Filtros : "Indexado no Biological Abstracts" "NUTRIÇÃO" Removidos: "BRANCO, LUIZ GUILHERME DE SIQUEIRA" "1993" "Financiamento DECIT" "EERP-ERG" "BUZALAF, MARILIA AFONSO RABELO" "NEOPLASIAS" Limpar

Filtros



Refine with date range


  • Source: Bone. Unidade: FMRP

    Subjects: OSTEOPOROSE, PESOS E MEDIDAS CORPORAIS, NUTRIÇÃO, DENSITOMETRIA ÓSSEA

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SCHLÜSSEL, Michael Maia et al. Birth weight and bone mass in young adults from Brazil. Bone, v. 46, n. 4, p. 957-963, 2010Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.bone.2010.01.365. Acesso em: 25 jul. 2024.
    • APA

      Schlüssel, M. M., Castro, J. A. S. de, Kac, G., Silva, A. A. M. da, Cardoso, V. C., Bettiol, H., & Barbieri, M. A. (2010). Birth weight and bone mass in young adults from Brazil. Bone, 46( 4), 957-963. doi:10.1016/j.bone.2010.01.365
    • NLM

      Schlüssel MM, Castro JAS de, Kac G, Silva AAM da, Cardoso VC, Bettiol H, Barbieri MA. Birth weight and bone mass in young adults from Brazil [Internet]. Bone. 2010 ; 46( 4): 957-963.[citado 2024 jul. 25 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.bone.2010.01.365
    • Vancouver

      Schlüssel MM, Castro JAS de, Kac G, Silva AAM da, Cardoso VC, Bettiol H, Barbieri MA. Birth weight and bone mass in young adults from Brazil [Internet]. Bone. 2010 ; 46( 4): 957-963.[citado 2024 jul. 25 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.bone.2010.01.365
  • Source: Annals of Nutrition & Metabolism. Unidade: FMRP

    Subjects: NUTRIÇÃO, METABOLISMO, ANTIOXIDANTES

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      DEMINICE, Rafael et al. Effects of a low-protein diet on plasma amino acid and homocysteine levels and oxidative status in rats. Annals of Nutrition & Metabolism, v. 54, n. 3, p. 202-207, 2009Tradução . . Acesso em: 25 jul. 2024.
    • APA

      Deminice, R., Portari, G. V., Marchini, J. S., Vannucchi, H., & Jordão, A. A. (2009). Effects of a low-protein diet on plasma amino acid and homocysteine levels and oxidative status in rats. Annals of Nutrition & Metabolism, 54( 3), 202-207.
    • NLM

      Deminice R, Portari GV, Marchini JS, Vannucchi H, Jordão AA. Effects of a low-protein diet on plasma amino acid and homocysteine levels and oxidative status in rats. Annals of Nutrition & Metabolism. 2009 ; 54( 3): 202-207.[citado 2024 jul. 25 ]
    • Vancouver

      Deminice R, Portari GV, Marchini JS, Vannucchi H, Jordão AA. Effects of a low-protein diet on plasma amino acid and homocysteine levels and oxidative status in rats. Annals of Nutrition & Metabolism. 2009 ; 54( 3): 202-207.[citado 2024 jul. 25 ]
  • Source: British Journal of Nutrition. Unidade: FMRP

    Subjects: SUPLEMENTOS DIETÉTICOS, RADICAIS LIVRES, NUTRIÇÃO

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      DEMINICE, Rafael et al. Effects of creatine supplementation on homocysteine levels and lipid peroxidation in rats. British Journal of Nutrition, v. 102, n. 1, p. 110-116, 2009Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1017/s0007114508162985. Acesso em: 25 jul. 2024.
    • APA

      Deminice, R., Portari, G. V., Vannuchi, H., & Jordão, A. A. (2009). Effects of creatine supplementation on homocysteine levels and lipid peroxidation in rats. British Journal of Nutrition, 102( 1), 110-116. doi:10.1017/s0007114508162985
    • NLM

