Source: Memórias do Instituto Butantan. Conference titles: Annual Scientific Meeting. Unidade: FCF
Assunto: ANTIOXIDANTES (ATIVIDADE)
ABNT
MANCINI, Dalva Assunção Portari et al. Comparative evaluation of antioxidant activity of raw and processed pequi fruit (Caryocar brasiliense Camb.). Memórias do Instituto Butantan. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. . Acesso em: 14 nov. 2024. , 2010APA
Mancini, D. A. P., Satiro, G., Mendonça, R. M. Z., & Mancini-Filho, J. (2010). Comparative evaluation of antioxidant activity of raw and processed pequi fruit (Caryocar brasiliense Camb.). Memórias do Instituto Butantan. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo.NLM
Mancini DAP, Satiro G, Mendonça RMZ, Mancini-Filho J. Comparative evaluation of antioxidant activity of raw and processed pequi fruit (Caryocar brasiliense Camb.). Memórias do Instituto Butantan. 2010 ; 67[citado 2024 nov. 14 ]Vancouver
Mancini DAP, Satiro G, Mendonça RMZ, Mancini-Filho J. Comparative evaluation of antioxidant activity of raw and processed pequi fruit (Caryocar brasiliense Camb.). Memórias do Instituto Butantan. 2010 ; 67[citado 2024 nov. 14 ]