Filtros : "Universidade Estadual de Londrina (UEL)" "BLAZQUEZ, FRANCISCO JAVIER HERNANDEZ" Removido: "2002" Limpar

Filtros



Refine with date range


  • Source: Brazilian Archives of Biology and Technology. Unidade: FMVZ

    Subjects: FRANGOS DE CORTE, COLÁGENO, CARNES E DERIVADOS

    Versão PublicadaAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      MARCHI, Denis Fabricio et al. Biochemical and utralmicroscopic evaluation of myofibril proteins and collagen during ageing in broiler chicken pse (pale, sof, exudative) meat. Brazilian Archives of Biology and Technology, v. 62, p. 1-12, 2019Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/1678-4324-2019180119. Acesso em: 17 set. 2024.
    • APA

      Marchi, D. F., Beteto, F. M., Almeida, G. R. dos S., Soares, A. L., Hernandez-Blazquez, F. J., Ida, E. I., & Shimokomaki, M. (2019). Biochemical and utralmicroscopic evaluation of myofibril proteins and collagen during ageing in broiler chicken pse (pale, sof, exudative) meat. Brazilian Archives of Biology and Technology, 62, 1-12. doi:10.1590/1678-4324-2019180119
    • NLM

      Marchi DF, Beteto FM, Almeida GR dos S, Soares AL, Hernandez-Blazquez FJ, Ida EI, Shimokomaki M. Biochemical and utralmicroscopic evaluation of myofibril proteins and collagen during ageing in broiler chicken pse (pale, sof, exudative) meat [Internet]. Brazilian Archives of Biology and Technology. 2019 ; 62 1-12.[citado 2024 set. 17 ] Available from: https://doi.org/10.1590/1678-4324-2019180119
    • Vancouver

      Marchi DF, Beteto FM, Almeida GR dos S, Soares AL, Hernandez-Blazquez FJ, Ida EI, Shimokomaki M. Biochemical and utralmicroscopic evaluation of myofibril proteins and collagen during ageing in broiler chicken pse (pale, sof, exudative) meat [Internet]. Brazilian Archives of Biology and Technology. 2019 ; 62 1-12.[citado 2024 set. 17 ] Available from: https://doi.org/10.1590/1678-4324-2019180119
  • Source: Current microscopy contributions to advances in science and technology. Unidade: FMVZ

    Subjects: MICROSCOPIA, QUALIDADE DOS ALIMENTOS, TECNOLOGIA DE ALIMENTOS

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SHIMOKOMAKI, Massami et al. Meat and meat products microstructure and their eating quality. Current microscopy contributions to advances in science and technology. Tradução . Badajoz: Faculdade de Medicina Veterinária e Zootecnia, Universidade de São Paulo, 2012. . Disponível em: http://www.formatex.info/microscopy5/book/486-495.pdf. Acesso em: 17 set. 2024.
    • APA

      Shimokomaki, M., Ida, E. I., Kato, T., Pedrão, M. R., Coró, F. A. G., & Hernandez-Blazquez, F. J. (2012). Meat and meat products microstructure and their eating quality. In Current microscopy contributions to advances in science and technology. Badajoz: Faculdade de Medicina Veterinária e Zootecnia, Universidade de São Paulo. Recuperado de http://www.formatex.info/microscopy5/book/486-495.pdf
    • NLM

      Shimokomaki M, Ida EI, Kato T, Pedrão MR, Coró FAG, Hernandez-Blazquez FJ. Meat and meat products microstructure and their eating quality [Internet]. In: Current microscopy contributions to advances in science and technology. Badajoz: Faculdade de Medicina Veterinária e Zootecnia, Universidade de São Paulo; 2012. [citado 2024 set. 17 ] Available from: http://www.formatex.info/microscopy5/book/486-495.pdf
    • Vancouver