      Deminice R, Portari GV, Vannuchi H, Jordão AA. Effects of creatine supplementation on homocysteine levels and lipid peroxidation in rats [Internet]. British Journal of Nutrition. 2009 ; 102( 1): 110-116.[citado 2024 jul. 25 ] Available from: https://doi.org/10.1017/s0007114508162985
    • Vancouver

      Deminice R, Portari GV, Vannuchi H, Jordão AA. Effects of creatine supplementation on homocysteine levels and lipid peroxidation in rats [Internet]. British Journal of Nutrition. 2009 ; 102( 1): 110-116.[citado 2024 jul. 25 ] Available from: https://doi.org/10.1017/s0007114508162985
  • Source: Acta Scientiarum. Agronomy. Unidade: FMVZ

    Subjects: ALIMENTOS PARA ANIMAIS, ENSILAGEM, FERMENTAÇÃO, NUTRIÇÃO, PLANTAS FORRAGEIRAS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SILVA, Estela Jorge Alves da et al. Efeitos da aeração sobre as características da silagem de cana-de-açúcar. Acta Scientiarum. Agronomy, v. 31, n. 2, p. 247-253, 2009Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.4025/actasciagron.v31i2.7035. Acesso em: 25 jul. 2024.
    • APA

      Silva, E. J. A. da, Borgatti, L. M. O., Meyer, P. M., & Rodrigues, P. H. M. (2009). Efeitos da aeração sobre as características da silagem de cana-de-açúcar. Acta Scientiarum. Agronomy, 31( 2), 247-253. doi:10.4025/actasciagron.v31i2.7035
    • NLM

      Silva EJA da, Borgatti LMO, Meyer PM, Rodrigues PHM. Efeitos da aeração sobre as características da silagem de cana-de-açúcar [Internet]. Acta Scientiarum. Agronomy. 2009 ; 31( 2): 247-253.[citado 2024 jul. 25 ] Available from: https://doi.org/10.4025/actasciagron.v31i2.7035
    • Vancouver

      Silva EJA da, Borgatti LMO, Meyer PM, Rodrigues PHM. Efeitos da aeração sobre as características da silagem de cana-de-açúcar [Internet]. Acta Scientiarum. Agronomy. 2009 ; 31( 2): 247-253.[citado 2024 jul. 25 ] Available from: https://doi.org/10.4025/actasciagron.v31i2.7035
  • Source: Arquivos Brasileiros de Endocrinologia e Metabologia. Unidades: FCF, EACH

    Subjects: OBESIDADE (AVALIAÇÃO), NUTRIÇÃO

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      MELO, Camila Maria de e TIRAPEGUI, Júlio e RIBEIRO, Sandra Maria Lima. Gasto energético corporal: conceitos, formas de avaliação e sua relação com a obesidade. Arquivos Brasileiros de Endocrinologia e Metabologia, v. 52, n. 3, p. 452-464, 2008Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/s0004-27302008000300005. Acesso em: 25 jul. 2024.
    • APA

      Melo, C. M. de, Tirapegui, J., & Ribeiro, S. M. L. (2008). Gasto energético corporal: conceitos, formas de avaliação e sua relação com a obesidade. Arquivos Brasileiros de Endocrinologia e Metabologia, 52( 3), 452-464. doi:10.1590/s0004-27302008000300005
    • NLM

      Melo CM de, Tirapegui J, Ribeiro SML. Gasto energético corporal: conceitos, formas de avaliação e sua relação com a obesidade [Internet]. Arquivos Brasileiros de Endocrinologia e Metabologia. 2008 ;52( 3): 452-464.[citado 2024 jul. 25 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s0004-27302008000300005
    • Vancouver

      Melo CM de, Tirapegui J, Ribeiro SML. Gasto energético corporal: conceitos, formas de avaliação e sua relação com a obesidade [Internet]. Arquivos Brasileiros de Endocrinologia e Metabologia. 2008 ;52( 3): 452-464.[citado 2024 jul. 25 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s0004-27302008000300005
  • Source: Respiratory Physiology & Neurobiology. Unidade: FM

