Thermal properties of mango pulp for freeze-drying (2004)
Source: Resumos. Conference titles: Brazilian Meeting on Chemistry of Food and Beverages. Unidade: FZEA
Subjects: MANGA, ANÁLISE DE ALIMENTOS, OPERAÇÕES UNITÁRIAS
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
GABAS, Ana Lúcia et al. Thermal properties of mango pulp for freeze-drying. 2004, Anais.. São carlos: IQSC/USP, 2004. . Acesso em: 13 nov. 2024.APA
Gabas, A. L., Pedro, M. A. M., Nicoleti, J. F., Telis, V. R. N., & Telis Romero, J. (2004). Thermal properties of mango pulp for freeze-drying. In Resumos. São carlos: IQSC/USP.NLM
Gabas AL, Pedro MAM, Nicoleti JF, Telis VRN, Telis Romero J. Thermal properties of mango pulp for freeze-drying. Resumos. 2004 ;[citado 2024 nov. 13 ]Vancouver
Gabas AL, Pedro MAM, Nicoleti JF, Telis VRN, Telis Romero J. Thermal properties of mango pulp for freeze-drying. Resumos. 2004 ;[citado 2024 nov. 13 ]