Interfaces and changes in the institutionalization process of special coffee in Brazil (2020)
Source: Gestão & produção. Unidade: FEARP
Subjects: CAFÉ, PRODUÇÃO (ECONOMIA), GEOGRAFIA ECONÔMICA
ABNT
CARVALHO, Josué Pires de e ARÉVALO, Jorge Luis Sánchez e PASSADOR, João Luiz. Interfaces and changes in the institutionalization process of special coffee in Brazil. Gestão & produção, v. 27, n. 2, 2020Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/0104-530X4751-20. Acesso em: 16 nov. 2024.APA
Carvalho, J. P. de, Arévalo, J. L. S., & Passador, J. L. (2020). Interfaces and changes in the institutionalization process of special coffee in Brazil. Gestão & produção, 27( 2). doi:10.1590/0104-530X4751-20NLM
Carvalho JP de, Arévalo JLS, Passador JL. Interfaces and changes in the institutionalization process of special coffee in Brazil [Internet]. Gestão & produção. 2020 ; 27( 2):[citado 2024 nov. 16 ] Available from: https://doi.org/10.1590/0104-530X4751-20Vancouver
Carvalho JP de, Arévalo JLS, Passador JL. Interfaces and changes in the institutionalization process of special coffee in Brazil [Internet]. Gestão & produção. 2020 ; 27( 2):[citado 2024 nov. 16 ] Available from: https://doi.org/10.1590/0104-530X4751-20