    Subjects: NUTRIÇÃO, MODELOS ANIMAIS, RATOS, SURFACTANTES, PULMÃO (HISTOLOGIA), MATRIZ EXTRACELULAR

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      DIAS, Cristina M. et al. Effects of different nutritional support on lung mechanics and remodelling in undernourished rats. Respiratory Physiology & Neurobiology, v. 160, n. ja 2008, p. 54-64, 2008Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.resp.2007.08.008. Acesso em: 25 jul. 2024.
    • APA

      Dias, C. M., Passaro, C. P., Cagido, V. R., Antunes, M. A., Lamas, M. E., Negri, E. M., et al. (2008). Effects of different nutritional support on lung mechanics and remodelling in undernourished rats. Respiratory Physiology & Neurobiology, 160( ja 2008), 54-64. doi:10.1016/j.resp.2007.08.008
    • NLM

      Dias CM, Passaro CP, Cagido VR, Antunes MA, Lamas ME, Negri EM, Lowe J, Capelozzi VL, Zin WA, Rocco PRM, Rodrigues NRD, Soncini R. Effects of different nutritional support on lung mechanics and remodelling in undernourished rats [Internet]. Respiratory Physiology & Neurobiology. 2008 ; 160( ja 2008): 54-64.[citado 2024 jul. 25 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.resp.2007.08.008
    • Vancouver

      Dias CM, Passaro CP, Cagido VR, Antunes MA, Lamas ME, Negri EM, Lowe J, Capelozzi VL, Zin WA, Rocco PRM, Rodrigues NRD, Soncini R. Effects of different nutritional support on lung mechanics and remodelling in undernourished rats [Internet]. Respiratory Physiology & Neurobiology. 2008 ; 160( ja 2008): 54-64.[citado 2024 jul. 25 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.resp.2007.08.008
  • Source: Plant Foods for Human Nutrition. Unidade: FCF

    Subjects: NUTRIÇÃO, SOJA, PROTEÍNAS, QUÍMICA DE ALIMENTOS

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      GENOVESE, Maria Inês et al. Commercial soy protein ingredients as isoflavone sources for functional foods. Plant Foods for Human Nutrition, v. 62, n. 2, p. 53-58, 2007Tradução . . Acesso em: 25 jul. 2024.
    • APA

      Genovese, M. I., Barbosa, A. C. L., Pinto, M. da S., & Lajolo, F. M. (2007). Commercial soy protein ingredients as isoflavone sources for functional foods. Plant Foods for Human Nutrition, 62( 2), 53-58.
    • NLM

      Genovese MI, Barbosa ACL, Pinto M da S, Lajolo FM. Commercial soy protein ingredients as isoflavone sources for functional foods. Plant Foods for Human Nutrition. 2007 ; 62( 2): 53-58.[citado 2024 jul. 25 ]
    • Vancouver

      Genovese MI, Barbosa ACL, Pinto M da S, Lajolo FM. Commercial soy protein ingredients as isoflavone sources for functional foods. Plant Foods for Human Nutrition. 2007 ; 62( 2): 53-58.[citado 2024 jul. 25 ]
  • Source: Journal of Food Composition and Analysis. Unidade: FCF

    Subjects: NUTRIÇÃO, COMPOSIÇÃO DE ALIMENTOS, BASES DE DADOS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      MENEZES, Elizabete Wenzel de et al. LATINFOODS: Food composition activities in Latin America (2004-2006). Journal of Food Composition and Analysis, v. 20, n. 8, p. 704-708, 2007Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.jfca.2006.04.006. Acesso em: 25 jul. 2024.
    • APA

      Menezes, E. W. de, Giuntini, E. B., Lajolo, F. M., & Morón, C. (2007). LATINFOODS: Food composition activities in Latin America (2004-2006). Journal of Food Composition and Analysis, 20( 8), 704-708. doi:10.1016/j.jfca.2006.04.006
    • NLM

