7-ketocholesterol in cooked and fried shrimp-pink (1998)
Source: Revista de Farmácia e Bioquímica da Universidade de São Paulo. Conference titles: Biennial Meeting International Society for Free Radical Research. Unidade: FCF
Subjects: ANÁLISE DE ALIMENTOS, ALIMENTOS
ABNT
MOURA, Andréa F P et al. 7-ketocholesterol in cooked and fried shrimp-pink. Revista de Farmácia e Bioquímica da Universidade de São Paulo. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. . Acesso em: 07 nov. 2024. , 1998APA
Moura, A. F. P., Morales, I. C. A., Pereira, E. C., Abdalla, D. S. P., & Tenuta Filho, A. (1998). 7-ketocholesterol in cooked and fried shrimp-pink. Revista de Farmácia e Bioquímica da Universidade de São Paulo. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo.NLM
Moura AFP, Morales ICA, Pereira EC, Abdalla DSP, Tenuta Filho A. 7-ketocholesterol in cooked and fried shrimp-pink. Revista de Farmácia e Bioquímica da Universidade de São Paulo. 1998 ; 34 57 Res. Symp 12-03.[citado 2024 nov. 07 ]Vancouver
Moura AFP, Morales ICA, Pereira EC, Abdalla DSP, Tenuta Filho A. 7-ketocholesterol in cooked and fried shrimp-pink. Revista de Farmácia e Bioquímica da Universidade de São Paulo. 1998 ; 34 57 Res. Symp 12-03.[citado 2024 nov. 07 ]