Filtros : "Bettin, Sandra Maria" "FRANCO, DOUGLAS WAGNER" "IQSC" Removidos: "ENGENHARIAS IV / B2" "Laboratório de Biologia Celular e Tecidual, CBB – Universidade Estadual do Norte Fluminense (UENF), Rio de Janeiro, Brazil" "Lima, Joacy Batista de" "SILVA, ALBERICO BORGES FERREIRA DA" "Brazilian Meeting on Inorganic Chemistry" Limpar

Filtros



Refine with date range


  • Source: Journal of Food Composition and Analysis. Unidade: IQSC

    Subjects: CROMATOGRAFIA LÍQUIDA, AGUARDENTE, QUÍMICA ANALÍTICA

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      CARDOSO, Daniel Rodrigues et al. HPLC-DAD analysis of ketones as their 2,4-dinitrophenylhydrazones in Brazilian sugar-cane spirits and rum. Journal of Food Composition and Analysis, v. 16, p. 563-573, 2003Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/s0889-1575(03)00061-9. Acesso em: 28 jun. 2024.
    • APA

      Cardoso, D. R., Bettin, S. M., Reche, R. V., Lima Neto, B. dos S., & Franco, D. W. (2003). HPLC-DAD analysis of ketones as their 2,4-dinitrophenylhydrazones in Brazilian sugar-cane spirits and rum. Journal of Food Composition and Analysis, 16, 563-573. doi:10.1016/s0889-1575(03)00061-9
    • NLM

      Cardoso DR, Bettin SM, Reche RV, Lima Neto B dos S, Franco DW. HPLC-DAD analysis of ketones as their 2,4-dinitrophenylhydrazones in Brazilian sugar-cane spirits and rum [Internet]. Journal of Food Composition and Analysis. 2003 ; 16 563-573.[citado 2024 jun. 28 ] Available from: https://doi.org/10.1016/s0889-1575(03)00061-9
    • Vancouver

      Cardoso DR, Bettin SM, Reche RV, Lima Neto B dos S, Franco DW. HPLC-DAD analysis of ketones as their 2,4-dinitrophenylhydrazones in Brazilian sugar-cane spirits and rum [Internet]. Journal of Food Composition and Analysis. 2003 ; 16 563-573.[citado 2024 jun. 28 ] Available from: https://doi.org/10.1016/s0889-1575(03)00061-9
  • Source: European Food Research and Technology. Unidade: IQSC

    Assunto: QUÍMICA INORGÂNICA

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      BETTIN, Sandra Maria et al. Phenols and metals in sugar-cane spirits: Quantitative analysis and effect on radical formation and radical scavenging. European Food Research and Technology, v. 215, p. 169-175, 2002Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1007/s00217-002-0517-y. Acesso em: 28 jun. 2024.
    • APA

      Bettin, S. M., Isique, W. D., Franco, D. W., Andersen, M. L., Knudsen, S., & Skibsted, L. H. (2002). Phenols and metals in sugar-cane spirits: Quantitative analysis and effect on radical formation and radical scavenging. European Food Research and Technology, 215, 169-175. doi:10.1007/s00217-002-0517-y
    • NLM

      Bettin SM, Isique WD, Franco DW, Andersen ML, Knudsen S, Skibsted LH. Phenols and metals in sugar-cane spirits: Quantitative analysis and effect on radical formation and radical scavenging [Internet]. European Food Research and Technology. 2002 ; 215 169-175.[citado 2024 jun. 28 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s00217-002-0517-y
    • Vancouver

      Bettin SM, Isique WD, Franco DW, Andersen ML, Knudsen S, Skibsted LH. Phenols and metals in sugar-cane spirits: Quantitative analysis and effect on radical formation and radical scavenging [Internet]. European Food Research and Technology. 2002 ; 215 169-175.[citado 2024 jun. 28 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s00217-002-0517-y
  • Source: Engarrafador Moderno. Unidade: IQSC

    Assunto: QUÍMICA INORGÂNICA

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      BETTIN, Sandra Maria et al. Compostos fenólicos em bebidas II. Engarrafador Moderno, n. 83, p. 44-47, 2001Tradução . . Acesso em: 28 jun. 2024.
    • APA

      Bettin, S. M., Benassi, M., Lima Neto, B. dos S., & Franco, D. W. (2001). Compostos fenólicos em bebidas II. Engarrafador Moderno, ( 83), 44-47.
    • NLM

      Bettin SM, Benassi M, Lima Neto B dos S, Franco DW. Compostos fenólicos em bebidas II. Engarrafador Moderno. 2001 ;( 83): 44-47.[citado 2024 jun. 28 ]
    • Vancouver

      Bettin SM, Benassi M, Lima Neto B dos S, Franco DW. Compostos fenólicos em bebidas II. Engarrafador Moderno. 2001 ;( 83): 44-47.[citado 2024 jun. 28 ]

Digital Library of Intellectual Production of Universidade de São Paulo     2012 - 2024