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ABNT
ZIBLIO, Analine Crespo et al. Wettability and surface free energy on heat-treated Pinus sp. and Erisma sp. woods. Scientia Forestalis, v. 45, n. 113, p. 161-167, 2017Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.18671/scifor.v45n113.16. Acesso em: 21 out. 2024.
APA
Ziblio, A. C., Santos, S. N. C., Mendes, N., & Gonçalves, D. (2017). Wettability and surface free energy on heat-treated Pinus sp. and Erisma sp. woods. Scientia Forestalis, 45( 113), 161-167. doi:10.18671/scifor.v45n113.16
NLM
Ziblio AC, Santos SNC, Mendes N, Gonçalves D. Wettability and surface free energy on heat-treated Pinus sp. and Erisma sp. woods [Internet]. Scientia Forestalis. 2017 ; 45( 113): 161-167.[citado 2024 out. 21 ] Available from: https://doi.org/10.18671/scifor.v45n113.16
Vancouver
Ziblio AC, Santos SNC, Mendes N, Gonçalves D. Wettability and surface free energy on heat-treated Pinus sp. and Erisma sp. woods [Internet]. Scientia Forestalis. 2017 ; 45( 113): 161-167.[citado 2024 out. 21 ] Available from: https://doi.org/10.18671/scifor.v45n113.16
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ABNT
ZIGLIO, Analine Crespo e SARDELA, Mauro R. e GONÇALVES, Débora. Pepper extracts as natural preservatives for Pinus sp.: changes in wettability, surface free energy and cellulose crystallinity after fungal decay. 2017, Anais.. Rio de Janeiro: Sociedade Brasileira de Pesquisa em Materiais - SBPMat, 2017. Disponível em: http://www.eventweb.com.br/xvisbpmat/specific-files/grabFile.php?codigo=BMXF. Acesso em: 21 out. 2024.
APA
Ziglio, A. C., Sardela, M. R., & Gonçalves, D. (2017). Pepper extracts as natural preservatives for Pinus sp.: changes in wettability, surface free energy and cellulose crystallinity after fungal decay. In Program Book. Rio de Janeiro: Sociedade Brasileira de Pesquisa em Materiais - SBPMat. Recuperado de http://www.eventweb.com.br/xvisbpmat/specific-files/grabFile.php?codigo=BMXF
NLM
Ziglio AC, Sardela MR, Gonçalves D. Pepper extracts as natural preservatives for Pinus sp.: changes in wettability, surface free energy and cellulose crystallinity after fungal decay [Internet]. Program Book. 2017 ;[citado 2024 out. 21 ] Available from: http://www.eventweb.com.br/xvisbpmat/specific-files/grabFile.php?codigo=BMXF
Vancouver
Ziglio AC, Sardela MR, Gonçalves D. Pepper extracts as natural preservatives for Pinus sp.: changes in wettability, surface free energy and cellulose crystallinity after fungal decay [Internet]. Program Book. 2017 ;[citado 2024 out. 21 ] Available from: http://www.eventweb.com.br/xvisbpmat/specific-files/grabFile.php?codigo=BMXF
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ABNT
ZIGLIO, Analine Crespo. Oleoresina de capsaicina como preservante natural de madeira de Pinus sp. contra a ação de fungos de podridão branca e de podridão mole. 2015. Tese (Doutorado) – Universidade de São Paulo, São Carlos, 2015. Disponível em: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/18/18158/tde-27082015-101533/. Acesso em: 21 out. 2024.
