Manufacturing practices of processed cheese (2011)
Source: Processed Cheese and Analogues. Unidade: FCF
Subjects: QUEIJO (PROCESSAMENTO), PROCESSAMENTO DE ALIMENTOS
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ABNT
OLIVEIRA, Maricê Nogueira de e USTUNOL, Z e TAMINE, Adnan Y. Manufacturing practices of processed cheese. Processed Cheese and Analogues. Tradução . Chichester: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo, 2011. . . Acesso em: 18 set. 2024.APA
Oliveira, M. N. de, Ustunol, Z., & Tamine, A. Y. (2011). Manufacturing practices of processed cheese. In Processed Cheese and Analogues. Chichester: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo.NLM
Oliveira MN de, Ustunol Z, Tamine AY. Manufacturing practices of processed cheese. In: Processed Cheese and Analogues. Chichester: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo; 2011. [citado 2024 set. 18 ]Vancouver
Oliveira MN de, Ustunol Z, Tamine AY. Manufacturing practices of processed cheese. In: Processed Cheese and Analogues. Chichester: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo; 2011. [citado 2024 set. 18 ]