Filtros : "AQUICULTURA MARINHA" "2009" Limpar

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  • Source: Aquaculture. Unidade: IO

    Subjects: CAMARÃO, AQUICULTURA MARINHA, ALIMENTAÇÃO, CAMARÃO

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    • ABNT

      LEMOS, Daniel Eduardo Lavanholi de e LAWRENCE, A L e SICARDI III, A L. Prediction of apparent protein digestibility of ingredients and diets by in vitro pH-stat degree of protein hydrolysis with species-specific enzymes for juvenile Pacific white shrimp Litopenaeus vannamei. Aquaculture, 2009Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.aquaculture.2009.06.011. Acesso em: 03 nov. 2024.
    • APA

      Lemos, D. E. L. de, Lawrence, A. L., & Sicardi III, A. L. (2009). Prediction of apparent protein digestibility of ingredients and diets by in vitro pH-stat degree of protein hydrolysis with species-specific enzymes for juvenile Pacific white shrimp Litopenaeus vannamei. Aquaculture. doi:10.1016/j.aquaculture.2009.06.011
    • NLM

      Lemos DEL de, Lawrence AL, Sicardi III AL. Prediction of apparent protein digestibility of ingredients and diets by in vitro pH-stat degree of protein hydrolysis with species-specific enzymes for juvenile Pacific white shrimp Litopenaeus vannamei [Internet]. Aquaculture. 2009 ;[citado 2024 nov. 03 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.aquaculture.2009.06.011
    • Vancouver

      Lemos DEL de, Lawrence AL, Sicardi III AL. Prediction of apparent protein digestibility of ingredients and diets by in vitro pH-stat degree of protein hydrolysis with species-specific enzymes for juvenile Pacific white shrimp Litopenaeus vannamei [Internet]. Aquaculture. 2009 ;[citado 2024 nov. 03 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.aquaculture.2009.06.011
  • Source: Fisheries Research. Unidade: IO

    Subjects: CRUSTÁCEOS, AQUICULTURA MARINHA, CAMARÃO

    Acesso à fonteAcesso à fonteDOIHow to cite
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    • ABNT

      DUARTE, Luis Felipe de Almeida e SEVERINO-RODRIGUES, Evandro e GASALLA, Maria de los Angeles. Slipper lobster (Crustacea, Decapoda, Scyllaridae) fisheries off the southeastern coast of Brazil: I. Exploitation patterns between 23°00′ and 29°65′S. Fisheries Research, v. 102, p. 141-151, 2009Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.fishres.2009.11.004. Acesso em: 03 nov. 2024.
    • APA

      Duarte, L. F. de A., Severino-Rodrigues, E., & Gasalla, M. de los A. (2009). Slipper lobster (Crustacea, Decapoda, Scyllaridae) fisheries off the southeastern coast of Brazil: I. Exploitation patterns between 23°00′ and 29°65′S. Fisheries Research, 102, 141-151. doi:10.1016/j.fishres.2009.11.004
    • NLM

      Duarte LF de A, Severino-Rodrigues E, Gasalla M de los A. Slipper lobster (Crustacea, Decapoda, Scyllaridae) fisheries off the southeastern coast of Brazil: I. Exploitation patterns between 23°00′ and 29°65′S [Internet]. Fisheries Research. 2009 ; 102 141-151.[citado 2024 nov. 03 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.fishres.2009.11.004
    • Vancouver

      Duarte LF de A, Severino-Rodrigues E, Gasalla M de los A. Slipper lobster (Crustacea, Decapoda, Scyllaridae) fisheries off the southeastern coast of Brazil: I. Exploitation patterns between 23°00′ and 29°65′S [Internet]. Fisheries Research. 2009 ; 102 141-151.[citado 2024 nov. 03 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.fishres.2009.11.004
  • Unidade: IO

    Subjects: AQUICULTURA MARINHA, MEXILHÃO

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    • ABNT

      SILVESTRI, Fausto e TURRA, Alexander. Impacto da produção de resíduos sólidos provenientes de um cultivo comercial de mexilhoes (Perna perna) na Praia da Cocanha, Caraguatatuba/SP. 2009, Anais.. Búzios: SBM, 2009. . Acesso em: 03 nov. 2024.
    • APA

