Filtros : "Process Engineering Research Group (Ge2P)" "Current Opinion in Food Science" Limpar


  • Fonte: Current Opinion in Food Science. Unidade: ESALQ

    Assunto: PROCESSAMENTO DE ALIMENTOS

    PrivadoAcesso à fonteDOIComo citar
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      AUGUSTO, Pedro Esteves Duarte. Challenges, trends and opportunities in food processing. Current Opinion in Food Science, v. 35, p. 72–78, 2020Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.cofs.2020.03.005. Acesso em: 02 nov. 2024.
    • APA

      Augusto, P. E. D. (2020). Challenges, trends and opportunities in food processing. Current Opinion in Food Science, 35, 72–78. doi:10.1016/j.cofs.2020.03.005
    • NLM

      Augusto PED. Challenges, trends and opportunities in food processing [Internet]. Current Opinion in Food Science. 2020 ; 35 72–78.[citado 2024 nov. 02 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.cofs.2020.03.005
    • Vancouver

      Augusto PED. Challenges, trends and opportunities in food processing [Internet]. Current Opinion in Food Science. 2020 ; 35 72–78.[citado 2024 nov. 02 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.cofs.2020.03.005

Biblioteca Digital de Produção Intelectual da Universidade de São Paulo     2012 - 2024