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ABNT
SILVA, F. C. et al. Properties of propolis microencapsulated. 2009, Anais.. Groningen: UMCG/COST865, 2009. . Acesso em: 13 nov. 2024.
APA
Silva, F. C., Thomazini, M., Alencar, S. M. de, & Fávaro-Trindade, C. S. (2009). Properties of propolis microencapsulated. In Proceedings. Groningen: UMCG/COST865.
NLM
Silva FC, Thomazini M, Alencar SM de, Fávaro-Trindade CS. Properties of propolis microencapsulated. Proceedings. 2009 ;[citado 2024 nov. 13 ]
Vancouver
Silva FC, Thomazini M, Alencar SM de, Fávaro-Trindade CS. Properties of propolis microencapsulated. Proceedings. 2009 ;[citado 2024 nov. 13 ]
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ABNT
SULBACH, Graziela Luiza et al. Atividade antioxidante e antimicrobiana do polén apícola de algumas regiões do nordeste brasileiro. Higiene Alimentar. São Paulo: Escola Superior de Agricultura Luiz de Queiroz, Universidade de São Paulo. . Acesso em: 13 nov. 2024. , 2009
APA
Sulbach, G. L., Push, B., Alencar, S. M. de, Beux, S., & Carpes, S. T. (2009). Atividade antioxidante e antimicrobiana do polén apícola de algumas regiões do nordeste brasileiro. Higiene Alimentar. São Paulo: Escola Superior de Agricultura Luiz de Queiroz, Universidade de São Paulo.
NLM
Sulbach GL, Push B, Alencar SM de, Beux S, Carpes ST. Atividade antioxidante e antimicrobiana do polén apícola de algumas regiões do nordeste brasileiro. Higiene Alimentar. 2009 ; 23( 170/171):[citado 2024 nov. 13 ]
Vancouver
Sulbach GL, Push B, Alencar SM de, Beux S, Carpes ST. Atividade antioxidante e antimicrobiana do polén apícola de algumas regiões do nordeste brasileiro. Higiene Alimentar. 2009 ; 23( 170/171):[citado 2024 nov. 13 ]
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ABNT
CARPES, Solange Teresinha et al. Chemical composition and free radical scavenging activity of Apis mellifera bee pollen from Southern Brazil. Brazilian Journal of Food Technology, v. 12, n. 3, p. 220-229, 2009Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.4260/BJFT2009800900016. Acesso em: 13 nov. 2024.
APA
Carpes, S. T., Mourão, G. B., Alencar, S. M. de, & Masson, M. L. (2009). Chemical composition and free radical scavenging activity of Apis mellifera bee pollen from Southern Brazil. Brazilian Journal of Food Technology, 12( 3), 220-229. doi:10.4260/BJFT2009800900016
NLM
Carpes ST, Mourão GB, Alencar SM de, Masson ML. Chemical composition and free radical scavenging activity of Apis mellifera bee pollen from Southern Brazil [Internet]. Brazilian Journal of Food Technology. 2009 ; 12( 3): 220-229.[citado 2024 nov. 13 ] Available from: https://doi.org/10.4260/BJFT2009800900016
Vancouver
Carpes ST, Mourão GB, Alencar SM de, Masson ML. Chemical composition and free radical scavenging activity of Apis mellifera bee pollen from Southern Brazil [Internet]. Brazilian Journal of Food Technology. 2009 ; 12( 3): 220-229.[citado 2024 nov. 13 ] Available from: https://doi.org/10.4260/BJFT2009800900016
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ABNT
NEVES, Letícia Corassa e ALENCAR, Severino Matias de e CARPES, Solange Terezinha. Determinação da atividade antioxidante e do teor de compostos fenólicos e flavonoides totais em amostras de pólen apícola de Apis mellifera. Brazilian Journal of Food Technology. Campinas: Escola Superior de Agricultura Luiz de Queiroz, Universidade de São Paulo. Disponível em: https://bjft.ital.sp.gov.br/especiais/especial_2009_2/v12ne_t0231.pdf. Acesso em: 13 nov. 2024. , 2009
APA
Neves, L. C., Alencar, S. M. de, & Carpes, S. T. (2009). Determinação da atividade antioxidante e do teor de compostos fenólicos e flavonoides totais em amostras de pólen apícola de Apis mellifera. Brazilian Journal of Food Technology. Campinas: Escola Superior de Agricultura Luiz de Queiroz, Universidade de São Paulo. Recuperado de https://bjft.ital.sp.gov.br/especiais/especial_2009_2/v12ne_t0231.pdf
