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  • Source: Bioequivalence & Bioavailability International Journal. Unidade: FCF

    Assunto: COMPOSTOS FENÓLICOS

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    • ABNT

      MANCINI, Dalva Assunção Portari e MANCINI-FILHO, Jorge. Evaluation of the participation of phenolic compounds naturally present in food in stimulating the health of the organism [Editorial]. Bioequivalence & Bioavailability International Journal. Novi: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. Disponível em: https://medwinpublishers.com/BEBA/evaluation-of-the-participation-of-phenolic-compounds-naturally-present-in-food-in-stimulating-the-health-of-the-organism.pdf. Acesso em: 05 jul. 2024. , 2023
    • APA

      Mancini, D. A. P., & Mancini-Filho, J. (2023). Evaluation of the participation of phenolic compounds naturally present in food in stimulating the health of the organism [Editorial]. Bioequivalence & Bioavailability International Journal. Novi: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. doi:10.23880/beba-16000187
    • NLM

      Mancini DAP, Mancini-Filho J. Evaluation of the participation of phenolic compounds naturally present in food in stimulating the health of the organism [Editorial] [Internet]. Bioequivalence & Bioavailability International Journal. 2023 ; 7( 1): 1-3.[citado 2024 jul. 05 ] Available from: https://medwinpublishers.com/BEBA/evaluation-of-the-participation-of-phenolic-compounds-naturally-present-in-food-in-stimulating-the-health-of-the-organism.pdf
    • Vancouver

      Mancini DAP, Mancini-Filho J. Evaluation of the participation of phenolic compounds naturally present in food in stimulating the health of the organism [Editorial] [Internet]. Bioequivalence & Bioavailability International Journal. 2023 ; 7( 1): 1-3.[citado 2024 jul. 05 ] Available from: https://medwinpublishers.com/BEBA/evaluation-of-the-participation-of-phenolic-compounds-naturally-present-in-food-in-stimulating-the-health-of-the-organism.pdf
  • Source: Bioequivalence & Bioavailability International Journal. Unidade: FCF

    Subjects: COMPOSTOS FENÓLICOS, CAFÉ

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    • ABNT

      MANCINI-FILHO, Jorge. Assessment of antioxidant activity and the tissue influence of phenolic compounds from coffee extracts on health [Editorial]. Bioequivalence & Bioavailability International Journal. Novi: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. Disponível em: https://medwinpublishers.com/BEBA/assessment-of-antioxidant-activity-and-the-tissue-influence-of-phenolic-compounds-from-coffee-extracts-on-health.pdf. Acesso em: 05 jul. 2024. , 2023
    • APA

      Mancini-Filho, J. (2023). Assessment of antioxidant activity and the tissue influence of phenolic compounds from coffee extracts on health [Editorial]. Bioequivalence & Bioavailability International Journal. Novi: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. doi:10.23880/beba-16000222
    • NLM

      Mancini-Filho J. Assessment of antioxidant activity and the tissue influence of phenolic compounds from coffee extracts on health [Editorial] [Internet]. Bioequivalence & Bioavailability International Journal. 2023 ; 7( 2): 1-3.[citado 2024 jul. 05 ] Available from: https://medwinpublishers.com/BEBA/assessment-of-antioxidant-activity-and-the-tissue-influence-of-phenolic-compounds-from-coffee-extracts-on-health.pdf
    • Vancouver

      Mancini-Filho J. Assessment of antioxidant activity and the tissue influence of phenolic compounds from coffee extracts on health [Editorial] [Internet]. Bioequivalence & Bioavailability International Journal. 2023 ; 7( 2): 1-3.[citado 2024 jul. 05 ] Available from: https://medwinpublishers.com/BEBA/assessment-of-antioxidant-activity-and-the-tissue-influence-of-phenolic-compounds-from-coffee-extracts-on-health.pdf
  • Source: O Mundo da Saúde. Unidades: FO, IP, FCF, EE

    Assunto: SAÚDE

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    • ABNT

      ERDMANN, Alacoque Lorenzini et al. A revista O Mundo da Saúde é uma publicação trimestral de divulgação científica do Centro Universitário São Camilo.. [Editorial]. O Mundo da Saúde. São Paulo: Faculdade de Odontologia, Universidade de São Paulo. Disponível em: http://www.saocamilo-sp.br/novo/publicacoes/publicacaoEditorial.php?ID=155570&rev=s. Acesso em: 05 jul. 2024. , 2015
    • APA

