Fonte: Abstracts. Nome do evento: Brazilian Meeting on the Chemistry of Food and Beverages. Unidade: IQSC
Assunto: QUÍMICA ANALÍTICA
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
CARDELLO, H M A B et al. Alcohols and carbonyl compounds profiles in aged and no aged commercial sugar cane spirits Brazilian "cachaças". 1998, Anais.. São Carlos: Instituto de Química de São Carlos-USP, 1998. . Acesso em: 05 nov. 2024.APA
Cardello, H. M. A. B., Boscolo, M., Nascimento, R. F. do, Franco, D. W., & Faria, J. B. (1998). Alcohols and carbonyl compounds profiles in aged and no aged commercial sugar cane spirits Brazilian "cachaças". In Abstracts. São Carlos: Instituto de Química de São Carlos-USP.NLM
Cardello HMAB, Boscolo M, Nascimento RF do, Franco DW, Faria JB. Alcohols and carbonyl compounds profiles in aged and no aged commercial sugar cane spirits Brazilian "cachaças". Abstracts. 1998 ;[citado 2024 nov. 05 ]Vancouver
Cardello HMAB, Boscolo M, Nascimento RF do, Franco DW, Faria JB. Alcohols and carbonyl compounds profiles in aged and no aged commercial sugar cane spirits Brazilian "cachaças". Abstracts. 1998 ;[citado 2024 nov. 05 ]