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ABNT
COSTA, Damaris e LANNES, Suzana Caetano da Silva. Substitutos de sacarose em chocolates: uma revisão. Alimentação, nutrição e cultura. Tradução . Ponta Grossa: Atena, 2022. . . Acesso em: 13 jul. 2024.
APA
Costa, D., & Lannes, S. C. da S. (2022). Substitutos de sacarose em chocolates: uma revisão. In Alimentação, nutrição e cultura. Ponta Grossa: Atena.
NLM
Costa D, Lannes SC da S. Substitutos de sacarose em chocolates: uma revisão. In: Alimentação, nutrição e cultura. Ponta Grossa: Atena; 2022. [citado 2024 jul. 13 ]
Vancouver
Costa D, Lannes SC da S. Substitutos de sacarose em chocolates: uma revisão. In: Alimentação, nutrição e cultura. Ponta Grossa: Atena; 2022. [citado 2024 jul. 13 ]
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ABNT
VIEIRA, Antônio Diogo Silva et al. Impact of a fermented soy beverage supplemented with acerola by-product on the gut microbiota from lean and obese subjects using an in vitro model of the human colon. Applied Microbiology and Biotechnology, v. 105, p. 3771–378, 2021Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1007/s00253-021-11252-8. Acesso em: 13 jul. 2024.
APA
Vieira, A. D. S., Souza, C. B. de, Padilha, M., Zoetendal, E. G., Smidt, H., Saad, S. M. I., & Venema, K. (2021). Impact of a fermented soy beverage supplemented with acerola by-product on the gut microbiota from lean and obese subjects using an in vitro model of the human colon. Applied Microbiology and Biotechnology, 105, 3771–378. doi:10.1007/s00253-021-11252-8
NLM
Vieira ADS, Souza CB de, Padilha M, Zoetendal EG, Smidt H, Saad SMI, Venema K. Impact of a fermented soy beverage supplemented with acerola by-product on the gut microbiota from lean and obese subjects using an in vitro model of the human colon [Internet]. Applied Microbiology and Biotechnology. 2021 ; 105 3771–378.[citado 2024 jul. 13 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s00253-021-11252-8
Vancouver
Vieira ADS, Souza CB de, Padilha M, Zoetendal EG, Smidt H, Saad SMI, Venema K. Impact of a fermented soy beverage supplemented with acerola by-product on the gut microbiota from lean and obese subjects using an in vitro model of the human colon [Internet]. Applied Microbiology and Biotechnology. 2021 ; 105 3771–378.[citado 2024 jul. 13 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s00253-021-11252-8
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ABNT
BIANCHI, Fernanda et al. Gut microbiome approaches to treat obesity in humans. Applied Microbiology and Biotechnology, v. 103, p. 1081-1094, 2019Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1007/s00253-018-9570-8. Acesso em: 13 jul. 2024.
APA
Bianchi, F., Duque, A. L. R. F., Saad, S. M. I., & Sivieri, K. (2019). Gut microbiome approaches to treat obesity in humans. Applied Microbiology and Biotechnology, 103, 1081-1094. doi:10.1007/s00253-018-9570-8
NLM
Bianchi F, Duque ALRF, Saad SMI, Sivieri K. Gut microbiome approaches to treat obesity in humans [Internet]. Applied Microbiology and Biotechnology. 2019 ; 103 1081-1094.[citado 2024 jul. 13 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s00253-018-9570-8
Vancouver
Bianchi F, Duque ALRF, Saad SMI, Sivieri K. Gut microbiome approaches to treat obesity in humans [Internet]. Applied Microbiology and Biotechnology. 2019 ; 103 1081-1094.[citado 2024 jul. 13 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s00253-018-9570-8