      Menezes EW de, Giuntini EB, Lajolo FM, Morón C. LATINFOODS: Food composition activities in Latin America (2004-2006) [Internet]. Journal of Food Composition and Analysis. 2007 ; 20( 8): 704-708.[citado 2024 jul. 25 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.jfca.2006.04.006
    • Vancouver

      Menezes EW de, Giuntini EB, Lajolo FM, Morón C. LATINFOODS: Food composition activities in Latin America (2004-2006) [Internet]. Journal of Food Composition and Analysis. 2007 ; 20( 8): 704-708.[citado 2024 jul. 25 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.jfca.2006.04.006
  • Source: Clinical Nutrition. Unidade: FMRP

    Subjects: INTESTINOS, NUTRIÇÃO, ALCOOLISMO, ANTIOXIDANTES

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      JUNQUEIRA-FRANCO, Márcia Varella Morandi et al. Intestinal permeability and oxidative stress in patients with alcoholic pellagra. Clinical Nutrition, v. 25, n. 6, p. 977-983, 2006Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.clnu.2006.03.010. Acesso em: 25 jul. 2024.
    • APA

      Junqueira-Franco, M. V. M., Troncon, L. E. de A., Chiarello, P. G., Unamuno, M. do R. D. L. de, Jordão, A. A., & Vannucchi, H. (2006). Intestinal permeability and oxidative stress in patients with alcoholic pellagra. Clinical Nutrition, 25( 6), 977-983. doi:10.1016/j.clnu.2006.03.010
    • NLM

      Junqueira-Franco MVM, Troncon LE de A, Chiarello PG, Unamuno M do RDL de, Jordão AA, Vannucchi H. Intestinal permeability and oxidative stress in patients with alcoholic pellagra [Internet]. Clinical Nutrition. 2006 ; 25( 6): 977-983.[citado 2024 jul. 25 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.clnu.2006.03.010
    • Vancouver

      Junqueira-Franco MVM, Troncon LE de A, Chiarello PG, Unamuno M do RDL de, Jordão AA, Vannucchi H. Intestinal permeability and oxidative stress in patients with alcoholic pellagra [Internet]. Clinical Nutrition. 2006 ; 25( 6): 977-983.[citado 2024 jul. 25 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.clnu.2006.03.010
  • Source: European Journal of Lipid Science and Technology. Unidade: FCF

    Subjects: NUTRIÇÃO, CROMATOGRAFIA A GÁS, RESSONÂNCIA MAGNÉTICA NUCLEAR, ÁCIDOS GRAXOS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SABARENSE, Céphora Maria e GONÇALVES, Maria Inês de Almeida e MANCINI-FILHO, Jorge. Elaidic acid in rat liver identified by gas chromatography and nuclear magnetic resonance spectroscopy. European Journal of Lipid Science and Technology, v. 108, n. 5, p. 404-410, 2006Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1002/ejlt.200500300. Acesso em: 25 jul. 2024.
    • APA

      Sabarense, C. M., Gonçalves, M. I. de A., & Mancini-Filho, J. (2006). Elaidic acid in rat liver identified by gas chromatography and nuclear magnetic resonance spectroscopy. European Journal of Lipid Science and Technology, 108( 5), 404-410. doi:10.1002/ejlt.200500300
    • NLM

      Sabarense CM, Gonçalves MI de A, Mancini-Filho J. Elaidic acid in rat liver identified by gas chromatography and nuclear magnetic resonance spectroscopy [Internet]. European Journal of Lipid Science and Technology. 2006 ; 108( 5): 404-410.[citado 2024 jul. 25 ] Available from: https://doi.org/10.1002/ejlt.200500300
    • Vancouver

      Sabarense CM, Gonçalves MI de A, Mancini-Filho J. Elaidic acid in rat liver identified by gas chromatography and nuclear magnetic resonance spectroscopy [Internet]. European Journal of Lipid Science and Technology. 2006 ; 108( 5): 404-410.[citado 2024 jul. 25 ] Available from: https://doi.org/10.1002/ejlt.200500300
  • Source: Jornal de Pediatria. Unidade: FMRP

