Impact of ultra-processed foods on micronutrient content in the Brazilian diet (2015)
Source: Revista de Saúde Pública. Unidade: FSP
Subjects: INGESTÃO DE ENERGIA, COMPORTAMENTO ALIMENTAR, VALOR NUTRITIVO, ESTUDOS TRANSVERSAIS, HÁBITOS ALIMENTARES
ABNT
LOUZADA, Maria Laura da Costa et al. Impact of ultra-processed foods on micronutrient content in the Brazilian diet. Revista de Saúde Pública, v. 49, p. 8 , 2015Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/s0034-8910.2015049006211. Acesso em: 31 out. 2024.APA
Louzada, M. L. da C., Martins, A. P. B., Canella, D. S., Baraldi, L. G., Levy, R. B., Claro, R. M., et al. (2015). Impact of ultra-processed foods on micronutrient content in the Brazilian diet. Revista de Saúde Pública, 49, 8 . doi:10.1590/s0034-8910.2015049006211NLM
Louzada ML da C, Martins APB, Canella DS, Baraldi LG, Levy RB, Claro RM, Moubarac JC, Cannon G, Monteiro CA. Impact of ultra-processed foods on micronutrient content in the Brazilian diet [Internet]. Revista de Saúde Pública. 2015 ;49 8 .[citado 2024 out. 31 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s0034-8910.2015049006211Vancouver
Louzada ML da C, Martins APB, Canella DS, Baraldi LG, Levy RB, Claro RM, Moubarac JC, Cannon G, Monteiro CA. Impact of ultra-processed foods on micronutrient content in the Brazilian diet [Internet]. Revista de Saúde Pública. 2015 ;49 8 .[citado 2024 out. 31 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s0034-8910.2015049006211