APA
Ziglio, A. C. (2015). Oleoresina de capsaicina como preservante natural de madeira de Pinus sp. contra a ação de fungos de podridão branca e de podridão mole (Tese (Doutorado). Universidade de São Paulo, São Carlos. Recuperado de http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/18/18158/tde-27082015-101533/
NLM
Ziglio AC. Oleoresina de capsaicina como preservante natural de madeira de Pinus sp. contra a ação de fungos de podridão branca e de podridão mole [Internet]. 2015 ;[citado 2024 out. 21 ] Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/18/18158/tde-27082015-101533/
Vancouver
Ziglio AC. Oleoresina de capsaicina como preservante natural de madeira de Pinus sp. contra a ação de fungos de podridão branca e de podridão mole [Internet]. 2015 ;[citado 2024 out. 21 ] Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/18/18158/tde-27082015-101533/
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ABNT
CRUCES CERRO, Jorge et al. Influência de cozimentos químicos sobre as propriedades calorimetrica de madeira fungada. 2015, Anais.. Sao Paulo: Abtcp, 2015. Disponível em: https://www.researchgate.net/profile/Daniela-Colevati-Ferreira/publication/283715676_Proceedings_of_the_ABTCP_RIADICYP_2015_INFLUENCIA_DE_COZIMENTOS_QUIMICOS_SOBRE_AS_PROPRIEDADES_CALORIMETRICA_DE_MADEIRA_FUNGADA/links/56446fd208ae9f9c13e4720c/Proceedings-of-the-ABTCP-RIADICYP-2015-INFLUENCIA-DE-COZIMENTOS-QUIMICOS-SOBRE-AS-PROPRIEDADES-CALORIMETRICA-DE-MADEIRA-FUNGADA.pdf. Acesso em: 21 out. 2024.
APA
Cruces Cerro, J., Cardoso, M. B., Fioritti, R. R., Ferreira, D. C., D'Almeida, M. L. O., Park, S. W., & Villar Gutiérrez, J. C. (2015). Influência de cozimentos químicos sobre as propriedades calorimetrica de madeira fungada. In . Sao Paulo: Abtcp. Recuperado de https://www.researchgate.net/profile/Daniela-Colevati-Ferreira/publication/283715676_Proceedings_of_the_ABTCP_RIADICYP_2015_INFLUENCIA_DE_COZIMENTOS_QUIMICOS_SOBRE_AS_PROPRIEDADES_CALORIMETRICA_DE_MADEIRA_FUNGADA/links/56446fd208ae9f9c13e4720c/Proceedings-of-the-ABTCP-RIADICYP-2015-INFLUENCIA-DE-COZIMENTOS-QUIMICOS-SOBRE-AS-PROPRIEDADES-CALORIMETRICA-DE-MADEIRA-FUNGADA.pdf
NLM
Cruces Cerro J, Cardoso MB, Fioritti RR, Ferreira DC, D'Almeida MLO, Park SW, Villar Gutiérrez JC. Influência de cozimentos químicos sobre as propriedades calorimetrica de madeira fungada [Internet]. 2015 ;[citado 2024 out. 21 ] Available from: https://www.researchgate.net/profile/Daniela-Colevati-Ferreira/publication/283715676_Proceedings_of_the_ABTCP_RIADICYP_2015_INFLUENCIA_DE_COZIMENTOS_QUIMICOS_SOBRE_AS_PROPRIEDADES_CALORIMETRICA_DE_MADEIRA_FUNGADA/links/56446fd208ae9f9c13e4720c/Proceedings-of-the-ABTCP-RIADICYP-2015-INFLUENCIA-DE-COZIMENTOS-QUIMICOS-SOBRE-AS-PROPRIEDADES-CALORIMETRICA-DE-MADEIRA-FUNGADA.pdf
Vancouver
Cruces Cerro J, Cardoso MB, Fioritti RR, Ferreira DC, D'Almeida MLO, Park SW, Villar Gutiérrez JC. Influência de cozimentos químicos sobre as propriedades calorimetrica de madeira fungada [Internet]. 2015 ;[citado 2024 out. 21 ] Available from: https://www.researchgate.net/profile/Daniela-Colevati-Ferreira/publication/283715676_Proceedings_of_the_ABTCP_RIADICYP_2015_INFLUENCIA_DE_COZIMENTOS_QUIMICOS_SOBRE_AS_PROPRIEDADES_CALORIMETRICA_DE_MADEIRA_FUNGADA/links/56446fd208ae9f9c13e4720c/Proceedings-of-the-ABTCP-RIADICYP-2015-INFLUENCIA-DE-COZIMENTOS-QUIMICOS-SOBRE-AS-PROPRIEDADES-CALORIMETRICA-DE-MADEIRA-FUNGADA.pdf
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ZIGLIO, Analine Crespo e GONÇALVES, Débora. Capsaicin oleoresin as a natural preservative of Pinus sp. wood against the action of fungi. 2015, Anais.. Rio de Janeiro: Sociedade Brasileira de Pesquisa em Materiais - SBPMat, 2015. Disponível em: http://www.eventweb.com.br/xivsbpmat/specific-files/grabFile.php?codigo=AQSY. Acesso em: 21 out. 2024.