NLM
Neves LC, Alencar SM de, Carpes ST. Determinação da atividade antioxidante e do teor de compostos fenólicos e flavonoides totais em amostras de pólen apícola de Apis mellifera [Internet]. Brazilian Journal of Food Technology. 2009 ; 107-110.[citado 2024 nov. 13 ] Available from: https://bjft.ital.sp.gov.br/especiais/especial_2009_2/v12ne_t0231.pdf
Vancouver
Neves LC, Alencar SM de, Carpes ST. Determinação da atividade antioxidante e do teor de compostos fenólicos e flavonoides totais em amostras de pólen apícola de Apis mellifera [Internet]. Brazilian Journal of Food Technology. 2009 ; 107-110.[citado 2024 nov. 13 ] Available from: https://bjft.ital.sp.gov.br/especiais/especial_2009_2/v12ne_t0231.pdf
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FERNANDES, Maurette dos Reis Vieira et al. Biological activities of the fermentation extract of the endophytic fungus Alternaria alternata isolated from Coffea arabica L. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences, v. 45, n. 4, p. 677-685, 2009Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/S1984-82502009000400010. Acesso em: 13 nov. 2024.
APA
Fernandes, M. dos R. V., Silva, T. A. C. e, Pfenning, L. H., Costa-Neto, C. M. da, Heinrich, T. A., Alencar, S. M. de, et al. (2009). Biological activities of the fermentation extract of the endophytic fungus Alternaria alternata isolated from Coffea arabica L. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences, 45( 4), 677-685. doi:10.1590/S1984-82502009000400010
NLM
Fernandes M dos RV, Silva TAC e, Pfenning LH, Costa-Neto CM da, Heinrich TA, Alencar SM de, Lima MA de, Ikegaki M. Biological activities of the fermentation extract of the endophytic fungus Alternaria alternata isolated from Coffea arabica L. [Internet]. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2009 ; 45( 4): 677-685.[citado 2024 nov. 13 ] Available from: https://doi.org/10.1590/S1984-82502009000400010
Vancouver
Fernandes M dos RV, Silva TAC e, Pfenning LH, Costa-Neto CM da, Heinrich TA, Alencar SM de, Lima MA de, Ikegaki M. Biological activities of the fermentation extract of the endophytic fungus Alternaria alternata isolated from Coffea arabica L. [Internet]. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2009 ; 45( 4): 677-685.[citado 2024 nov. 13 ] Available from: https://doi.org/10.1590/S1984-82502009000400010
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ABNT
PRADO, Adna. Composição fenólica e atividade antioxidante de frutas tropicais. 2009. Dissertação (Mestrado) – Universidade de São Paulo, Piracicaba, 2009. Disponível em: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11141/tde-09112009-135846/. Acesso em: 13 nov. 2024.
APA
Prado, A. (2009). Composição fenólica e atividade antioxidante de frutas tropicais (Dissertação (Mestrado). Universidade de São Paulo, Piracicaba. Recuperado de http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11141/tde-09112009-135846/
NLM
Prado A. Composição fenólica e atividade antioxidante de frutas tropicais [Internet]. 2009 ;[citado 2024 nov. 13 ] Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11141/tde-09112009-135846/
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Prado A. Composição fenólica e atividade antioxidante de frutas tropicais [Internet]. 2009 ;[citado 2024 nov. 13 ] Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11141/tde-09112009-135846/
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ABNT
CASTRO, Myrella Lessio de et al. Identification of a bioactive compound isolated from Brazilian propolis type 6. Bioorganic Medical Chemistry, v. 17. n, p. 5332-5335 2009, 2009Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.bmc.2009.04.066. Acesso em: 13 nov. 2024.
