Source: Revista Brasileira de Zootecnia. Unidade: ESALQ
Subjects: CANA-DE-AÇÚCAR, SILAGEM, VALOR NUTRITIVO, BOVINOS DE CORTE, BACTÉRIAS LÁTICAS
ABNT
SCHMIDT, Patrick et al. Effects of Lactobacillus buchneri on the nutritive value of sugarcane silage for finishing beef bulls. Revista Brasileira de Zootecnia, v. 43, n. 1, p. 8-13, 2014Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/S1516-35982014000100002. Acesso em: 20 out. 2024.APA
Schmidt, P., Nussio, L. G., Queiroz, O. C. M., Santos, M. C., Zopollatto, M., Toledo Filho, S. G. de, & Daniel, J. L. P. (2014). Effects of Lactobacillus buchneri on the nutritive value of sugarcane silage for finishing beef bulls. Revista Brasileira de Zootecnia, 43( 1), 8-13. doi:10.1590/S1516-35982014000100002NLM
Schmidt P, Nussio LG, Queiroz OCM, Santos MC, Zopollatto M, Toledo Filho SG de, Daniel JLP. Effects of Lactobacillus buchneri on the nutritive value of sugarcane silage for finishing beef bulls [Internet]. Revista Brasileira de Zootecnia. 2014 ; 43( 1): 8-13.[citado 2024 out. 20 ] Available from: https://doi.org/10.1590/S1516-35982014000100002Vancouver
Schmidt P, Nussio LG, Queiroz OCM, Santos MC, Zopollatto M, Toledo Filho SG de, Daniel JLP. Effects of Lactobacillus buchneri on the nutritive value of sugarcane silage for finishing beef bulls [Internet]. Revista Brasileira de Zootecnia. 2014 ; 43( 1): 8-13.[citado 2024 out. 20 ] Available from: https://doi.org/10.1590/S1516-35982014000100002