      Shimokomaki M, Ida EI, Kato T, Pedrão MR, Coró FAG, Hernandez-Blazquez FJ. Meat and meat products microstructure and their eating quality [Internet]. In: Current microscopy contributions to advances in science and technology. Badajoz: Faculdade de Medicina Veterinária e Zootecnia, Universidade de São Paulo; 2012. [citado 2024 set. 17 ] Available from: http://www.formatex.info/microscopy5/book/486-495.pdf
  • Source: Semina: Ciências Agrárias. Unidades: FMVZ, ICB

    Subjects: CÃES, GLÂNDULA PINEAL, MICROSCOPIA, MORFOLOGIA (ANATOMIA)

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      GOMES, Lucas Alécio et al. Estudo morfológico da glândula pineal do cão. Semina: Ciências Agrárias, v. 29, n. 1, p. 137-150, 2008Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.5433/1679-0359.2008v29n1p137. Acesso em: 17 set. 2024.
    • APA

      Gomes, L. A., Prada, I. L. de S., Farias, E. C., Zanon, J. P., Headley, S. A., & Hernandez-Blazquez, F. J. (2008). Estudo morfológico da glândula pineal do cão. Semina: Ciências Agrárias, 29( 1), 137-150. doi:10.5433/1679-0359.2008v29n1p137
    • NLM

      Gomes LA, Prada IL de S, Farias EC, Zanon JP, Headley SA, Hernandez-Blazquez FJ. Estudo morfológico da glândula pineal do cão [Internet]. Semina: Ciências Agrárias. 2008 ; 29( 1): 137-150.[citado 2024 set. 17 ] Available from: https://doi.org/10.5433/1679-0359.2008v29n1p137
    • Vancouver

      Gomes LA, Prada IL de S, Farias EC, Zanon JP, Headley SA, Hernandez-Blazquez FJ. Estudo morfológico da glândula pineal do cão [Internet]. Semina: Ciências Agrárias. 2008 ; 29( 1): 137-150.[citado 2024 set. 17 ] Available from: https://doi.org/10.5433/1679-0359.2008v29n1p137
  • Source: Journal of Food Biochemistry. Unidade: FMVZ

    Subjects: FOSFOLIPASES A, INDÚSTRIA DE ALIMENTOS, FRANGOS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SOARES, Adriana Lourenço et al. Phospholipase A2 activity in poultry PSE, pale, soft, exudative, meat. Journal of Food Biochemistry, v. 27, n. 4, p. 309-320, 2003Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1111/j.1745-4514.2003.tb00285.x. Acesso em: 17 set. 2024.
    • APA

      Soares, A. L., Ida, E. I., Miyamoto, S., Hernandez-Blazquez, F. J., Olivo, R., Pinheiro, J. W., & Shimokomaki, M. (2003). Phospholipase A2 activity in poultry PSE, pale, soft, exudative, meat. Journal of Food Biochemistry, 27( 4), 309-320. doi:10.1111/j.1745-4514.2003.tb00285.x
    • NLM

      Soares AL, Ida EI, Miyamoto S, Hernandez-Blazquez FJ, Olivo R, Pinheiro JW, Shimokomaki M. Phospholipase A2 activity in poultry PSE, pale, soft, exudative, meat [Internet]. Journal of Food Biochemistry. 2003 ; 27( 4): 309-320.[citado 2024 set. 17 ] Available from: https://doi.org/10.1111/j.1745-4514.2003.tb00285.x
    • Vancouver

      Soares AL, Ida EI, Miyamoto S, Hernandez-Blazquez FJ, Olivo R, Pinheiro JW, Shimokomaki M. Phospholipase A2 activity in poultry PSE, pale, soft, exudative, meat [Internet]. Journal of Food Biochemistry. 2003 ; 27( 4): 309-320.[citado 2024 set. 17 ] Available from: https://doi.org/10.1111/j.1745-4514.2003.tb00285.x

Digital Library of Intellectual Production of Universidade de São Paulo     2012 - 2024