Source: Abstracts. Conference titles: International Symposium Microbes for Health. Unidade: FCFRP
Subjects: LISTERIA, MICROBIOLOGIA DE ALIMENTOS, TECNOLOGIA DE ALIMENTOS, AGENTES ANTIMICROBIANOS
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
TULINI, F. L. et al. Characterization of bacteriocins produced by Carnobacterium maltaromaticum C2, isolated from Brazilian smoked fish. 2011, Anais.. Paris: Faculdade de Ciências Farmacêuticas de Ribeirão Preto, Universidade de São Paulo, 2011. . Acesso em: 28 jul. 2024.APA
Tulini, F. L., Bordon, K. de C. F., Arantes, E. C., Lohans C. T.,, Vederas, J. C., & De Martinis, E. C. P. (2011). Characterization of bacteriocins produced by Carnobacterium maltaromaticum C2, isolated from Brazilian smoked fish. In Abstracts. Paris: Faculdade de Ciências Farmacêuticas de Ribeirão Preto, Universidade de São Paulo.NLM
Tulini FL, Bordon K de CF, Arantes EC, Lohans C. T., Vederas JC, De Martinis ECP. Characterization of bacteriocins produced by Carnobacterium maltaromaticum C2, isolated from Brazilian smoked fish. Abstracts. 2011 ;[citado 2024 jul. 28 ]Vancouver
Tulini FL, Bordon K de CF, Arantes EC, Lohans C. T., Vederas JC, De Martinis ECP. Characterization of bacteriocins produced by Carnobacterium maltaromaticum C2, isolated from Brazilian smoked fish. Abstracts. 2011 ;[citado 2024 jul. 28 ]