Enthalpy and heat capacity of bread dough at freezing and refrigeration temperatures (2006)
Fonte: Proceedings. Nome do evento: International Symposium on Future of Food Engineering. Unidade: EP
Assuntos: ALIMENTOS, CONGELAMENTO, ENGENHARIA DE ALIMENTOS, PANIFICAÇÃO, PÃO (TRATAMENTO TÉRMICO), TRANSFERÊNCIA DE CALOR, TERMODINÂMICA
ABNT
MATUDA, Tatiana Guinoza e PESSÔA FILHO, Pedro de Alcântara e TADINI, Carmen Cecília. Enthalpy and heat capacity of bread dough at freezing and refrigeration temperatures. 2006, Anais.. Varsóvia: CIGR, 2006. Disponível em: http://sites.poli.usp.br/pqi/lea/docs/cigr2006d.pdf. Acesso em: 08 nov. 2024.APA
Matuda, T. G., Pessôa Filho, P. de A., & Tadini, C. C. (2006). Enthalpy and heat capacity of bread dough at freezing and refrigeration temperatures. In Proceedings. Varsóvia: CIGR. Recuperado de http://sites.poli.usp.br/pqi/lea/docs/cigr2006d.pdfNLM
Matuda TG, Pessôa Filho P de A, Tadini CC. Enthalpy and heat capacity of bread dough at freezing and refrigeration temperatures [Internet]. Proceedings. 2006 ;[citado 2024 nov. 08 ] Available from: http://sites.poli.usp.br/pqi/lea/docs/cigr2006d.pdfVancouver
Matuda TG, Pessôa Filho P de A, Tadini CC. Enthalpy and heat capacity of bread dough at freezing and refrigeration temperatures [Internet]. Proceedings. 2006 ;[citado 2024 nov. 08 ] Available from: http://sites.poli.usp.br/pqi/lea/docs/cigr2006d.pdf