Study of the composition of mango pulp and whey for lactic fermented beverages (2021)
Source: Journal of Biotecnology and Biodiversity. Unidade: FZEA
Subjects: ÁCIDO LÁCTICO, FERMENTAÇÃO LÁTICA, BEBIDAS NÃO ALCOÓLICAS, MANGA, ANÁLISE SENSORIAL DE ALIMENTOS
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
MALDONADO, Rafael Resende et al. Study of the composition of mango pulp and whey for lactic fermented beverages. Journal of Biotecnology and Biodiversity, v. 9, n. 4, p. 350-358, 2021Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.20873/jbb.uft.cemaf.v9n4.maldonado. Acesso em: 21 out. 2024.APA
Maldonado, R. R., Buosi, R. E., Avancini Neto, O., Araújo, R. dos S., Deziderio, M. A., Aguiar-Oliveira, E., et al. (2021). Study of the composition of mango pulp and whey for lactic fermented beverages. Journal of Biotecnology and Biodiversity, 9( 4), 350-358. doi:10.20873/jbb.uft.cemaf.v9n4.maldonadoNLM
Maldonado RR, Buosi RE, Avancini Neto O, Araújo R dos S, Deziderio MA, Aguiar-Oliveira E, Petrus RR, Kamimura ES. Study of the composition of mango pulp and whey for lactic fermented beverages [Internet]. Journal of Biotecnology and Biodiversity. 2021 ; 9( 4): 350-358.[citado 2024 out. 21 ] Available from: https://doi.org/10.20873/jbb.uft.cemaf.v9n4.maldonadoVancouver
Maldonado RR, Buosi RE, Avancini Neto O, Araújo R dos S, Deziderio MA, Aguiar-Oliveira E, Petrus RR, Kamimura ES. Study of the composition of mango pulp and whey for lactic fermented beverages [Internet]. Journal of Biotecnology and Biodiversity. 2021 ; 9( 4): 350-358.[citado 2024 out. 21 ] Available from: https://doi.org/10.20873/jbb.uft.cemaf.v9n4.maldonado