Stability of vitamin D3 encapsulated in chitosan-TPP micro/nanoparticles and lecithin (2017)
Source: Abstracts EFFoST. Conference titles: European Federation of Food Science & Technology International Conference. Unidade: FZEA
Subjects: BIOPOLÍMEROS, VITAMINA D, MICROENCAPSULAÇÃO, NANOPARTÍCULAS, QUITOSANA, LECITINAS
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
IIDA, Aline Sayuri Lima et al. Stability of vitamin D3 encapsulated in chitosan-TPP micro/nanoparticles and lecithin. 2017, Anais.. Sitges: Faculdade de Zootecnia e Engenharia de Alimentos, Universidade de São Paulo, 2017. . Acesso em: 14 out. 2024.APA
Iida, A. S. L., Fávaro-Trindade, C. S., Luz, K. N., Barros, T. T., Assis, O. B. G. de, & Martelli-Tosi, M. (2017). Stability of vitamin D3 encapsulated in chitosan-TPP micro/nanoparticles and lecithin. In Abstracts EFFoST. Sitges: Faculdade de Zootecnia e Engenharia de Alimentos, Universidade de São Paulo.NLM
Iida ASL, Fávaro-Trindade CS, Luz KN, Barros TT, Assis OBG de, Martelli-Tosi M. Stability of vitamin D3 encapsulated in chitosan-TPP micro/nanoparticles and lecithin. Abstracts EFFoST. 2017 ;[citado 2024 out. 14 ]Vancouver
Iida ASL, Fávaro-Trindade CS, Luz KN, Barros TT, Assis OBG de, Martelli-Tosi M. Stability of vitamin D3 encapsulated in chitosan-TPP micro/nanoparticles and lecithin. Abstracts EFFoST. 2017 ;[citado 2024 out. 14 ]