Improving maltotriose fermentation by Saccharomyces cerevisiae (2000)
Source: Resumos. Conference titles: Reunião Anual da Sociedade Brasileira de Bioquímica e Biologia Molecular. Unidade: IQ
Subjects: BIOQUÍMICA, BIOTECNOLOGIA, FERMENTAÇÃO
ABNT
ZASTROW, C. R. et al. Improving maltotriose fermentation by Saccharomyces cerevisiae. 2000, Anais.. São Paulo: SBBq, 2000. . Acesso em: 16 out. 2024.APA
Zastrow, C. R., Hollatz, C., De Araujo, P. S., & Stambuk, B. U. (2000). Improving maltotriose fermentation by Saccharomyces cerevisiae. In Resumos. São Paulo: SBBq.NLM
Zastrow CR, Hollatz C, De Araujo PS, Stambuk BU. Improving maltotriose fermentation by Saccharomyces cerevisiae. Resumos. 2000 ;[citado 2024 out. 16 ]Vancouver
Zastrow CR, Hollatz C, De Araujo PS, Stambuk BU. Improving maltotriose fermentation by Saccharomyces cerevisiae. Resumos. 2000 ;[citado 2024 out. 16 ]