Source: Journal of Agricultural and Food Chemistry. Unidade: FCF
Subjects: ANÁLISE DE ALIMENTOS, COMPOSIÇÃO DE ALIMENTOS, TOXICOLOGIA DE ALIMENTOS
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
LAJOLO, Franco Maria et al. Chemical composition and toxic compounds in rapessed (brassica napus l.) Cultivars grow in brazil. Journal of Agricultural and Food Chemistry, v. 39, n. 11, p. 1933-7, 1991Tradução . . Acesso em: 03 nov. 2024.APA
Lajolo, F. M., Lanfer Marquez, Ú. M., Filisetti-Cozzi, T. M. C. C., & Mcgregor, D. I. (1991). Chemical composition and toxic compounds in rapessed (brassica napus l.) Cultivars grow in brazil. Journal of Agricultural and Food Chemistry, 39( 11), 1933-7.NLM
Lajolo FM, Lanfer Marquez ÚM, Filisetti-Cozzi TMCC, Mcgregor DI. Chemical composition and toxic compounds in rapessed (brassica napus l.) Cultivars grow in brazil. Journal of Agricultural and Food Chemistry. 1991 ;39( 11): 1933-7.[citado 2024 nov. 03 ]Vancouver
Lajolo FM, Lanfer Marquez ÚM, Filisetti-Cozzi TMCC, Mcgregor DI. Chemical composition and toxic compounds in rapessed (brassica napus l.) Cultivars grow in brazil. Journal of Agricultural and Food Chemistry. 1991 ;39( 11): 1933-7.[citado 2024 nov. 03 ]