Fonte: Program and Abstracts. Nome do evento: International Meeting on Radiation Processing. Unidade: FCF
Assuntos: MICROBIOLOGIA DE ALIMENTOS, ALIMENTOS (MICROBIOLOGIA), ALIMENTOS DE ORIGEM VEGETAL, IRRADIAÇÃO DE ALIMENTOS
ABNT
GOULARTE, Laercio et al. Combination of minimally processing and irradiation to improve the microbiological safety of lettuce (Lactuca Sativa, L.). 2003, Anais.. Chicago: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo, 2003. . Acesso em: 05 out. 2024.APA
Goularte, L., Martins, C. G., Morales-Aizpurúa, I. C., Destro, M. T., Franco, B. D. G. de M., Vizeu, D. M., et al. (2003). Combination of minimally processing and irradiation to improve the microbiological safety of lettuce (Lactuca Sativa, L.). In Program and Abstracts. Chicago: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo.NLM
Goularte L, Martins CG, Morales-Aizpurúa IC, Destro MT, Franco BDG de M, Vizeu DM, Hutzler BW, Landgraf M. Combination of minimally processing and irradiation to improve the microbiological safety of lettuce (Lactuca Sativa, L.). Program and Abstracts. 2003 ;[citado 2024 out. 05 ]Vancouver
Goularte L, Martins CG, Morales-Aizpurúa IC, Destro MT, Franco BDG de M, Vizeu DM, Hutzler BW, Landgraf M. Combination of minimally processing and irradiation to improve the microbiological safety of lettuce (Lactuca Sativa, L.). Program and Abstracts. 2003 ;[citado 2024 out. 05 ]