Filtros : "SORGO" "ESALQ" "Basso, Luiz Carlos" Limpar


  • Source: The alcohol textbook: a reference for the beverage, fuel and industrial alcohol industries. Unidade: ESALQ

    Subjects: CANA-DE-AÇÚCAR, ETANOL, FERMENTAÇÃO ALCOÓLICA, SORGO

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      AMORIM, Henrique Vianna de e BASSO, Luiz Carlos e LOPES, M L. Sugar cane juice and molasses, beet molasses and sweet sorghum: composition and usage. The alcohol textbook: a reference for the beverage, fuel and industrial alcohol industries. Tradução . Nottingham: Escola Superior de Agricultura Luiz de Queiroz, Universidade de São Paulo, 2009. . . Acesso em: 17 nov. 2024.
    • APA

      Amorim, H. V. de, Basso, L. C., & Lopes, M. L. (2009). Sugar cane juice and molasses, beet molasses and sweet sorghum: composition and usage. In The alcohol textbook: a reference for the beverage, fuel and industrial alcohol industries. Nottingham: Escola Superior de Agricultura Luiz de Queiroz, Universidade de São Paulo.
    • NLM

      Amorim HV de, Basso LC, Lopes ML. Sugar cane juice and molasses, beet molasses and sweet sorghum: composition and usage. In: The alcohol textbook: a reference for the beverage, fuel and industrial alcohol industries. Nottingham: Escola Superior de Agricultura Luiz de Queiroz, Universidade de São Paulo; 2009. [citado 2024 nov. 17 ]
    • Vancouver

      Amorim HV de, Basso LC, Lopes ML. Sugar cane juice and molasses, beet molasses and sweet sorghum: composition and usage. In: The alcohol textbook: a reference for the beverage, fuel and industrial alcohol industries. Nottingham: Escola Superior de Agricultura Luiz de Queiroz, Universidade de São Paulo; 2009. [citado 2024 nov. 17 ]

Digital Library of Intellectual Production of Universidade de São Paulo     2012 - 2024