Source: Food Science and Technology. Unidade: ESALQ
Subjects: LEITE, ÁCIDOS GRAXOS, ATOMIZAÇÃO, LEITE EM PÓ, BÚFALOS, SECAGEM DE ALIMENTOS, VALOR NUTRITIVO
ABNT
ALVES, Mariana Ferreira et al. Effect of spray drying on the fatty acids content and nutritional indices of buffalo powdered milk. Food Science and Technology, v. 40, n. 1, p. 230-237, 2020Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/fst.36418. Acesso em: 06 nov. 2024.APA
Alves, M. F., Borges, M. V., Florêncio Filho, D., Chaves, M. A., Lanna, D. P. D., Pedreira, M. dos S., et al. (2020). Effect of spray drying on the fatty acids content and nutritional indices of buffalo powdered milk. Food Science and Technology, 40( 1), 230-237. doi:10.1590/fst.36418NLM
Alves MF, Borges MV, Florêncio Filho D, Chaves MA, Lanna DPD, Pedreira M dos S, Ferrão SPB, Fernandes SA de A. Effect of spray drying on the fatty acids content and nutritional indices of buffalo powdered milk [Internet]. Food Science and Technology. 2020 ; 40( 1): 230-237.[citado 2024 nov. 06 ] Available from: https://doi.org/10.1590/fst.36418Vancouver
Alves MF, Borges MV, Florêncio Filho D, Chaves MA, Lanna DPD, Pedreira M dos S, Ferrão SPB, Fernandes SA de A. Effect of spray drying on the fatty acids content and nutritional indices of buffalo powdered milk [Internet]. Food Science and Technology. 2020 ; 40( 1): 230-237.[citado 2024 nov. 06 ] Available from: https://doi.org/10.1590/fst.36418