Influence of thermoplastic extrusion on the nutritive value of bovine rumen protein (2010)
Source: Meat Science. Unidade: FSP
Subjects: EXTRUSÃO (ANÁLISE;PROCESSOS QUÍMICOS), RÚMEN, DIGESTIBILIDADE (MEDIÇÃO), AMINOÁCIDOS (METABOLISMO;ANÁLISE), VALOR NUTRITIVO (MEDIÇÃO)
ABNT
SILVA, Ana Carolina Conti e e CRUZ, Robson José da e AREAS, José Alfredo Gomes. Influence of thermoplastic extrusion on the nutritive value of bovine rumen protein. Meat Science, v. 84, n. 3, p. 409-412, 2010Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.meatsci.2009.09.009. Acesso em: 03 nov. 2024.APA
Silva, A. C. C. e, Cruz, R. J. da, & Areas, J. A. G. (2010). Influence of thermoplastic extrusion on the nutritive value of bovine rumen protein. Meat Science, 84( 3), 409-412. doi:10.1016/j.meatsci.2009.09.009NLM
Silva ACC e, Cruz RJ da, Areas JAG. Influence of thermoplastic extrusion on the nutritive value of bovine rumen protein [Internet]. Meat Science. 2010 ; 84( 3): 409-412.[citado 2024 nov. 03 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.meatsci.2009.09.009Vancouver
Silva ACC e, Cruz RJ da, Areas JAG. Influence of thermoplastic extrusion on the nutritive value of bovine rumen protein [Internet]. Meat Science. 2010 ; 84( 3): 409-412.[citado 2024 nov. 03 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.meatsci.2009.09.009