Relation of xylitol formation and lignocellulose degradation in yeast (2023)
Fonte: Applied microbiology and biotechnology. Unidade: EEL
Assuntos: BIOMASSA, BIOTECNOLOGIA, TOXICOLOGIA
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
BIANCHINI, Italo de Andrade et al. Relation of xylitol formation and lignocellulose degradation in yeast. Applied microbiology and biotechnology, v. 107, p. 3143-3151, 2023Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1007/s00253-023-12495-3. Acesso em: 31 out. 2024.APA
Bianchini, I. de A., Jofre, F. M., Queiroz, S. de S., Lacerda, T. M., & Felipe, M. das G. de A. (2023). Relation of xylitol formation and lignocellulose degradation in yeast. Applied microbiology and biotechnology, 107, 3143-3151. doi:10.1007/s00253-023-12495-3NLM
Bianchini I de A, Jofre FM, Queiroz S de S, Lacerda TM, Felipe M das G de A. Relation of xylitol formation and lignocellulose degradation in yeast [Internet]. Applied microbiology and biotechnology. 2023 ;107 3143-3151.[citado 2024 out. 31 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s00253-023-12495-3Vancouver
Bianchini I de A, Jofre FM, Queiroz S de S, Lacerda TM, Felipe M das G de A. Relation of xylitol formation and lignocellulose degradation in yeast [Internet]. Applied microbiology and biotechnology. 2023 ;107 3143-3151.[citado 2024 out. 31 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s00253-023-12495-3