Processing and shelf-life of sugarcane juice mixed with fruit pulp (2012)
Source: Anais. Conference titles: World Congress of Food Science and Technology - IUFoST. Unidade: FZEA
Subjects: CANA-DE-AÇÚCAR, TECNOLOGIA DE ALIMENTOS
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
PETRUS, Rodrigo Rodrigues et al. Processing and shelf-life of sugarcane juice mixed with fruit pulp. 2012, Anais.. Campinas: Associação Brasileira de Ensino e Pesquisa em Alimentos, 2012. . Acesso em: 10 ago. 2024.APA
Petrus, R. R., Kunitake, M. T., Costa, T. de C., Vieira, D. C., Freire, M. T. de A., Nishihara, T. M., & Correa, G. (2012). Processing and shelf-life of sugarcane juice mixed with fruit pulp. In Anais. Campinas: Associação Brasileira de Ensino e Pesquisa em Alimentos.NLM
Petrus RR, Kunitake MT, Costa T de C, Vieira DC, Freire MT de A, Nishihara TM, Correa G. Processing and shelf-life of sugarcane juice mixed with fruit pulp. Anais. 2012 ;[citado 2024 ago. 10 ]Vancouver
Petrus RR, Kunitake MT, Costa T de C, Vieira DC, Freire MT de A, Nishihara TM, Correa G. Processing and shelf-life of sugarcane juice mixed with fruit pulp. Anais. 2012 ;[citado 2024 ago. 10 ]