Physico-chemical and sensory parameters of tomato cultivars grown in organic systems (2014)
Fonte: Horticultura Brasileira. Unidade: ESALQ
Assuntos: AGRICULTURA ORGÂNICA, ANÁLISE SENSORIAL DE ALIMENTOS, TOMATE
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ABNT
ARAUJO, Jacqueline C et al. Physico-chemical and sensory parameters of tomato cultivars grown in organic systems. Horticultura Brasileira, v. 32, n. 2, p. 205-209, 2014Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/s0102-05362014000200015. Acesso em: 01 nov. 2024.APA
Araujo, J. C., Silva, P. P. M., Telhado, S. F. P. e, Sakai, R. H., Spoto, M. H. F., & Melo, P. C. T. de. (2014). Physico-chemical and sensory parameters of tomato cultivars grown in organic systems. Horticultura Brasileira, 32( 2), 205-209. doi:10.1590/s0102-05362014000200015NLM
Araujo JC, Silva PPM, Telhado SFP e, Sakai RH, Spoto MHF, Melo PCT de. Physico-chemical and sensory parameters of tomato cultivars grown in organic systems [Internet]. Horticultura Brasileira. 2014 ; 32( 2): 205-209.[citado 2024 nov. 01 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s0102-05362014000200015Vancouver
Araujo JC, Silva PPM, Telhado SFP e, Sakai RH, Spoto MHF, Melo PCT de. Physico-chemical and sensory parameters of tomato cultivars grown in organic systems [Internet]. Horticultura Brasileira. 2014 ; 32( 2): 205-209.[citado 2024 nov. 01 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s0102-05362014000200015