Filtros : "LEVEDURAS" "República de Kiribati" Removidos: "Paquistão" "Porto Rico" Limpar

Filtros



Refine with date range


  • Source: World Journal of Microbiology & Biotechnology. Unidade: ESALQ

    Subjects: LEVEDURAS, AFLATOXINAS

    Acesso à fonteAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      BAPTISTA, A. S. et al. The capacity of manno-oligosaccharides, thermolysed yeast and active yeast to attenuate aflatoxicosis. World Journal of Microbiology & Biotechnology, v. 20, p. 475-481, 2004Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1023/b:wibi.0000040397.48873.3b. Acesso em: 13 out. 2024.
    • APA

      Baptista, A. S., Horii, J., Calori-Domingues, M. A., Glória, E. M. da, Salgado, J. M., & Vizioli, M. R. (2004). The capacity of manno-oligosaccharides, thermolysed yeast and active yeast to attenuate aflatoxicosis. World Journal of Microbiology & Biotechnology, 20, 475-481. doi:10.1023/b:wibi.0000040397.48873.3b
    • NLM

      Baptista AS, Horii J, Calori-Domingues MA, Glória EM da, Salgado JM, Vizioli MR. The capacity of manno-oligosaccharides, thermolysed yeast and active yeast to attenuate aflatoxicosis [Internet]. World Journal of Microbiology & Biotechnology. 2004 ; 20 475-481.[citado 2024 out. 13 ] Available from: https://doi.org/10.1023/b:wibi.0000040397.48873.3b
    • Vancouver

      Baptista AS, Horii J, Calori-Domingues MA, Glória EM da, Salgado JM, Vizioli MR. The capacity of manno-oligosaccharides, thermolysed yeast and active yeast to attenuate aflatoxicosis [Internet]. World Journal of Microbiology & Biotechnology. 2004 ; 20 475-481.[citado 2024 out. 13 ] Available from: https://doi.org/10.1023/b:wibi.0000040397.48873.3b
  • Source: Food Microbiology. Unidade: ESALQ

    Subjects: LEVEDURAS, FERMENTAÇÃO ALCOÓLICA

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      GOMES, L H et al. Methods for yeast characterization from industrial products. Food Microbiology, v. 17, p. 217-223, 2000Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1006/fmic.1999.0306. Acesso em: 13 out. 2024.
    • APA

      Gomes, L. H., Duarte, K. M. R., Argueso, J. L., Echeverrigary, S., & Tavares, F. C. A. (2000). Methods for yeast characterization from industrial products. Food Microbiology, 17, 217-223. doi:10.1006/fmic.1999.0306
    • NLM

      Gomes LH, Duarte KMR, Argueso JL, Echeverrigary S, Tavares FCA. Methods for yeast characterization from industrial products [Internet]. Food Microbiology. 2000 ;17 217-223.[citado 2024 out. 13 ] Available from: https://doi.org/10.1006/fmic.1999.0306
    • Vancouver

      Gomes LH, Duarte KMR, Argueso JL, Echeverrigary S, Tavares FCA. Methods for yeast characterization from industrial products [Internet]. Food Microbiology. 2000 ;17 217-223.[citado 2024 out. 13 ] Available from: https://doi.org/10.1006/fmic.1999.0306
  • Source: Medical Mycology. Unidade: ESALQ

    Subjects: ASCOMYCOTA, LEVEDURAS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      DE HOOG, G. S. et al. Black fungi: clinical and pathogenic approaches. Medical Mycology, v. 38, p. 243-250, 2000Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1080/mmy.38.s1.243.250. Acesso em: 13 out. 2024.
    • APA

      De Hoog, G. S., Queiroz-Telles, F., Haase, G., Fernandez-Zeppenfeldt, G., Angelis, D. A., Van Den Ende, A. H. G. G., et al. (2000). Black fungi: clinical and pathogenic approaches. Medical Mycology, 38, 243-250. doi:10.1080/mmy.38.s1.243.250
    • NLM

      De Hoog GS, Queiroz-Telles F, Haase G, Fernandez-Zeppenfeldt G, Angelis DA, Van Den Ende AHGG, Matos T, Peltroche-Llacsahuanga H, Rainer J, Richard-Yegres N, Vicente V, Yegres F. Black fungi: clinical and pathogenic approaches [Internet]. Medical Mycology. 2000 ; 38 243-250.[citado 2024 out. 13 ] Available from: https://doi.org/10.1080/mmy.38.s1.243.250
    • Vancouver

      De Hoog GS, Queiroz-Telles F, Haase G, Fernandez-Zeppenfeldt G, Angelis DA, Van Den Ende AHGG, Matos T, Peltroche-Llacsahuanga H, Rainer J, Richard-Yegres N, Vicente V, Yegres F. Black fungi: clinical and pathogenic approaches [Internet]. Medical Mycology. 2000 ; 38 243-250.[citado 2024 out. 13 ] Available from: https://doi.org/10.1080/mmy.38.s1.243.250

Digital Library of Intellectual Production of Universidade de São Paulo     2012 - 2024