    Subjects: NUTRIÇÃO, BEBÊ PREMATURO

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      CAMELO JÚNIOR, José Simon e MARTINEZ, Francisco Eulógio. Dilemas nutricionais no pré-termo extremo e repercussões na infância, adolescência e vida adulta. Jornal de Pediatria, v. 81, p. S33-S42, 2005Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/s0021-75572005000200005. Acesso em: 25 jul. 2024.
    • APA

      Camelo Júnior, J. S., & Martinez, F. E. (2005). Dilemas nutricionais no pré-termo extremo e repercussões na infância, adolescência e vida adulta. Jornal de Pediatria, 81, S33-S42. doi:10.1590/s0021-75572005000200005
    • NLM

      Camelo Júnior JS, Martinez FE. Dilemas nutricionais no pré-termo extremo e repercussões na infância, adolescência e vida adulta [Internet]. Jornal de Pediatria. 2005 ; 81 S33-S42.[citado 2024 jul. 25 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s0021-75572005000200005
    • Vancouver

      Camelo Júnior JS, Martinez FE. Dilemas nutricionais no pré-termo extremo e repercussões na infância, adolescência e vida adulta [Internet]. Jornal de Pediatria. 2005 ; 81 S33-S42.[citado 2024 jul. 25 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s0021-75572005000200005
  • Source: Arquivos Brasileiros de Endocrinologia e Metabologia. Unidade: FMRP

    Subjects: SACAROSE, NUTRIÇÃO, DIABETES MELLITUS

    Acesso à fonteAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      COSTA, Paula Cristina A. da e FRANCO, Laércio Joel. Introdução da sacarose no plano alimentar de portadores de diabetes mellitus tipo 1: sua influência no controle glicêmico. Arquivos Brasileiros de Endocrinologia e Metabologia, v. 49, n. 3, p. 403-409, 2005Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/s0004-27302005000300012. Acesso em: 25 jul. 2024.
    • APA

      Costa, P. C. A. da, & Franco, L. J. (2005). Introdução da sacarose no plano alimentar de portadores de diabetes mellitus tipo 1: sua influência no controle glicêmico. Arquivos Brasileiros de Endocrinologia e Metabologia, 49( 3), 403-409. doi:10.1590/s0004-27302005000300012
    • NLM

      Costa PCA da, Franco LJ. Introdução da sacarose no plano alimentar de portadores de diabetes mellitus tipo 1: sua influência no controle glicêmico [Internet]. Arquivos Brasileiros de Endocrinologia e Metabologia. 2005 ; 49( 3): 403-409.[citado 2024 jul. 25 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s0004-27302005000300012
    • Vancouver

      Costa PCA da, Franco LJ. Introdução da sacarose no plano alimentar de portadores de diabetes mellitus tipo 1: sua influência no controle glicêmico [Internet]. Arquivos Brasileiros de Endocrinologia e Metabologia. 2005 ; 49( 3): 403-409.[citado 2024 jul. 25 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s0004-27302005000300012
  • Source: Journal of Nutrition. Unidade: FMRP

    Subjects: NUTRIÇÃO, BIOQUÍMICA

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      MARTINS-AFFÉRRI, Maristela P. et al. Response to intra- and extracellular lipolytic agents and hormone-sensitive lipase translocation are impaired in adipocytes from rats adapted to a high-protein, carbohydrate-free diet. Journal of Nutrition, v. 134, p. 2919-2923, 2004Tradução . . Acesso em: 25 jul. 2024.
    • APA

      Martins-Afférri, M. P., Festuccia, W. T. L., Navegantes, L. C. C., Garófalo, M. A. R., Botion, L. M., Kettelhut, I. do C., & Migliorini, R. H. (2004). Response to intra- and extracellular lipolytic agents and hormone-sensitive lipase translocation are impaired in adipocytes from rats adapted to a high-protein, carbohydrate-free diet. Journal of Nutrition, 134, 2919-2923.
    • NLM