      Erdmann, A. L., Sá, A. C. de, Chiari, B. M., Barchifontaine, C. de P. de, Ramos, D. L. de P., Abessa, D. M. de S., et al. (2015). A revista O Mundo da Saúde é uma publicação trimestral de divulgação científica do Centro Universitário São Camilo.. [Editorial]. O Mundo da Saúde. São Paulo: Faculdade de Odontologia, Universidade de São Paulo. Recuperado de http://www.saocamilo-sp.br/novo/publicacoes/publicacaoEditorial.php?ID=155570&rev=s
    • NLM

      Erdmann AL, Sá AC de, Chiari BM, Barchifontaine C de P de, Ramos DL de P, Abessa DM de S, Peterlini FL, Capovilla FC, Lolas Stepke F, Sá FC de, Macedo F de, Agich GJ, Guerra GM, Russo ICP, Gärde J, Felício JL, Mancini-Filho J, Siqueira JE de, Alves JC de M, Grande LF, Anjos MF dos, Azevedo MA, Pattussi MP, Pedroso MZ, Ferrari MAC, Brauner MCC, Silva MJP da, Verdi MIM, Zuben NA von, Adami NP, Silva RM, Cozzolino SMF, Garrafa V, Elias Junior WP, Breitbart W, Hossne WS. A revista O Mundo da Saúde é uma publicação trimestral de divulgação científica do Centro Universitário São Camilo.. [Editorial] [Internet]. O Mundo da Saúde. 2015 ; 39( p.):[citado 2024 jul. 05 ] Available from: http://www.saocamilo-sp.br/novo/publicacoes/publicacaoEditorial.php?ID=155570&rev=s
    • Vancouver

      Erdmann AL, Sá AC de, Chiari BM, Barchifontaine C de P de, Ramos DL de P, Abessa DM de S, Peterlini FL, Capovilla FC, Lolas Stepke F, Sá FC de, Macedo F de, Agich GJ, Guerra GM, Russo ICP, Gärde J, Felício JL, Mancini-Filho J, Siqueira JE de, Alves JC de M, Grande LF, Anjos MF dos, Azevedo MA, Pattussi MP, Pedroso MZ, Ferrari MAC, Brauner MCC, Silva MJP da, Verdi MIM, Zuben NA von, Adami NP, Silva RM, Cozzolino SMF, Garrafa V, Elias Junior WP, Breitbart W, Hossne WS. A revista O Mundo da Saúde é uma publicação trimestral de divulgação científica do Centro Universitário São Camilo.. [Editorial] [Internet]. O Mundo da Saúde. 2015 ; 39( p.):[citado 2024 jul. 05 ] Available from: http://www.saocamilo-sp.br/novo/publicacoes/publicacaoEditorial.php?ID=155570&rev=s
  • Source: Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. Unidade: FCF

    Subjects: FACULDADE (EVOLUÇÃO), FARMÁCIA

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      MANCINI-FILHO, Jorge. Seventy years of evolution [Editorial]. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. Disponível em: http://www.scielo.br/pdf/bjps/v45n3/01.pdf. Acesso em: 05 jul. 2024. , 2009
    • APA

      Mancini-Filho, J. (2009). Seventy years of evolution [Editorial]. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. Recuperado de http://www.scielo.br/pdf/bjps/v45n3/01.pdf
    • NLM

      Mancini-Filho J. Seventy years of evolution [Editorial] [Internet]. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2009 ; 45( 3): v-vi.[citado 2024 jul. 05 ] Available from: http://www.scielo.br/pdf/bjps/v45n3/01.pdf
    • Vancouver

      Mancini-Filho J. Seventy years of evolution [Editorial] [Internet]. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2009 ; 45( 3): v-vi.[citado 2024 jul. 05 ] Available from: http://www.scielo.br/pdf/bjps/v45n3/01.pdf
  • Source: Ciência e Tecnologia de Alimentos. Unidade: FCF

    Subjects: ALIMENTOS, TECNOLOGIA DE ALIMENTOS

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    • ABNT

      MANCINI-FILHO, Jorge. A Revista Ciência e Tecnologia de Alimentos..[Editorial]. Ciência e Tecnologia de Alimentos. Campinas: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. . Acesso em: 05 jul. 2024. , 2003
    • APA

      Mancini-Filho, J. (2003). A Revista Ciência e Tecnologia de Alimentos..[Editorial]. Ciência e Tecnologia de Alimentos. Campinas: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo.
    • NLM

      Mancini-Filho J. A Revista Ciência e Tecnologia de Alimentos..[Editorial]. Ciência e Tecnologia de Alimentos. 2003 ; 23( 3):[citado 2024 jul. 05 ]
    • Vancouver

      Mancini-Filho J. A Revista Ciência e Tecnologia de Alimentos..[Editorial]. Ciência e Tecnologia de Alimentos. 2003 ; 23( 3):[citado 2024 jul. 05 ]

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