Omega 3 evaluation in salmon filet (Salmo salar) after electron beam treatment (2007)
Source: Abstracts. Conference titles: International Topical Meeting on Nuclear Applications and Utilization of Accelerators - ACCAPP'07. Unidade: FCF
Subjects: ÁCIDOS GRAXOS OMEGA 3, SALMÃO
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
THOMAZ, Fernanda Santos et al. Omega 3 evaluation in salmon filet (Salmo salar) after electron beam treatment. 2007, Anais.. Pocatello: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo, 2007. . Acesso em: 11 nov. 2024.APA
Thomaz, F. S., Trindade, R. A. da, Araújo, M. M., Salum, D. C., Mancini-Filho, J., & Villavicencio, A. L. C. H. (2007). Omega 3 evaluation in salmon filet (Salmo salar) after electron beam treatment. In Abstracts. Pocatello: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo.NLM
Thomaz FS, Trindade RA da, Araújo MM, Salum DC, Mancini-Filho J, Villavicencio ALCH. Omega 3 evaluation in salmon filet (Salmo salar) after electron beam treatment. Abstracts. 2007 ;[citado 2024 nov. 11 ]Vancouver
Thomaz FS, Trindade RA da, Araújo MM, Salum DC, Mancini-Filho J, Villavicencio ALCH. Omega 3 evaluation in salmon filet (Salmo salar) after electron beam treatment. Abstracts. 2007 ;[citado 2024 nov. 11 ]