      Martins-Afférri MP, Festuccia WTL, Navegantes LCC, Garófalo MAR, Botion LM, Kettelhut I do C, Migliorini RH. Response to intra- and extracellular lipolytic agents and hormone-sensitive lipase translocation are impaired in adipocytes from rats adapted to a high-protein, carbohydrate-free diet. Journal of Nutrition. 2004 ; 134 2919-2923.[citado 2024 jul. 25 ]
    • Vancouver

      Martins-Afférri MP, Festuccia WTL, Navegantes LCC, Garófalo MAR, Botion LM, Kettelhut I do C, Migliorini RH. Response to intra- and extracellular lipolytic agents and hormone-sensitive lipase translocation are impaired in adipocytes from rats adapted to a high-protein, carbohydrate-free diet. Journal of Nutrition. 2004 ; 134 2919-2923.[citado 2024 jul. 25 ]
  • Source: Journal od Pediatric Gastroenterology and Nutrition. Unidade: FMRP

    Subjects: GASTROENTEROPATIAS, NUTRIÇÃO

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      ESCOBOZA, Patrícia Martins Luizari et al. Adult-type Hypolactasi: clinical, morphologic and functional characteristics in Brazilian patients at a university hospital. Journal od Pediatric Gastroenterology and Nutrition, v. 39, p. 361-365, 2004Tradução . . Acesso em: 25 jul. 2024.
    • APA

      Escoboza, P. M. L., Fernandes, M. I. M., Peres, L. C., Einerhand, A. W. C., & Galvão, L. C. (2004). Adult-type Hypolactasi: clinical, morphologic and functional characteristics in Brazilian patients at a university hospital. Journal od Pediatric Gastroenterology and Nutrition, 39, 361-365.
    • NLM

      Escoboza PML, Fernandes MIM, Peres LC, Einerhand AWC, Galvão LC. Adult-type Hypolactasi: clinical, morphologic and functional characteristics in Brazilian patients at a university hospital. Journal od Pediatric Gastroenterology and Nutrition. 2004 ; 39 361-365.[citado 2024 jul. 25 ]
    • Vancouver

      Escoboza PML, Fernandes MIM, Peres LC, Einerhand AWC, Galvão LC. Adult-type Hypolactasi: clinical, morphologic and functional characteristics in Brazilian patients at a university hospital. Journal od Pediatric Gastroenterology and Nutrition. 2004 ; 39 361-365.[citado 2024 jul. 25 ]
  • Source: Nutrition Research. Unidade: FMRP

    Subjects: ANEMIA FERROPRIVA, NUTRIÇÃO

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SILVA, Luciana Ferreira da e DUTRA DE OLIVEIRA, José Eduardo e MARCHINI, Julio Sergio. Serum iron analysis of adults receiving three different iron compounds. Nutrition Research, v. 24, p. 603-611, 2004Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.nutres.2003.10.013. Acesso em: 25 jul. 2024.
    • APA

      Silva, L. F. da, Dutra de Oliveira, J. E., & Marchini, J. S. (2004). Serum iron analysis of adults receiving three different iron compounds. Nutrition Research, 24, 603-611. doi:10.1016/j.nutres.2003.10.013
    • NLM

      Silva LF da, Dutra de Oliveira JE, Marchini JS. Serum iron analysis of adults receiving three different iron compounds [Internet]. Nutrition Research. 2004 ; 24 603-611.[citado 2024 jul. 25 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.nutres.2003.10.013
    • Vancouver

      Silva LF da, Dutra de Oliveira JE, Marchini JS. Serum iron analysis of adults receiving three different iron compounds [Internet]. Nutrition Research. 2004 ; 24 603-611.[citado 2024 jul. 25 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.nutres.2003.10.013
  • Source: Journal of Texture Studies. Unidade: FCF

