Effect of storage and processing of Brazilian flaxseed on lipid and lignan contents (2012)
Source: Ciência e tecnologia de alimentos. Unidade: FSP
Subjects: SAÚDE PÚBLICA, LINHAÇA, VALOR NUTRITIVO, PROCESSAMENTO DE ALIMENTOS, ARMAZENAGEM DE ALIMENTOS, FIBRAS NA DIETA, ÁCIDOS GRAXOS
ABNT
SIMBALISTA, Renée Leão et al. Effect of storage and processing of Brazilian flaxseed on lipid and lignan contents. Ciência e tecnologia de alimentos, v. 32, n. 2, p. 374-380, 2012Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/s0101-20612012005000037. Acesso em: 03 nov. 2024.APA
Simbalista, R. L., Frota, K. de M. G., Soares, R. A. M., & Areas, J. A. G. (2012). Effect of storage and processing of Brazilian flaxseed on lipid and lignan contents. Ciência e tecnologia de alimentos, 32( 2), 374-380. doi:10.1590/s0101-20612012005000037NLM
Simbalista RL, Frota K de MG, Soares RAM, Areas JAG. Effect of storage and processing of Brazilian flaxseed on lipid and lignan contents [Internet]. Ciência e tecnologia de alimentos. 2012 ;32( 2): 374-380.[citado 2024 nov. 03 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s0101-20612012005000037Vancouver
Simbalista RL, Frota K de MG, Soares RAM, Areas JAG. Effect of storage and processing of Brazilian flaxseed on lipid and lignan contents [Internet]. Ciência e tecnologia de alimentos. 2012 ;32( 2): 374-380.[citado 2024 nov. 03 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s0101-20612012005000037