Occurence of pathogenic microorganisms in fish sold in São Paulo, Brazil (2010)
Source: Journal of Food Safety. Unidade: FSP
Subjects: PEIXES (ANÁLISE), CONTAMINAÇÃO DE ALIMENTOS (PREVALÊNCIA), SAÚDE PÚBLICA, MERCADOS, VIBRIÃO (PREVALÊNCIA), ESCHERICHIA COLI (PREVALÊNCIA), SALMONELLA (PREVALÊNCIA), AEROMONAS (PREVALÊNCIA), STAPHYLOCOCCUS (PREVALÊNCIA)
ABNT
SILVA, Miriam Lopes da et al. Occurence of pathogenic microorganisms in fish sold in São Paulo, Brazil. Journal of Food Safety, v. 30, n. 1. p. 94-110, 2010Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1111/j.1745-4565.2009.00192.x. Acesso em: 05 nov. 2024.APA
Silva, M. L. da, Matté, G. R., Germano, P. M. L., & Matté, M. H. (2010). Occurence of pathogenic microorganisms in fish sold in São Paulo, Brazil. Journal of Food Safety, 30( 1. p. 94-110). doi:10.1111/j.1745-4565.2009.00192.xNLM
Silva ML da, Matté GR, Germano PML, Matté MH. Occurence of pathogenic microorganisms in fish sold in São Paulo, Brazil [Internet]. Journal of Food Safety. 2010 ; 30( 1. p. 94-110):[citado 2024 nov. 05 ] Available from: https://doi.org/10.1111/j.1745-4565.2009.00192.xVancouver
Silva ML da, Matté GR, Germano PML, Matté MH. Occurence of pathogenic microorganisms in fish sold in São Paulo, Brazil [Internet]. Journal of Food Safety. 2010 ; 30( 1. p. 94-110):[citado 2024 nov. 05 ] Available from: https://doi.org/10.1111/j.1745-4565.2009.00192.x