Where is this beef coming from? Consumers’ choice of sustainability attributes (2019)
Source: O Marketing na Era do Propósito. Resumos. Conference titles: Congresso de Marketing em Alimentos e Agronegócio. Unidade: ESALQ
Subjects: SUSTENTABILIDADE, CARNES E DERIVADOS, COMPORTAMENTO DO CONSUMIDOR
ABNT
BURNIER, Pedro C e SPERS, Eduardo Eugenio e BARCELLOS, Marcia Dutra de. Where is this beef coming from? Consumers’ choice of sustainability attributes. 2019, Anais.. Piracicaba, SP: USP/ESALQ. Grupo de Extensãoe Pesquisa em Marketing e Gestão, 2019. Disponível em: https://markesalq.com.br/anais-coma/. Acesso em: 19 nov. 2024.APA
Burnier, P. C., Spers, E. E., & Barcellos, M. D. de. (2019). Where is this beef coming from? Consumers’ choice of sustainability attributes. In O Marketing na Era do Propósito. Resumos. Piracicaba, SP: USP/ESALQ. Grupo de Extensãoe Pesquisa em Marketing e Gestão. Recuperado de https://markesalq.com.br/anais-coma/NLM
Burnier PC, Spers EE, Barcellos MD de. Where is this beef coming from? Consumers’ choice of sustainability attributes [Internet]. O Marketing na Era do Propósito. Resumos. 2019 ;[citado 2024 nov. 19 ] Available from: https://markesalq.com.br/anais-coma/Vancouver
Burnier PC, Spers EE, Barcellos MD de. Where is this beef coming from? Consumers’ choice of sustainability attributes [Internet]. O Marketing na Era do Propósito. Resumos. 2019 ;[citado 2024 nov. 19 ] Available from: https://markesalq.com.br/anais-coma/