      Silvestri, F., & Turra, A. (2009). Impacto da produção de resíduos sólidos provenientes de um cultivo comercial de mexilhoes (Perna perna) na Praia da Cocanha, Caraguatatuba/SP. In . Búzios: SBM.
    • NLM

      Silvestri F, Turra A. Impacto da produção de resíduos sólidos provenientes de um cultivo comercial de mexilhoes (Perna perna) na Praia da Cocanha, Caraguatatuba/SP. 2009 ;[citado 2024 nov. 03 ]
    • Vancouver

      Silvestri F, Turra A. Impacto da produção de resíduos sólidos provenientes de um cultivo comercial de mexilhoes (Perna perna) na Praia da Cocanha, Caraguatatuba/SP. 2009 ;[citado 2024 nov. 03 ]
  • Source: Scientific American Brasil. Unidade: IO

    Subjects: PESCA MARINHA, AQUICULTURA MARINHA, RECURSOS PESQUEIROS, PESCA MARINHA

    How to cite
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    • ABNT

      GASALLA, Maria de los Angeles. Mares de alimento: diante do desafio de alimentar populações crescentes, a pesca deve adotar métodos de manejo baseados no conhecimento científico sobre os ecossistemas marinhos. Scientific American Brasil. Tradução . São Paulo: Instituto Oceanográfico, Universidade de São Paulo, 2009. v. 2. p. 28-35. . Acesso em: 03 nov. 2024.
    • APA

      Gasalla, M. de los A. (2009). Mares de alimento: diante do desafio de alimentar populações crescentes, a pesca deve adotar métodos de manejo baseados no conhecimento científico sobre os ecossistemas marinhos. In Scientific American Brasil (Vol. 2, p. 28-35). São Paulo: Instituto Oceanográfico, Universidade de São Paulo.
    • NLM

      Gasalla M de los A. Mares de alimento: diante do desafio de alimentar populações crescentes, a pesca deve adotar métodos de manejo baseados no conhecimento científico sobre os ecossistemas marinhos. In: Scientific American Brasil. São Paulo: Instituto Oceanográfico, Universidade de São Paulo; 2009. p. 28-35.[citado 2024 nov. 03 ]
    • Vancouver

      Gasalla M de los A. Mares de alimento: diante do desafio de alimentar populações crescentes, a pesca deve adotar métodos de manejo baseados no conhecimento científico sobre os ecossistemas marinhos. In: Scientific American Brasil. São Paulo: Instituto Oceanográfico, Universidade de São Paulo; 2009. p. 28-35.[citado 2024 nov. 03 ]
  • Source: Aquaculture research progress. Unidade: FZEA

    Subjects: CAMARÃO, ALIMENTAÇÃO ANIMAL, AQUICULTURA MARINHA

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    • ABNT

      LOMBARDI, Júlio Vicente e MARQUES, Helcio Luis de Almeida e VIEGAS, Elisabete Maria Macedo. Rearing Brazilian pink shrimp Farfantepenaeus paulensis in cages using alternative feeding management: a tentative approach for promoting sustainable aquaculture in offshore areas. Aquaculture research progress. Tradução . New York: Nova Science Publishers, 2009. . . Acesso em: 03 nov. 2024.
    • APA

      Lombardi, J. V., Marques, H. L. de A., & Viegas, E. M. M. (2009). Rearing Brazilian pink shrimp Farfantepenaeus paulensis in cages using alternative feeding management: a tentative approach for promoting sustainable aquaculture in offshore areas. In Aquaculture research progress. New York: Nova Science Publishers.
    • NLM

      Lombardi JV, Marques HL de A, Viegas EMM. Rearing Brazilian pink shrimp Farfantepenaeus paulensis in cages using alternative feeding management: a tentative approach for promoting sustainable aquaculture in offshore areas. In: Aquaculture research progress. New York: Nova Science Publishers; 2009. [citado 2024 nov. 03 ]
    • Vancouver

      Lombardi JV, Marques HL de A, Viegas EMM. Rearing Brazilian pink shrimp Farfantepenaeus paulensis in cages using alternative feeding management: a tentative approach for promoting sustainable aquaculture in offshore areas. In: Aquaculture research progress. New York: Nova Science Publishers; 2009. [citado 2024 nov. 03 ]

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