APA
Castro, M. L. de, Nascimento, A. M. do, Ikegaki, M., Costa Neto, C. M., Alencar, S. M. de, & Rosalen, P. L. (2009). Identification of a bioactive compound isolated from Brazilian propolis type 6. Bioorganic Medical Chemistry, 17. n, 5332-5335 2009. doi:10.1016/j.bmc.2009.04.066
NLM
Castro ML de, Nascimento AM do, Ikegaki M, Costa Neto CM, Alencar SM de, Rosalen PL. Identification of a bioactive compound isolated from Brazilian propolis type 6 [Internet]. Bioorganic Medical Chemistry. 2009 ; 17. n 5332-5335 2009.[citado 2024 nov. 13 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.bmc.2009.04.066
Vancouver
Castro ML de, Nascimento AM do, Ikegaki M, Costa Neto CM, Alencar SM de, Rosalen PL. Identification of a bioactive compound isolated from Brazilian propolis type 6 [Internet]. Bioorganic Medical Chemistry. 2009 ; 17. n 5332-5335 2009.[citado 2024 nov. 13 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.bmc.2009.04.066
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ALBUQUERQUE, N. I. et al. Propriedades da carne e perfil de ácidos graxos do pernil de catetos (Tayassu tajacu) alimentados com torta de babaçu (Orbignya phalerata). Arquivo Brasileiro de Medicina Veterinária e Zootecnia, v. 61, n. 6, p. 1419-1427, 2009Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/s0102-09352009000600023. Acesso em: 13 nov. 2024.
APA
Albuquerque, N. I., Contreras Castillo, C. J., Alencar, S. M. de, Meirelles, C. F., Aguiar, A. P., Moreira, J. A., & Packer, I. U. (2009). Propriedades da carne e perfil de ácidos graxos do pernil de catetos (Tayassu tajacu) alimentados com torta de babaçu (Orbignya phalerata). Arquivo Brasileiro de Medicina Veterinária e Zootecnia, 61( 6), 1419-1427. doi:10.1590/s0102-09352009000600023
NLM
Albuquerque NI, Contreras Castillo CJ, Alencar SM de, Meirelles CF, Aguiar AP, Moreira JA, Packer IU. Propriedades da carne e perfil de ácidos graxos do pernil de catetos (Tayassu tajacu) alimentados com torta de babaçu (Orbignya phalerata) [Internet]. Arquivo Brasileiro de Medicina Veterinária e Zootecnia. 2009 ; 61( 6): 1419-1427.[citado 2024 nov. 13 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s0102-09352009000600023
Vancouver
Albuquerque NI, Contreras Castillo CJ, Alencar SM de, Meirelles CF, Aguiar AP, Moreira JA, Packer IU. Propriedades da carne e perfil de ácidos graxos do pernil de catetos (Tayassu tajacu) alimentados com torta de babaçu (Orbignya phalerata) [Internet]. Arquivo Brasileiro de Medicina Veterinária e Zootecnia. 2009 ; 61( 6): 1419-1427.[citado 2024 nov. 13 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s0102-09352009000600023
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ABNT
CABRAL, Ingridy Simone Ribeiro et al. Composição fenólica, atividade antibacteriana e antioxidante da própolis vermelha brasileira. Química Nova, v. 32, n. 6, p. 1523-1527, 2009Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/S0100-40422009000600031. Acesso em: 13 nov. 2024.
