Effect of alternative fats on physicochemical properties of cake crumb (2015)
Source: Resumos. Conference titles: Simpósio Latino Americano de Ciências de Alimentos (SLACA). Unidade: FCF
Subjects: TECNOLOGIA DE ALIMENTOS, GORDURAS
ABNT
RIOS, Raquel Vallerio e LANNES, Suzana Caetano da Silva. Effect of alternative fats on physicochemical properties of cake crumb. 2015, Anais.. Campinas: Universidade Estadual de Campinas/ Faculdade de Engenharia de Alimentos, 2015. Disponível em: https://proceedings.galoa.com.br/slaca/slaca-2015/trabalhos. Acesso em: 21 jun. 2024.APA
Rios, R. V., & Lannes, S. C. da S. (2015). Effect of alternative fats on physicochemical properties of cake crumb. In Resumos. Campinas: Universidade Estadual de Campinas/ Faculdade de Engenharia de Alimentos. Recuperado de https://proceedings.galoa.com.br/slaca/slaca-2015/trabalhosNLM
Rios RV, Lannes SC da S. Effect of alternative fats on physicochemical properties of cake crumb [Internet]. Resumos. 2015 ;[citado 2024 jun. 21 ] Available from: https://proceedings.galoa.com.br/slaca/slaca-2015/trabalhosVancouver
Rios RV, Lannes SC da S. Effect of alternative fats on physicochemical properties of cake crumb [Internet]. Resumos. 2015 ;[citado 2024 jun. 21 ] Available from: https://proceedings.galoa.com.br/slaca/slaca-2015/trabalhos