APA
Ziglio, A. C., & Gonçalves, D. (2015). Capsaicin oleoresin as a natural preservative of Pinus sp. wood against the action of fungi. In Proceedings. Rio de Janeiro: Sociedade Brasileira de Pesquisa em Materiais - SBPMat. Recuperado de http://www.eventweb.com.br/xivsbpmat/specific-files/grabFile.php?codigo=AQSY
NLM
Ziglio AC, Gonçalves D. Capsaicin oleoresin as a natural preservative of Pinus sp. wood against the action of fungi [Internet]. Proceedings. 2015 ;[citado 2024 out. 21 ] Available from: http://www.eventweb.com.br/xivsbpmat/specific-files/grabFile.php?codigo=AQSY
Vancouver
Ziglio AC, Gonçalves D. Capsaicin oleoresin as a natural preservative of Pinus sp. wood against the action of fungi [Internet]. Proceedings. 2015 ;[citado 2024 out. 21 ] Available from: http://www.eventweb.com.br/xivsbpmat/specific-files/grabFile.php?codigo=AQSY
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ZIGLIO, Analine Crespo et al. Influence of heat treatment on fungal decay resistance of pinus sp. 2014, Anais.. Rio de Janeiro: Sociedade Brasileira de Pesquisa em Materiais - SBPMat, 2014. . Acesso em: 21 out. 2024.
APA
Ziglio, A. C., Santos, S. N. C. dos, Mendes, N. N., & Gonçalves, D. (2014). Influence of heat treatment on fungal decay resistance of pinus sp. In Program Book. Rio de Janeiro: Sociedade Brasileira de Pesquisa em Materiais - SBPMat.
NLM
Ziglio AC, Santos SNC dos, Mendes NN, Gonçalves D. Influence of heat treatment on fungal decay resistance of pinus sp. Program Book. 2014 ;[citado 2024 out. 21 ]
Vancouver
Ziglio AC, Santos SNC dos, Mendes NN, Gonçalves D. Influence of heat treatment on fungal decay resistance of pinus sp. Program Book. 2014 ;[citado 2024 out. 21 ]
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ZIGLIO, Analine Crespo e GONÇALVES, Débora. On the use of capsaicin as a natural preservative against fungal attack on Pinus sp. and Hymenaea sp. woods. Materials Research, v. jan./fe 2014, n. 1, p. 271-274, 2014Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/S1516-14392013005000141. Acesso em: 21 out. 2024.
APA
Ziglio, A. C., & Gonçalves, D. (2014). On the use of capsaicin as a natural preservative against fungal attack on Pinus sp. and Hymenaea sp. woods. Materials Research, jan./fe 2014( 1), 271-274. doi:10.1590/S1516-14392013005000141
NLM
Ziglio AC, Gonçalves D. On the use of capsaicin as a natural preservative against fungal attack on Pinus sp. and Hymenaea sp. woods [Internet]. Materials Research. 2014 ; jan./fe 2014( 1): 271-274.[citado 2024 out. 21 ] Available from: https://doi.org/10.1590/S1516-14392013005000141
Vancouver
Ziglio AC, Gonçalves D. On the use of capsaicin as a natural preservative against fungal attack on Pinus sp. and Hymenaea sp. woods [Internet]. Materials Research. 2014 ; jan./fe 2014( 1): 271-274.[citado 2024 out. 21 ] Available from: https://doi.org/10.1590/S1516-14392013005000141
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ZIGLIO, A. C. et al. Models of cell membrane containing capsaicin as antifungal agent in woods. 2012, Anais.. Sorocaba: Universidade Federal de São Carlos - UFSCar, 2012. . Acesso em: 21 out. 2024.
APA
Ziglio, A. C., Geraldo, V. P. N., Sousa, L. M. C., Oliveira Junior, O. N. de, & Gonçalves, D. (2012). Models of cell membrane containing capsaicin as antifungal agent in woods. In Program Book. Sorocaba: Universidade Federal de São Carlos - UFSCar.
