Production of fermentable sugar from cassava peels by enzymatic hydrolysis (2019)
Source: Anais do Simpósio Nacional de Bioprocessos. Unidade: EEL
Subjects: ENZIMAS HIDROLÍTICAS, FERMENTAÇÃO
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
OPIPARI, Giovanna Alves e TORRES, Daiana R. e ROBERTO, Inês Conceição. Production of fermentable sugar from cassava peels by enzymatic hydrolysis. 2019, Anais.. Uberlândia-MG: Escola de Engenharia de Lorena, Universidade de São Paulo, 2019. p. 1-4. Disponível em: https://proceedings.science/p/104421. Acesso em: 05 out. 2024.APA
Opipari, G. A., Torres, D. R., & Roberto, I. C. (2019). Production of fermentable sugar from cassava peels by enzymatic hydrolysis. In Anais do Simpósio Nacional de Bioprocessos (p. 1-4). Uberlândia-MG: Escola de Engenharia de Lorena, Universidade de São Paulo. Recuperado de https://proceedings.science/p/104421NLM
Opipari GA, Torres DR, Roberto IC. Production of fermentable sugar from cassava peels by enzymatic hydrolysis [Internet]. Anais do Simpósio Nacional de Bioprocessos. 2019 ;1-4.[citado 2024 out. 05 ] Available from: https://proceedings.science/p/104421Vancouver
Opipari GA, Torres DR, Roberto IC. Production of fermentable sugar from cassava peels by enzymatic hydrolysis [Internet]. Anais do Simpósio Nacional de Bioprocessos. 2019 ;1-4.[citado 2024 out. 05 ] Available from: https://proceedings.science/p/104421