Filtros : "Torres, Rosângela Pavan" "Yokoya, Nair Sumie" Removidos: "Instituto de Pesquisas Tecnológicas (IPT)" "Costa, Ana Paula Pimentel" "FCFnotícias" Limpar

Filtros



Refine with date range


  • Source: Food Chemistry. Unidades: IQ, FCF

    Subjects: PROTEÍNAS, ALGAS MARINHAS, ÁCIDOS GRAXOS, AMINOÁCIDOS

    Acesso à fonteAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      GRESSLER, Vanessa et al. Lipid, fatty acid, protein, amino acid and ash contents in four Brazilian red algae species. Food Chemistry, v. 120, n. 2, p. 585-590, 2010Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2009.10.028. Acesso em: 12 out. 2024.
    • APA

      Gressler, V., Yokoya, N. S., Fujii, M. T., Colepicolo, P., Mancini-Filho, J., Torres, R. P., & Pinto, E. (2010). Lipid, fatty acid, protein, amino acid and ash contents in four Brazilian red algae species. Food Chemistry, 120( 2), 585-590. doi:10.1016/j.foodchem.2009.10.028
    • NLM

      Gressler V, Yokoya NS, Fujii MT, Colepicolo P, Mancini-Filho J, Torres RP, Pinto E. Lipid, fatty acid, protein, amino acid and ash contents in four Brazilian red algae species [Internet]. Food Chemistry. 2010 ; 120( 2): 585-590.[citado 2024 out. 12 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2009.10.028
    • Vancouver

      Gressler V, Yokoya NS, Fujii MT, Colepicolo P, Mancini-Filho J, Torres RP, Pinto E. Lipid, fatty acid, protein, amino acid and ash contents in four Brazilian red algae species [Internet]. Food Chemistry. 2010 ; 120( 2): 585-590.[citado 2024 out. 12 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2009.10.028

Digital Library of Intellectual Production of Universidade de São Paulo     2012 - 2024