NLM
Ziglio AC, Geraldo VPN, Sousa LMC, Oliveira Junior ON de, Gonçalves D. Models of cell membrane containing capsaicin as antifungal agent in woods. Program Book. 2012 ;[citado 2024 out. 21 ]
Vancouver
Ziglio AC, Geraldo VPN, Sousa LMC, Oliveira Junior ON de, Gonçalves D. Models of cell membrane containing capsaicin as antifungal agent in woods. Program Book. 2012 ;[citado 2024 out. 21 ]
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ABNT
ZIGLIO, Analine Crespo et al. Monocamadas de Langmuir da capsaicina de pimentas e ergosterol. 2012, Anais.. São Paulo: Sociedade Brasileira de Química - SBQ, 2012. Disponível em: http://adaltech.com.br/testes/sbq/resumos/T2175-1.pdf. Acesso em: 21 out. 2024.
APA
Ziglio, A. C., Geraldo, V. P. N., Sousa, L. M. C., Oliveira Junior, O. N. de, & Gonçalves, D. (2012). Monocamadas de Langmuir da capsaicina de pimentas e ergosterol. In Programa e Resumos. São Paulo: Sociedade Brasileira de Química - SBQ. Recuperado de http://adaltech.com.br/testes/sbq/resumos/T2175-1.pdf
NLM
Ziglio AC, Geraldo VPN, Sousa LMC, Oliveira Junior ON de, Gonçalves D. Monocamadas de Langmuir da capsaicina de pimentas e ergosterol [Internet]. Programa e Resumos. 2012 ;[citado 2024 out. 21 ] Available from: http://adaltech.com.br/testes/sbq/resumos/T2175-1.pdf
Vancouver
Ziglio AC, Geraldo VPN, Sousa LMC, Oliveira Junior ON de, Gonçalves D. Monocamadas de Langmuir da capsaicina de pimentas e ergosterol [Internet]. Programa e Resumos. 2012 ;[citado 2024 out. 21 ] Available from: http://adaltech.com.br/testes/sbq/resumos/T2175-1.pdf
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ABNT
ZIGLIO, Analine Crespo et al. Análise da capsaicina em monocamadas de Langmuir. 2012, Anais.. São Carlos: EESC - IQSC - IFSC / USP, 2012. . Acesso em: 21 out. 2024.
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Ziglio, A. C., Geraldo, V. P. N., Oliveira Junior, O. N. de, & Gonçalves, D. (2012). Análise da capsaicina em monocamadas de Langmuir. In Livro de resumos. São Carlos: EESC - IQSC - IFSC / USP.
NLM
Ziglio AC, Geraldo VPN, Oliveira Junior ON de, Gonçalves D. Análise da capsaicina em monocamadas de Langmuir. Livro de resumos. 2012 ;[citado 2024 out. 21 ]
Vancouver
Ziglio AC, Geraldo VPN, Oliveira Junior ON de, Gonçalves D. Análise da capsaicina em monocamadas de Langmuir. Livro de resumos. 2012 ;[citado 2024 out. 21 ]
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ABNT
ZIGLIO, A. C. e GONÇALVES, Débora. Analysis of capsaicin in the wood preservation to attack the Paecilomyces variotti fungus. 2011, Anais.. Rio de Janeiro: Sociedade Brasileira de Pesquisa em Materiais - SBPMat, 2011. . Acesso em: 21 out. 2024.
APA
Ziglio, A. C., & Gonçalves, D. (2011). Analysis of capsaicin in the wood preservation to attack the Paecilomyces variotti fungus. In Program Book. Rio de Janeiro: Sociedade Brasileira de Pesquisa em Materiais - SBPMat.
NLM
Ziglio AC, Gonçalves D. Analysis of capsaicin in the wood preservation to attack the Paecilomyces variotti fungus. Program Book. 2011 ;[citado 2024 out. 21 ]
Vancouver
Ziglio AC, Gonçalves D. Analysis of capsaicin in the wood preservation to attack the Paecilomyces variotti fungus. Program Book. 2011 ;[citado 2024 out. 21 ]
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ABNT
ZIGLIO, Analine Crespo et al. Análise da capsaicina como preservante de madeiras ao ataque de fungo e estudo em monocamadas de Langmuir. 2011, Anais.. São Carlos: EESC - IQSC - IFSC / USP, 2011. . Acesso em: 21 out. 2024.
