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  • Source: Journal of the Science of Food and Agriculture. Unidade: FCF

    Subjects: VINHO, ANTIOXIDANTES (ATIVIDADE)

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    • ABNT

      GRANATO, Daniel e KATAYAMA, Flávia Chizuko Uchida e CASTRO, Inar Alves de. Characterization of red wines from South America based on sensory properties and antioxidant activity. Journal of the Science of Food and Agriculture, v. 92, n. 3, p. 526-533, 2012Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1002/jsfa.4602. Acesso em: 16 ago. 2024.
    • APA

      Granato, D., Katayama, F. C. U., & Castro, I. A. de. (2012). Characterization of red wines from South America based on sensory properties and antioxidant activity. Journal of the Science of Food and Agriculture, 92( 3), 526-533. doi:10.1002/jsfa.4602
    • NLM

      Granato D, Katayama FCU, Castro IA de. Characterization of red wines from South America based on sensory properties and antioxidant activity [Internet]. Journal of the Science of Food and Agriculture. 2012 ; 92( 3): 526-533.[citado 2024 ago. 16 ] Available from: https://doi.org/10.1002/jsfa.4602
    • Vancouver

      Granato D, Katayama FCU, Castro IA de. Characterization of red wines from South America based on sensory properties and antioxidant activity [Internet]. Journal of the Science of Food and Agriculture. 2012 ; 92( 3): 526-533.[citado 2024 ago. 16 ] Available from: https://doi.org/10.1002/jsfa.4602
  • Unidade: FCF

    Subjects: VINHO (ESTUDO;CARACTERÍSTICAS), ANTIOXIDANTES (ATIVIDADE), COMPOSTOS FENÓLICOS

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    • ABNT

      GRANATO, Daniel. Associação entre atividade antioxidante in vitro e características químicas, sensoriais, cromáticas e comerciais de vinhos tintos Sul-Americanos. 2011. Tese (Doutorado) – Universidade de São Paulo, São Paulo, 2011. Disponível em: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9132/tde-29092011-132324/. Acesso em: 16 ago. 2024.
    • APA

      Granato, D. (2011). Associação entre atividade antioxidante in vitro e características químicas, sensoriais, cromáticas e comerciais de vinhos tintos Sul-Americanos (Tese (Doutorado). Universidade de São Paulo, São Paulo. Recuperado de http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9132/tde-29092011-132324/
    • NLM

      Granato D. Associação entre atividade antioxidante in vitro e características químicas, sensoriais, cromáticas e comerciais de vinhos tintos Sul-Americanos [Internet]. 2011 ;[citado 2024 ago. 16 ] Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9132/tde-29092011-132324/
    • Vancouver

      Granato D. Associação entre atividade antioxidante in vitro e características químicas, sensoriais, cromáticas e comerciais de vinhos tintos Sul-Americanos [Internet]. 2011 ;[citado 2024 ago. 16 ] Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9132/tde-29092011-132324/
  • Source: Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. Conference titles: Science and Pharmaceutical Technology Meeting of the Pharmaceutical Sciences Faculty of the University of São Paulo. Unidade: FCF

    Subjects: ANTIOXIDANTES (ATIVIDADE), VINHO

    How to cite
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    • ABNT

      GRANATO, Daniel e KATAYAMA, Flávia Chizuko Uchida e CASTRO, Inar Alves de. Chemometric characterization of red wines from Brazil, Chile and Argentine based on retail price, color, sensory properties and antioxidant activity. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. . Acesso em: 16 ago. 2024. , 2010
    • APA

      Granato, D., Katayama, F. C. U., & Castro, I. A. de. (2010). Chemometric characterization of red wines from Brazil, Chile and Argentine based on retail price, color, sensory properties and antioxidant activity. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo.
    • NLM

      Granato D, Katayama FCU, Castro IA de. Chemometric characterization of red wines from Brazil, Chile and Argentine based on retail price, color, sensory properties and antioxidant activity. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2010 ; 46 14 res. FCF024.[citado 2024 ago. 16 ]
    • Vancouver

      Granato D, Katayama FCU, Castro IA de. Chemometric characterization of red wines from Brazil, Chile and Argentine based on retail price, color, sensory properties and antioxidant activity. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2010 ; 46 14 res. FCF024.[citado 2024 ago. 16 ]

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