Filtros : "2024" "Financiamento PUB-USP" Removidos: "CIÊNCIA (ENSINO "Arroio, Agnaldo" "Polônia" Limpar

Filtros



Refine with date range


  • Source: Journal of Medical Primatology. Unidade: FMVZ

    Subjects: BUGIO, HIPERPLASIA EPITELIAL FOCAL, PAPILLOMAVIRUS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      PULECIO-SANTOS, Sandy Lorena e SOUZA, Alex Junior Souza de e SÁ, Lilian Rose Marques de. Epidemiological characterization of oral focal epithelial hyperplasia in brown howler monkeys (Alouatta guariba clamitans). Journal of Medical Primatology, v. 53, n. 4, p. 1-9, 2024Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1111/jmp.12728. Acesso em: 02 out. 2024.
    • APA

      Pulecio-Santos, S. L., Souza, A. J. S. de, & Sá, L. R. M. de. (2024). Epidemiological characterization of oral focal epithelial hyperplasia in brown howler monkeys (Alouatta guariba clamitans). Journal of Medical Primatology, 53( 4), 1-9. doi:10.1111/jmp.12728
    • NLM

      Pulecio-Santos SL, Souza AJS de, Sá LRM de. Epidemiological characterization of oral focal epithelial hyperplasia in brown howler monkeys (Alouatta guariba clamitans) [Internet]. Journal of Medical Primatology. 2024 ; 53( 4): 1-9.[citado 2024 out. 02 ] Available from: https://doi.org/10.1111/jmp.12728
    • Vancouver

      Pulecio-Santos SL, Souza AJS de, Sá LRM de. Epidemiological characterization of oral focal epithelial hyperplasia in brown howler monkeys (Alouatta guariba clamitans) [Internet]. Journal of Medical Primatology. 2024 ; 53( 4): 1-9.[citado 2024 out. 02 ] Available from: https://doi.org/10.1111/jmp.12728
  • Source: Anais. Conference titles: Reunião Anual da Sociedade Brasileira de Química - RASBQ. Unidade: IQ

    Subjects: NANOTUBOS, SÓDIO

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      ALVES, Assis de O e VICHI, Flávio Maron. Synthesis of sodium trititanate nanotubes by the hydrothermal method. 2024, Anais.. São Paulo: Sociedade Brasileira de Química - SBQ, 2024. Disponível em: https://www.eventweb.com.br/rasbq2024/home-event/schedule.php?q=&area=todas&sessao=todas&tipo=1#trabalhos. Acesso em: 02 out. 2024.
    • APA

      Alves, A. de O., & Vichi, F. M. (2024). Synthesis of sodium trititanate nanotubes by the hydrothermal method. In Anais. São Paulo: Sociedade Brasileira de Química - SBQ. Recuperado de https://www.eventweb.com.br/rasbq2024/home-event/schedule.php?q=&area=todas&sessao=todas&tipo=1#trabalhos
    • NLM

      Alves A de O, Vichi FM. Synthesis of sodium trititanate nanotubes by the hydrothermal method [Internet]. Anais. 2024 ;[citado 2024 out. 02 ] Available from: https://www.eventweb.com.br/rasbq2024/home-event/schedule.php?q=&area=todas&sessao=todas&tipo=1#trabalhos
    • Vancouver

      Alves A de O, Vichi FM. Synthesis of sodium trititanate nanotubes by the hydrothermal method [Internet]. Anais. 2024 ;[citado 2024 out. 02 ] Available from: https://www.eventweb.com.br/rasbq2024/home-event/schedule.php?q=&area=todas&sessao=todas&tipo=1#trabalhos
  • Source: Foods. Unidade: ESALQ

    Subjects: ANÁLISE SENSORIAL DE ALIMENTOS, CONSUMIDOR, EMBUTIDOS, SAL (CONDIMENTO), SÓDIO, TEXTURA

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      ARAÚJO, Chimenes Darlan Leal de et al. Impact of micronized salt in reducing the sodium content in fresh sausages. Foods, v. 13, p. 1-11, 2024Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.3390/foods13030459. Acesso em: 02 out. 2024.
    • APA

      Araújo, C. D. L. de, Krauskopf, M. M., Manzi, J. A. M., Barbosa, J. A. de L., Cavalcante, C. L., Feltre, G., et al. (2024). Impact of micronized salt in reducing the sodium content in fresh sausages. Foods, 13, 1-11. doi:10.3390/foods13030459
    • NLM

      Araújo CDL de, Krauskopf MM, Manzi JAM, Barbosa JA de L, Cavalcante CL, Feltre G, Rios-Mera JD, Saldaña E, Contreras Castillo CJ. Impact of micronized salt in reducing the sodium content in fresh sausages [Internet]. Foods. 2024 ; 13 1-11.[citado 2024 out. 02 ] Available from: https://doi.org/10.3390/foods13030459
    • Vancouver

      Araújo CDL de, Krauskopf MM, Manzi JAM, Barbosa JA de L, Cavalcante CL, Feltre G, Rios-Mera JD, Saldaña E, Contreras Castillo CJ. Impact of micronized salt in reducing the sodium content in fresh sausages [Internet]. Foods. 2024 ; 13 1-11.[citado 2024 out. 02 ] Available from: https://doi.org/10.3390/foods13030459
  • Source: Book of Abstracts. Conference titles: Latin American Conference on Microfluidics - LAMIc. Unidade: IQSC

    Subjects: COLORIMETRIA, FERRO, IMAGEM DIGITAL

    PrivadoHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      CORRÊA, Mariana Oliveira Duarte et al. Development of a paper-based device for quantifying iron using colormetric analysis. 2024, Anais.. São Carlos: Instituto de Química de São Carlos, Universidade de São Paulo, 2024. Disponível em: https://repositorio.usp.br/directbitstream/94e33617-8fc4-4555-8c2b-972ad09fff74/P21331.pdf. Acesso em: 02 out. 2024.
    • APA

      Corrêa, M. O. D., Scheidt, D. T., Rossini, E. L., & Brazaca, L. C. (2024). Development of a paper-based device for quantifying iron using colormetric analysis. In Book of Abstracts. São Carlos: Instituto de Química de São Carlos, Universidade de São Paulo. Recuperado de https://repositorio.usp.br/directbitstream/94e33617-8fc4-4555-8c2b-972ad09fff74/P21331.pdf
    • NLM

      Corrêa MOD, Scheidt DT, Rossini EL, Brazaca LC. Development of a paper-based device for quantifying iron using colormetric analysis [Internet]. Book of Abstracts. 2024 ;[citado 2024 out. 02 ] Available from: https://repositorio.usp.br/directbitstream/94e33617-8fc4-4555-8c2b-972ad09fff74/P21331.pdf
    • Vancouver

      Corrêa MOD, Scheidt DT, Rossini EL, Brazaca LC. Development of a paper-based device for quantifying iron using colormetric analysis [Internet]. Book of Abstracts. 2024 ;[citado 2024 out. 02 ] Available from: https://repositorio.usp.br/directbitstream/94e33617-8fc4-4555-8c2b-972ad09fff74/P21331.pdf

Digital Library of Intellectual Production of Universidade de São Paulo     2012 - 2024