Source: Revista Caatinga. Unidade: ESALQ
Subjects: ADITIVOS ALIMENTARES PARA ANIMAL, DIETA ANIMAL, FÓSFORO, LECITINAS, METABOLISMO ENERGÉTICO, PINTOS DE CORTE, RAÇÃO, SOJA
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ABNT
ROSTICHELLI, Luiz Gustavo Nascimento et al. Valuation of the nutritional matrix by phytase and soy gum in the diet formulation for broiler chickens. Revista Caatinga, v. 33, n. 4, p. 1102-1110, 2020Tradução . . Disponível em: http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1983-21252020000401102&tlng=en. Acesso em: 15 nov. 2024.APA
Rostichelli, L. G. N., Laurentiz, A. C. de, Filardi, R. da S., Souza, R. P. de P., & Carlis, M. S. de P. (2020). Valuation of the nutritional matrix by phytase and soy gum in the diet formulation for broiler chickens. Revista Caatinga, 33( 4), 1102-1110. doi:10.1590/1983-21252020v33n425rcNLM
Rostichelli LGN, Laurentiz AC de, Filardi R da S, Souza RP de P, Carlis MS de P. Valuation of the nutritional matrix by phytase and soy gum in the diet formulation for broiler chickens [Internet]. Revista Caatinga. 2020 ; 33( 4): 1102-1110.[citado 2024 nov. 15 ] Available from: http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1983-21252020000401102&tlng=enVancouver
Rostichelli LGN, Laurentiz AC de, Filardi R da S, Souza RP de P, Carlis MS de P. Valuation of the nutritional matrix by phytase and soy gum in the diet formulation for broiler chickens [Internet]. Revista Caatinga. 2020 ; 33( 4): 1102-1110.[citado 2024 nov. 15 ] Available from: http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1983-21252020000401102&tlng=en