    Subjects: PROTEÍNAS DO LEITE, REOLOGIA (PROPRIEDADES), NUTRIÇÃO

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      PENNA, Ana Lucia Barretto e OLIVEIRA, Maricê Nogueira de e TAMIME, A. Y. Influence of carrageenan and total solids content on the rheological properties of lactic beverage made with yogurt and whey. Journal of Texture Studies, v. 34, n. 1, p. 95-113, 2003Tradução . . Acesso em: 25 jul. 2024.
    • APA

      Penna, A. L. B., Oliveira, M. N. de, & Tamime, A. Y. (2003). Influence of carrageenan and total solids content on the rheological properties of lactic beverage made with yogurt and whey. Journal of Texture Studies, 34( 1), 95-113.
    • NLM

      Penna ALB, Oliveira MN de, Tamime AY. Influence of carrageenan and total solids content on the rheological properties of lactic beverage made with yogurt and whey. Journal of Texture Studies. 2003 ; 34( 1): 95-113.[citado 2024 jul. 25 ]
    • Vancouver

      Penna ALB, Oliveira MN de, Tamime AY. Influence of carrageenan and total solids content on the rheological properties of lactic beverage made with yogurt and whey. Journal of Texture Studies. 2003 ; 34( 1): 95-113.[citado 2024 jul. 25 ]
  • Source: Nutrition Research. Unidade: FMRP

    Subjects: NUTRIÇÃO, ANÁLISE DE ALIMENTOS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      ZANUTTO, Márcia Elena e JORDÃO, Alceu Afonso e VANNUCCHI, Hélio. Improvement in vitamin A status with consumption of dark-green vegetables: a bioavailability study in rabbits. Nutrition Research, v. 23, p. 271-278, 2003Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/s0271-5317(02)00497-9. Acesso em: 25 jul. 2024.
    • APA

      Zanutto, M. E., Jordão, A. A., & Vannucchi, H. (2003). Improvement in vitamin A status with consumption of dark-green vegetables: a bioavailability study in rabbits. Nutrition Research, 23, 271-278. doi:10.1016/s0271-5317(02)00497-9
    • NLM

      Zanutto ME, Jordão AA, Vannucchi H. Improvement in vitamin A status with consumption of dark-green vegetables: a bioavailability study in rabbits [Internet]. Nutrition Research. 2003 ; 23 271-278.[citado 2024 jul. 25 ] Available from: https://doi.org/10.1016/s0271-5317(02)00497-9
    • Vancouver

      Zanutto ME, Jordão AA, Vannucchi H. Improvement in vitamin A status with consumption of dark-green vegetables: a bioavailability study in rabbits [Internet]. Nutrition Research. 2003 ; 23 271-278.[citado 2024 jul. 25 ] Available from: https://doi.org/10.1016/s0271-5317(02)00497-9
  • Source: Brazilian Journal of Medical and Biological Research. Unidade: FMRP

    Subjects: OBESIDADE, MULHERES, NUTRIÇÃO

    Acesso à fonteAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      MARCHINI, Julio Sergio et al. Obese women on a low energy rice and bean diet: effects of leucine, arginine or glycine supplementation on protein turnover. Brazilian Journal of Medical and Biological Research, v. 34, n. 1277-1283, 2001Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/s0100-879x2001001000007. Acesso em: 25 jul. 2024.
    • APA

      Marchini, J. S., Lambertini, C. R., Ferriolli, E., & Dutra de Oliveira, J. E. (2001). Obese women on a low energy rice and bean diet: effects of leucine, arginine or glycine supplementation on protein turnover. Brazilian Journal of Medical and Biological Research, 34( 1277-1283). doi:10.1590/s0100-879x2001001000007
    • NLM

      Marchini JS, Lambertini CR, Ferriolli E, Dutra de Oliveira JE. Obese women on a low energy rice and bean diet: effects of leucine, arginine or glycine supplementation on protein turnover [Internet]. Brazilian Journal of Medical and Biological Research. 2001 ; 34( 1277-1283):[citado 2024 jul. 25 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s0100-879x2001001000007
    • Vancouver

