Postharvest quality of red gerberas depending on the storage temperature (2016)
Fonte: Ciência Rural. Unidade: ESALQ
Assuntos: CARBOIDRATOS, FLORES DE CORTE, GÉRBERA, LONGEVIDADE, PÓS-COLHEITA, TEMPERATURA
ABNT
MUNIZ, Ana Carolina Corrêa et al. Postharvest quality of red gerberas depending on the storage temperature. Ciência Rural, v. 46, n. 11, p. 1945-1951, 2016Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/0103-8478cr20151627. Acesso em: 16 nov. 2024.APA
Muniz, A. C. C., Galati, V. C., Marques, K. M., Mattiuz, C. F. M., & Mattiuz, B. -H. (2016). Postharvest quality of red gerberas depending on the storage temperature. Ciência Rural, 46( 11), 1945-1951. doi:10.1590/0103-8478cr20151627NLM
Muniz ACC, Galati VC, Marques KM, Mattiuz CFM, Mattiuz B-H. Postharvest quality of red gerberas depending on the storage temperature [Internet]. Ciência Rural. 2016 ; 46( 11): 1945-1951.[citado 2024 nov. 16 ] Available from: https://doi.org/10.1590/0103-8478cr20151627Vancouver
Muniz ACC, Galati VC, Marques KM, Mattiuz CFM, Mattiuz B-H. Postharvest quality of red gerberas depending on the storage temperature [Internet]. Ciência Rural. 2016 ; 46( 11): 1945-1951.[citado 2024 nov. 16 ] Available from: https://doi.org/10.1590/0103-8478cr20151627