APA
Cabral, I. S. R., Oldoni, T. L. C., Prado, A., Bezerra, R. M. N., Alencar, S. M. de, Ikegaki, M., & Rosalen, P. L. (2009). Composição fenólica, atividade antibacteriana e antioxidante da própolis vermelha brasileira. Química Nova, 32( 6), 1523-1527. doi:10.1590/S0100-40422009000600031
NLM
Cabral ISR, Oldoni TLC, Prado A, Bezerra RMN, Alencar SM de, Ikegaki M, Rosalen PL. Composição fenólica, atividade antibacteriana e antioxidante da própolis vermelha brasileira [Internet]. Química Nova. 2009 ; 32( 6): 1523-1527.[citado 2024 nov. 13 ] Available from: https://doi.org/10.1590/S0100-40422009000600031
Vancouver
Cabral ISR, Oldoni TLC, Prado A, Bezerra RMN, Alencar SM de, Ikegaki M, Rosalen PL. Composição fenólica, atividade antibacteriana e antioxidante da própolis vermelha brasileira [Internet]. Química Nova. 2009 ; 32( 6): 1523-1527.[citado 2024 nov. 13 ] Available from: https://doi.org/10.1590/S0100-40422009000600031
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ABNT
ANDRADE, U. V. C de et al. Propolis obtained by means of alkalibe hydrolysis and action on Staphylococcus aureus. ARS Veterinaria, v. 25, n. 3, p. 151-154, 2009Tradução . . Disponível em: https://www.arsveterinaria.org.br. Acesso em: 13 nov. 2024.
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Andrade, U. V. C. de, Hartmann, W., Funayama, S., Alencar, S. M. de, & Masson, M. L. (2009). Propolis obtained by means of alkalibe hydrolysis and action on Staphylococcus aureus. ARS Veterinaria, 25( 3), 151-154. Recuperado de https://www.arsveterinaria.org.br
NLM
Andrade UVC de, Hartmann W, Funayama S, Alencar SM de, Masson ML. Propolis obtained by means of alkalibe hydrolysis and action on Staphylococcus aureus [Internet]. ARS Veterinaria. 2009 ; 25( 3): 151-154.[citado 2024 nov. 13 ] Available from: https://www.arsveterinaria.org.br
Vancouver
Andrade UVC de, Hartmann W, Funayama S, Alencar SM de, Masson ML. Propolis obtained by means of alkalibe hydrolysis and action on Staphylococcus aureus [Internet]. ARS Veterinaria. 2009 ; 25( 3): 151-154.[citado 2024 nov. 13 ] Available from: https://www.arsveterinaria.org.br
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ABNT
CASTRO, Myrella Lessio de et al. Bioassay guided purification of the antimicrobial fraction of a Brazilian propolis from Bahia state. BMC Complementary and Alternative Medicine, v. 9, n. 25, 2009Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1186/1472-6882-9-25. Acesso em: 13 nov. 2024.
APA
Castro, M. L. de, Vilela, W. R., Zauli, R. C., Ikegaki, M., Rehder, V. L. G., Foglio, M. A., et al. (2009). Bioassay guided purification of the antimicrobial fraction of a Brazilian propolis from Bahia state. BMC Complementary and Alternative Medicine, 9( 25). doi:10.1186/1472-6882-9-25
NLM
Castro ML de, Vilela WR, Zauli RC, Ikegaki M, Rehder VLG, Foglio MA, Alencar SM de, Rosale PL. Bioassay guided purification of the antimicrobial fraction of a Brazilian propolis from Bahia state [Internet]. BMC Complementary and Alternative Medicine. 2009 ; 9( 25):[citado 2024 nov. 13 ] Available from: https://doi.org/10.1186/1472-6882-9-25
Vancouver
Castro ML de, Vilela WR, Zauli RC, Ikegaki M, Rehder VLG, Foglio MA, Alencar SM de, Rosale PL. Bioassay guided purification of the antimicrobial fraction of a Brazilian propolis from Bahia state [Internet]. BMC Complementary and Alternative Medicine. 2009 ; 9( 25):[citado 2024 nov. 13 ] Available from: https://doi.org/10.1186/1472-6882-9-25