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  • Fonte: Journal of Agricultural and Food Chemistry. Unidade: FCF

    Assuntos: MANGA (DESENVOLVIMENTO), BIOQUÍMICA DE ALIMENTOS

    Acesso à fonteComo citar
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      PERONI, Fernanda Helena Gonçalves et al. Mango starch degradation: II. The binding of 'alpha'-amylase and 'beta'-amylase to the starch granule. Journal of Agricultural and Food Chemistry, v. 56, n. 16, p. 7416-7421, 2008Tradução . . Disponível em: http://pubs.acs.org/cgi-bin/article.cgi/jafcau/2008/56/i16/pdf/jf800467v.pdf. Acesso em: 02 nov. 2024.
    • APA

      Peroni, F. H. G., Koike, C. M., Louro, R. P., Purgatto, E., Nascimento, J. R. O. do, Lajolo, F. M., & Cordenunsi-Lysenko, B. R. (2008). Mango starch degradation: II. The binding of 'alpha'-amylase and 'beta'-amylase to the starch granule. Journal of Agricultural and Food Chemistry, 56( 16), 7416-7421. Recuperado de http://pubs.acs.org/cgi-bin/article.cgi/jafcau/2008/56/i16/pdf/jf800467v.pdf
    • NLM

      Peroni FHG, Koike CM, Louro RP, Purgatto E, Nascimento JRO do, Lajolo FM, Cordenunsi-Lysenko BR. Mango starch degradation: II. The binding of 'alpha'-amylase and 'beta'-amylase to the starch granule [Internet]. Journal of Agricultural and Food Chemistry. 2008 ; 56( 16): 7416-7421.[citado 2024 nov. 02 ] Available from: http://pubs.acs.org/cgi-bin/article.cgi/jafcau/2008/56/i16/pdf/jf800467v.pdf
    • Vancouver

      Peroni FHG, Koike CM, Louro RP, Purgatto E, Nascimento JRO do, Lajolo FM, Cordenunsi-Lysenko BR. Mango starch degradation: II. The binding of 'alpha'-amylase and 'beta'-amylase to the starch granule [Internet]. Journal of Agricultural and Food Chemistry. 2008 ; 56( 16): 7416-7421.[citado 2024 nov. 02 ] Available from: http://pubs.acs.org/cgi-bin/article.cgi/jafcau/2008/56/i16/pdf/jf800467v.pdf
  • Fonte: Journal of Agricultural and Food Chemistry. Unidade: FCF

    Assuntos: MICROSCOPIA, MANGA (DESENVOLVIMENTO), BIOQUÍMICA DE ALIMENTOS

    Acesso à fonteComo citar
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SIMÃO, Renata Antoun et al. Mango starch degradation: I. A microscopic view of the granule during ripening. Journal of Agricultural and Food Chemistry, v. 56, n. 16, p. 7410-7415, 2008Tradução . . Disponível em: http://pubs.acs.org/cgi-bin/article.cgi/jafcau/2008/56/i16/pdf/jf800467v.pdf. Acesso em: 02 nov. 2024.
    • APA

      Simão, R. A., Bernardes-Silva, A. P. F., Peroni, F. H. G., Nascimento, J. R. O. do, Louro, R. P., Lajolo, F. M., & Cordenunsi-Lysenko, B. R. (2008). Mango starch degradation: I. A microscopic view of the granule during ripening. Journal of Agricultural and Food Chemistry, 56( 16), 7410-7415. Recuperado de http://pubs.acs.org/cgi-bin/article.cgi/jafcau/2008/56/i16/pdf/jf800467v.pdf
    • NLM

      Simão RA, Bernardes-Silva APF, Peroni FHG, Nascimento JRO do, Louro RP, Lajolo FM, Cordenunsi-Lysenko BR. Mango starch degradation: I. A microscopic view of the granule during ripening [Internet]. Journal of Agricultural and Food Chemistry. 2008 ; 56( 16): 7410-7415.[citado 2024 nov. 02 ] Available from: http://pubs.acs.org/cgi-bin/article.cgi/jafcau/2008/56/i16/pdf/jf800467v.pdf
    • Vancouver

      Simão RA, Bernardes-Silva APF, Peroni FHG, Nascimento JRO do, Louro RP, Lajolo FM, Cordenunsi-Lysenko BR. Mango starch degradation: I. A microscopic view of the granule during ripening [Internet]. Journal of Agricultural and Food Chemistry. 2008 ; 56( 16): 7410-7415.[citado 2024 nov. 02 ] Available from: http://pubs.acs.org/cgi-bin/article.cgi/jafcau/2008/56/i16/pdf/jf800467v.pdf

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