Thermal modelling of catering meals under blast-cooling (2010)
Source: Proceedings. Conference titles: IIR International Conference on the Cold Chain and Sustainability. Unidade: FZEA
Subjects: CONSERVAÇÃO DE ALIMENTOS PELO FRIO, ARMAZENAGEM DE ALIMENTOS
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ABNT
RABI, José Antonio et al. Thermal modelling of catering meals under blast-cooling. 2010, Anais.. Cambridge: Faculdade de Zootecnia e Engenharia de Alimentos, Universidade de São Paulo, 2010. . Acesso em: 25 set. 2024.APA
Rabi, J. A., Guilpart, J., Derens, E., & Duquenoy, A. (2010). Thermal modelling of catering meals under blast-cooling. In Proceedings. Cambridge: Faculdade de Zootecnia e Engenharia de Alimentos, Universidade de São Paulo.NLM
Rabi JA, Guilpart J, Derens E, Duquenoy A. Thermal modelling of catering meals under blast-cooling. Proceedings. 2010 ;[citado 2024 set. 25 ]Vancouver
Rabi JA, Guilpart J, Derens E, Duquenoy A. Thermal modelling of catering meals under blast-cooling. Proceedings. 2010 ;[citado 2024 set. 25 ]