Versatility of the laboratory pasteurizer expanded at the University of São Paulo, Brazil (2005)
Source: The Open Channel. Unidade: EP
Subjects: ENGENHARIA DE ALIMENTOS, ENSINO SUPERIOR, EQUIPAMENTOS DE LABORATÓRIO QUÍMICO, LABORATÓRIOS QUÍMICOS, PASTEURIZAÇÃO, TECNOLOGIA DE ALIMENTOS
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
TADINI, Carmen Cecília. Versatility of the laboratory pasteurizer expanded at the University of São Paulo, Brazil. Tradução . The Open Channel, Hampshire, 2005. , v. 10, n. ja, p. 5-5. Acesso em: 13 out. 2024.APA
Tadini, C. C. (2005). Versatility of the laboratory pasteurizer expanded at the University of São Paulo, Brazil. The Open Channel, p. 5-5. Hampshire: Escola Politécnica, Universidade de São Paulo.NLM
Tadini CC. Versatility of the laboratory pasteurizer expanded at the University of São Paulo, Brazil. The Open Channel. 2005 ;10( ja): 5-5.[citado 2024 out. 13 ]Vancouver
Tadini CC. Versatility of the laboratory pasteurizer expanded at the University of São Paulo, Brazil. The Open Channel. 2005 ;10( ja): 5-5.[citado 2024 out. 13 ]