Ultra-processed foods and the nutritional quality of the diet of Brazilian pregnant women (2023)
Source: Revista da Associação Médica Brasileira. Unidade: FSP
Subjects: GESTANTES, ALIMENTOS INDUSTRIALIZADOS, QUALIDADE DOS ALIMENTOS, ESTUDOS TRANSVERSAIS, BRASIL
ABNT
MARIANO, Karina da Rocha et al. Ultra-processed foods and the nutritional quality of the diet of Brazilian pregnant women. Revista da Associação Médica Brasileira, v. 69, n. 1, p. 169-174, 2023Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/1806-9282.20221230. Acesso em: 17 nov. 2024.APA
Mariano, K. da R., Andrade, G. C., Louzada, M. L. da C., Nakamura, M. U., Araujo Júnior, E., & Souza, E. (2023). Ultra-processed foods and the nutritional quality of the diet of Brazilian pregnant women. Revista da Associação Médica Brasileira, 69( 1), 169-174. doi:10.1590/1806-9282.20221230NLM
Mariano K da R, Andrade GC, Louzada ML da C, Nakamura MU, Araujo Júnior E, Souza E. Ultra-processed foods and the nutritional quality of the diet of Brazilian pregnant women [Internet]. Revista da Associação Médica Brasileira. 2023 ;69( 1): 169-174.[citado 2024 nov. 17 ] Available from: https://doi.org/10.1590/1806-9282.20221230Vancouver
Mariano K da R, Andrade GC, Louzada ML da C, Nakamura MU, Araujo Júnior E, Souza E. Ultra-processed foods and the nutritional quality of the diet of Brazilian pregnant women [Internet]. Revista da Associação Médica Brasileira. 2023 ;69( 1): 169-174.[citado 2024 nov. 17 ] Available from: https://doi.org/10.1590/1806-9282.20221230