Filtros : "Amorim, Isabelly Silva" "Chisté, Renan Campos" Limpar

Filtros



Refine with date range


  • Source: Heliyon. Unidade: IQSC

    Subjects: AÇAÍ, BURITI

    Versão PublicadaAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      AMORIM, Isabelly Silva et al. Amazonian palm tree fruits: From nutritional value to diversity of new food products. Heliyon, v. 10, n. 2, p. e24054, 2024Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.heliyon.2024.e24054. Acesso em: 07 nov. 2024.
    • APA

      Amorim, I. S., Amorim, D. S., Godoy, H. T., Mariutti, L. R. B., Chisté, R. C., Pena, R. da S., et al. (2024). Amazonian palm tree fruits: From nutritional value to diversity of new food products. Heliyon, 10( 2), e24054. doi:10.1016/j.heliyon.2024.e24054
    • NLM

      Amorim IS, Amorim DS, Godoy HT, Mariutti LRB, Chisté RC, Pena R da S, Bogusz Junior S, Chim JF. Amazonian palm tree fruits: From nutritional value to diversity of new food products [Internet]. Heliyon. 2024 ;10( 2): e24054.[citado 2024 nov. 07 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.heliyon.2024.e24054
    • Vancouver

      Amorim IS, Amorim DS, Godoy HT, Mariutti LRB, Chisté RC, Pena R da S, Bogusz Junior S, Chim JF. Amazonian palm tree fruits: From nutritional value to diversity of new food products [Internet]. Heliyon. 2024 ;10( 2): e24054.[citado 2024 nov. 07 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.heliyon.2024.e24054

Digital Library of Intellectual Production of Universidade de São Paulo     2012 - 2024