APA
Ziglio, A. C., Geraldo, V. P. N., Oliveira Junior, O. N. de, & Gonçalves, D. (2011). Análise da capsaicina como preservante de madeiras ao ataque de fungo e estudo em monocamadas de Langmuir. In Livro de resumos. São Carlos: EESC - IQSC - IFSC / USP.
NLM
Ziglio AC, Geraldo VPN, Oliveira Junior ON de, Gonçalves D. Análise da capsaicina como preservante de madeiras ao ataque de fungo e estudo em monocamadas de Langmuir. Livro de resumos. 2011 ;[citado 2024 out. 21 ]
Vancouver
Ziglio AC, Geraldo VPN, Oliveira Junior ON de, Gonçalves D. Análise da capsaicina como preservante de madeiras ao ataque de fungo e estudo em monocamadas de Langmuir. Livro de resumos. 2011 ;[citado 2024 out. 21 ]
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ABNT
ZIGLIO, Analine Crespo et al. Influência da capsaicina na preservação de madeiras ao ataque de fungo apodrecedor. 2010, Anais.. São Carlos: EESC - IQSC - IFSC / USP, 2010. . Acesso em: 21 out. 2024.
APA
Ziglio, A. C., Soares, A. C., Oliveira, R. M. de, & Gonçalves, D. (2010). Influência da capsaicina na preservação de madeiras ao ataque de fungo apodrecedor. In Livro de resumos. São Carlos: EESC - IQSC - IFSC / USP.
NLM
Ziglio AC, Soares AC, Oliveira RM de, Gonçalves D. Influência da capsaicina na preservação de madeiras ao ataque de fungo apodrecedor. Livro de resumos. 2010 ;[citado 2024 out. 21 ]
Vancouver
Ziglio AC, Soares AC, Oliveira RM de, Gonçalves D. Influência da capsaicina na preservação de madeiras ao ataque de fungo apodrecedor. Livro de resumos. 2010 ;[citado 2024 out. 21 ]
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ABNT
MARTINS NETO, Amaury e CRUZ, Sandra Helena da e MONTEIRO, Regina Teresa Rosim. Degradação de pigmentos de efluentes industriais por fungos basidiomicetos. 2006, Anais.. São Paulo: USP, 2006. . Acesso em: 21 out. 2024.
APA
Martins Neto, A., Cruz, S. H. da, & Monteiro, R. T. R. (2006). Degradação de pigmentos de efluentes industriais por fungos basidiomicetos. In . São Paulo: USP.
NLM
Martins Neto A, Cruz SH da, Monteiro RTR. Degradação de pigmentos de efluentes industriais por fungos basidiomicetos. 2006 ;[citado 2024 out. 21 ]
Vancouver
Martins Neto A, Cruz SH da, Monteiro RTR. Degradação de pigmentos de efluentes industriais por fungos basidiomicetos. 2006 ;[citado 2024 out. 21 ]
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ABNT
PEIXOTO-NOGUEIRA, Simone de Carvalho et al. Produção de xilanase por Aspergillus sp. e teste de aplicabilidade em fibras alimentares. 2006, Anais.. Caxias do Sul: UFRGS, 2006. . Acesso em: 21 out. 2024.
APA
Peixoto-Nogueira, S. de C., Michelin, M., Esteller, M. S., Jorge, J. A., Terenzi, H. F., & Polizeli, M. de L. T. de M. (2006). Produção de xilanase por Aspergillus sp. e teste de aplicabilidade em fibras alimentares. In Resumos. Caxias do Sul: UFRGS.
NLM
Peixoto-Nogueira S de C, Michelin M, Esteller MS, Jorge JA, Terenzi HF, Polizeli M de LT de M. Produção de xilanase por Aspergillus sp. e teste de aplicabilidade em fibras alimentares. Resumos. 2006 ;[citado 2024 out. 21 ]
Vancouver
Peixoto-Nogueira S de C, Michelin M, Esteller MS, Jorge JA, Terenzi HF, Polizeli M de LT de M. Produção de xilanase por Aspergillus sp. e teste de aplicabilidade em fibras alimentares. Resumos. 2006 ;[citado 2024 out. 21 ]