      Marchini JS, Lambertini CR, Ferriolli E, Dutra de Oliveira JE. Obese women on a low energy rice and bean diet: effects of leucine, arginine or glycine supplementation on protein turnover [Internet]. Brazilian Journal of Medical and Biological Research. 2001 ; 34( 1277-1283):[citado 2024 jul. 25 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s0100-879x2001001000007
  • Source: Journal of Dairy Science. Unidades: FMVZ, FCF

    Subjects: VITAMINAS, NUTRIÇÃO

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SANTOS, Marcos Veiga dos et al. Plasma ascorbate concentrations are not correlated with milk somatic cell count and metabolic profile in lactating and dry cows. Journal of Dairy Science, v. 84, n. 1, p. 134-139, 2001Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.3168/jds.S0022-0302(01)74461-X. Acesso em: 25 jul. 2024.
    • APA

      Santos, M. V. dos, Lima, F. R. de, Rodrigues, P. H. M., Barros, S. B. de M., & Laranja-da-Fonseca, L. F. (2001). Plasma ascorbate concentrations are not correlated with milk somatic cell count and metabolic profile in lactating and dry cows. Journal of Dairy Science, 84( 1), 134-139. doi:10.3168/jds.S0022-0302(01)74461-X
    • NLM

      Santos MV dos, Lima FR de, Rodrigues PHM, Barros SB de M, Laranja-da-Fonseca LF. Plasma ascorbate concentrations are not correlated with milk somatic cell count and metabolic profile in lactating and dry cows [Internet]. Journal of Dairy Science. 2001 ; 84( 1): 134-139.[citado 2024 jul. 25 ] Available from: https://doi.org/10.3168/jds.S0022-0302(01)74461-X
    • Vancouver

      Santos MV dos, Lima FR de, Rodrigues PHM, Barros SB de M, Laranja-da-Fonseca LF. Plasma ascorbate concentrations are not correlated with milk somatic cell count and metabolic profile in lactating and dry cows [Internet]. Journal of Dairy Science. 2001 ; 84( 1): 134-139.[citado 2024 jul. 25 ] Available from: https://doi.org/10.3168/jds.S0022-0302(01)74461-X
  • Source: Pharmacological Research. Unidade: FCFRP

    Subjects: TOXICOLOGIA, NUTRIÇÃO

    Acesso à fonteAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SILVA, Cecília Rodrigues e ANTUNES, Lusânia Maria Greggi e BIANCHI, Maria de Lourdes Pires. Antioxidant action of bixin against cisplatin-induced chromosome aberrations and lipid peroxidation in rats. Pharmacological Research, v. 43, n. 6, p. 561-566, 2001Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1006/phrs.2001.0822. Acesso em: 25 jul. 2024.
    • APA

      Silva, C. R., Antunes, L. M. G., & Bianchi, M. de L. P. (2001). Antioxidant action of bixin against cisplatin-induced chromosome aberrations and lipid peroxidation in rats. Pharmacological Research, 43( 6), 561-566. doi:10.1006/phrs.2001.0822
    • NLM

      Silva CR, Antunes LMG, Bianchi M de LP. Antioxidant action of bixin against cisplatin-induced chromosome aberrations and lipid peroxidation in rats [Internet]. Pharmacological Research. 2001 ; 43( 6): 561-566.[citado 2024 jul. 25 ] Available from: https://doi.org/10.1006/phrs.2001.0822
    • Vancouver

      Silva CR, Antunes LMG, Bianchi M de LP. Antioxidant action of bixin against cisplatin-induced chromosome aberrations and lipid peroxidation in rats [Internet]. Pharmacological Research. 2001 ; 43( 6): 561-566.[citado 2024 jul. 25 ] Available from: https://doi.org/10.1006/phrs.2001.0822

Digital Library of Intellectual Production of Universidade de São Paulo     2012 - 2024