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  • Source: Agronomy. Unidade: ESALQ

    Subjects: BEBIDAS NÃO ALCOÓLICAS, CAFÉ, CAFEICULTURA

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    • ABNT

      DOMINGUES, Douglas Silva e RAMALHO, José C e PARTELLI, Fábio Luiz. Coffee—From Plant to Cup. Agronomy, v. 13, p. 1-6, 2023Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.3390/agronomy13092346. Acesso em: 19 out. 2024.
    • APA

      Domingues, D. S., Ramalho, J. C., & Partelli, F. L. (2023). Coffee—From Plant to Cup. Agronomy, 13, 1-6. doi:10.3390/agronomy13092346
    • NLM

      Domingues DS, Ramalho JC, Partelli FL. Coffee—From Plant to Cup [Internet]. Agronomy. 2023 ; 13 1-6.[citado 2024 out. 19 ] Available from: https://doi.org/10.3390/agronomy13092346
    • Vancouver

      Domingues DS, Ramalho JC, Partelli FL. Coffee—From Plant to Cup [Internet]. Agronomy. 2023 ; 13 1-6.[citado 2024 out. 19 ] Available from: https://doi.org/10.3390/agronomy13092346
  • Source: Ciência Rural. Unidade: ESALQ

    Subjects: MACRONUTRIENTES, MICRONUTRIENTES, MATURAÇÃO VEGETAL, NUTRIÇÃO VEGETAL, PIMENTA

    Versão PublicadaAcesso à fonteDOIHow to cite
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    • ABNT

      DALAZEN, Jéssica Rodrigues et al. Nutrient accumulation in fruits and grains of black pepper at different ripening stages. Ciência Rural, v. 52, n. 9, p. 1-9, 2022Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/0103-8478cr20210470. Acesso em: 19 out. 2024.
    • APA

      Dalazen, J. R., Valani, G. P., Vieira, H. D., Ramalho, J. C., Lacerda Junior, V., Romão, W., & Partelli, F. L. (2022). Nutrient accumulation in fruits and grains of black pepper at different ripening stages. Ciência Rural, 52( 9), 1-9. doi:10.1590/0103-8478cr20210470
    • NLM

      Dalazen JR, Valani GP, Vieira HD, Ramalho JC, Lacerda Junior V, Romão W, Partelli FL. Nutrient accumulation in fruits and grains of black pepper at different ripening stages [Internet]. Ciência Rural. 2022 ; 52( 9): 1-9.[citado 2024 out. 19 ] Available from: https://doi.org/10.1590/0103-8478cr20210470
    • Vancouver

      Dalazen JR, Valani GP, Vieira HD, Ramalho JC, Lacerda Junior V, Romão W, Partelli FL. Nutrient accumulation in fruits and grains of black pepper at different ripening stages [Internet]. Ciência Rural. 2022 ; 52( 9): 1-9.[citado 2024 out. 19 ] Available from: https://doi.org/10.1590/0103-8478cr20210470
  • Source: Pesquisa Agropecuária Brasileira. Unidade: ESALQ

    Subjects: ADUBAÇÃO, MACRONUTRIENTES, NUTRIÇÃO VEGETAL, PIMENTA-DO-REINO, REPRODUÇÃO VEGETAL

    Versão PublicadaAcesso à fonteDOIHow to cite
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    • ABNT

      DALAZEN, Jéssica Rodrigues et al. Macronutrient dynamics in leaves and bunches of black pepper. Pesquisa Agropecuária Brasileira, v. 55, p. 1-11, 2020Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/S1678-3921.pab2020.v55.01780. Acesso em: 19 out. 2024.
    • APA

      Dalazen, J. R., Gontijo, I., Paye, H. de S., Valani, G. P., Tomaz, M. A., & Partelli, F. L. (2020). Macronutrient dynamics in leaves and bunches of black pepper. Pesquisa Agropecuária Brasileira, 55, 1-11. doi:10.1590/S1678-3921.pab2020.v55.01780
    • NLM

      Dalazen JR, Gontijo I, Paye H de S, Valani GP, Tomaz MA, Partelli FL. Macronutrient dynamics in leaves and bunches of black pepper [Internet]. Pesquisa Agropecuária Brasileira. 2020 ; 55 1-11.[citado 2024 out. 19 ] Available from: https://doi.org/10.1590/S1678-3921.pab2020.v55.01780
    • Vancouver

      Dalazen JR, Gontijo I, Paye H de S, Valani GP, Tomaz MA, Partelli FL. Macronutrient dynamics in leaves and bunches of black pepper [Internet]. Pesquisa Agropecuária Brasileira. 2020 ; 55 1-11.[citado 2024 out. 19 ] Available from: https://doi.org/10.1590/S1678-3921.pab2020.v55.01780
  • Source: Journal of Plant Nutrition. Unidade: ESALQ

    Subjects: CAFÉ, NUTRIÇÃO VEGETAL

    Acesso à fonteAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      PARTELLI, Fábio Luiz et al. Diagnosis and recommendation integrated system norms, sufficiency range, and nutritional evaluation of Arabian coffe in two sampling periods. Journal of Plant Nutrition, v. 30, 2007Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1080/01904160701615525. Acesso em: 19 out. 2024.
    • APA

      Partelli, F. L., Vieira, H. D., Carvalho, V. B. de, & Mourão Filho, F. de A. A. (2007). Diagnosis and recommendation integrated system norms, sufficiency range, and nutritional evaluation of Arabian coffe in two sampling periods. Journal of Plant Nutrition, 30. doi:10.1080/01904160701615525
    • NLM

      Partelli FL, Vieira HD, Carvalho VB de, Mourão Filho F de AA. Diagnosis and recommendation integrated system norms, sufficiency range, and nutritional evaluation of Arabian coffe in two sampling periods [Internet]. Journal of Plant Nutrition. 2007 ; 30[citado 2024 out. 19 ] Available from: https://doi.org/10.1080/01904160701615525
    • Vancouver

      Partelli FL, Vieira HD, Carvalho VB de, Mourão Filho F de AA. Diagnosis and recommendation integrated system norms, sufficiency range, and nutritional evaluation of Arabian coffe in two sampling periods [Internet]. Journal of Plant Nutrition. 2007 ; 30[citado 2024 out. 19 ] Available from: https://doi.org/10.1080/01904160701615525

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