Filtros : "MASSA" "ESALQ" Removidos: "Szanto de Toledo, A" "Rapid Communications in Mass Spectrometry" Limpar

Filtros



Limitar por data


  • Fonte: Ultrasonics Sonochemistry. Unidade: ESALQ

    Assuntos: ULTRASSOM, BATATA, MASSA

    Versão PublicadaAcesso à fonteDOIComo citar
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      MIANO, Alberto Claudio e ROJAS, Meliza Lindsay e AUGUSTO, Pedro Esteves Duarte. Structural changes caused by ultrasound pretreatment: direct and indirect demonstration in potato cylinders. Ultrasonics Sonochemistry, v. 52, p. 176-183, 2019Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.ultsonch.2018.11.015. Acesso em: 25 set. 2024.
    • APA

      Miano, A. C., Rojas, M. L., & Augusto, P. E. D. (2019). Structural changes caused by ultrasound pretreatment: direct and indirect demonstration in potato cylinders. Ultrasonics Sonochemistry, 52, 176-183. doi:10.1016/j.ultsonch.2018.11.015
    • NLM

      Miano AC, Rojas ML, Augusto PED. Structural changes caused by ultrasound pretreatment: direct and indirect demonstration in potato cylinders [Internet]. Ultrasonics Sonochemistry. 2019 ; 52 176-183.[citado 2024 set. 25 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.ultsonch.2018.11.015
    • Vancouver

      Miano AC, Rojas ML, Augusto PED. Structural changes caused by ultrasound pretreatment: direct and indirect demonstration in potato cylinders [Internet]. Ultrasonics Sonochemistry. 2019 ; 52 176-183.[citado 2024 set. 25 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.ultsonch.2018.11.015
  • Fonte: Ultrasonics Sonochemistry. Unidade: ESALQ

    Assuntos: MASSA, ULTRASSOM, TECNOLOGIA DE ALIMENTOS

    Acesso à fonteAcesso à fonteDOIComo citar
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      MIANO, Alberto Claudio e IBARZ, Albert e AUGUSTO, Pedro Esteves Duarte. Mechanisms for improving mass transfer in food with ultrasound technology: Describing the phenomena in two model cases. Ultrasonics Sonochemistry, v. 29, p. 413–419, 2016Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.ultsonch.2015.10.020. Acesso em: 25 set. 2024.
    • APA

      Miano, A. C., Ibarz, A., & Augusto, P. E. D. (2016). Mechanisms for improving mass transfer in food with ultrasound technology: Describing the phenomena in two model cases. Ultrasonics Sonochemistry, 29, 413–419. doi:10.1016/j.ultsonch.2015.10.020
    • NLM

      Miano AC, Ibarz A, Augusto PED. Mechanisms for improving mass transfer in food with ultrasound technology: Describing the phenomena in two model cases [Internet]. Ultrasonics Sonochemistry. 2016 ; 29 413–419.[citado 2024 set. 25 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.ultsonch.2015.10.020
    • Vancouver

      Miano AC, Ibarz A, Augusto PED. Mechanisms for improving mass transfer in food with ultrasound technology: Describing the phenomena in two model cases [Internet]. Ultrasonics Sonochemistry. 2016 ; 29 413–419.[citado 2024 set. 25 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.ultsonch.2015.10.020

Biblioteca Digital de Produção Intelectual da Universidade de São Paulo     2012 - 2024