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PINTO, Alana Uchôa. Produção de leveduras enriquecidas em zinco. 2024. Dissertação (Mestrado) – Universidade de São Paulo, Piracicaba, 2024. Disponível em: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11141/tde-12042024-155410/. Acesso em: 13 nov. 2024.
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Pinto, A. U. (2024). Produção de leveduras enriquecidas em zinco (Dissertação (Mestrado). Universidade de São Paulo, Piracicaba. Recuperado de https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11141/tde-12042024-155410/
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Pinto AU. Produção de leveduras enriquecidas em zinco [Internet]. 2024 ;[citado 2024 nov. 13 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11141/tde-12042024-155410/
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Pinto AU. Produção de leveduras enriquecidas em zinco [Internet]. 2024 ;[citado 2024 nov. 13 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11141/tde-12042024-155410/
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OLIVEIRA, Daiana dos Santos de et al. Effects of corn containing gene for high concentration of alpha amylase (Enogen Feed corn) on fermentative parameters, digestibility and methane in vitro. Journal of Animal Science. Oxford: Centro de Energia Nuclear na Agricultura, Universidade de São Paulo. Disponível em: https://academic.oup.com/jas/article/102/Supplement_3/754/7757632?login=true. Acesso em: 13 nov. 2024. , 2024
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Oliveira, D. dos S. de, Brixner, B. M., Abdalla, A. L., Polizel, D. M., Drouillard, J. S. S., & Santos, F. A. P. (2024). Effects of corn containing gene for high concentration of alpha amylase (Enogen Feed corn) on fermentative parameters, digestibility and methane in vitro. Journal of Animal Science. Oxford: Centro de Energia Nuclear na Agricultura, Universidade de São Paulo. Recuperado de https://academic.oup.com/jas/article/102/Supplement_3/754/7757632?login=true
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Oliveira D dos S de, Brixner BM, Abdalla AL, Polizel DM, Drouillard JSS, Santos FAP. Effects of corn containing gene for high concentration of alpha amylase (Enogen Feed corn) on fermentative parameters, digestibility and methane in vitro [Internet]. Journal of Animal Science. 2024 ; 102 754–755.[citado 2024 nov. 13 ] Available from: https://academic.oup.com/jas/article/102/Supplement_3/754/7757632?login=true
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Oliveira D dos S de, Brixner BM, Abdalla AL, Polizel DM, Drouillard JSS, Santos FAP. Effects of corn containing gene for high concentration of alpha amylase (Enogen Feed corn) on fermentative parameters, digestibility and methane in vitro [Internet]. Journal of Animal Science. 2024 ; 102 754–755.[citado 2024 nov. 13 ] Available from: https://academic.oup.com/jas/article/102/Supplement_3/754/7757632?login=true
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SILVA, Ana Paula Fragoso Correa da et al. Soy molasses as culture medium for Bacillus species aiming at plant growth promotion. Fermentation, v. 10, p. 1-18, 2024Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.3390/fermentation10080403. Acesso em: 13 nov. 2024.
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Silva APFC da, Dorigan BSR, Silva Neto JM da, Rosa-Magri MM, Rossi F, Francisco KR, Ceccato-Antonini SR, Fontanétti A. Soy molasses as culture medium for Bacillus species aiming at plant growth promotion [Internet]. Fermentation. 2024 ; 10 1-18.[citado 2024 nov. 13 ] Available from: https://doi.org/10.3390/fermentation10080403
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ANDRADE, Aline Venância. Estratégias de conservação do coproduto úmido da destilação do milho. 2024. Dissertação (Mestrado) – Universidade de São Paulo, Piracicaba, 2024. Disponível em: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11139/tde-10052024-093754/. Acesso em: 13 nov. 2024.
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OLIVEIRA, Daiana dos Santos de et al. Effects of diets with high and low inclusion of corn with or without high concentration of amylase on in vitro fermentative parameters and gas production. Journal of Animal Science. Oxford: Centro de Energia Nuclear na Agricultura, Universidade de São Paulo. Disponível em: https://academic.oup.com/jas/article/102/Supplement_3/753/7757633. Acesso em: 13 nov. 2024. , 2024
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Oliveira D dos S de, Brixner BM, Abdalla AL, Polizel DM, Drouillard JSS, Santos FAP. Effects of diets with high and low inclusion of corn with or without high concentration of amylase on in vitro fermentative parameters and gas production [Internet]. Journal of Animal Science. 2024 ; 102 753–754.[citado 2024 nov. 13 ] Available from: https://academic.oup.com/jas/article/102/Supplement_3/753/7757633
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ANJOS, Victor Federico Leal dos. Microbiology and fermentative losses of rehydrated whole plant silage harvested at high maturity. 2023. Dissertação (Mestrado) – Universidade de São Paulo, Piracicaba, 2023. Disponível em: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11139/tde-05062023-152311/. Acesso em: 13 nov. 2024.
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SALVO, Pedro et al. Exogenous fibrolytic enzymes and length of storage affect the nutritive value and fermentation profile of maize silage. Agriculture, v. 12, p. 1-12, 2022Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.3390/agriculture12091358. Acesso em: 13 nov. 2024.
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Salvo P, Gritti V, Silva É da, Nadeau E, Daniel J, Spindola M, Nussio LG. Exogenous fibrolytic enzymes and length of storage affect the nutritive value and fermentation profile of maize silage [Internet]. Agriculture. 2022 ; 12 1-12.[citado 2024 nov. 13 ] Available from: https://doi.org/10.3390/agriculture12091358
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POLIZEL, Daniel Montanher et al. Low doses of monensin for lambs fed diets containing high level of ground flint corn. Scientia Agricola, v. 78, n. 4, p. 1-8, 2021Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/1678-992X-2019-0263. Acesso em: 13 nov. 2024.
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Polizel DM, Martins AS, Miszura AA, Ferraz Júnior MVC, Bertoloni AV, Oliveira GB, Barroso JPR, Ferreira EM, Pires AV. Low doses of monensin for lambs fed diets containing high level of ground flint corn [Internet]. Scientia Agricola. 2021 ; 78( 4): 1-8.[citado 2024 nov. 13 ] Available from: https://doi.org/10.1590/1678-992X-2019-0263
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BOLSON, Dheyme Cristina et al. Intercropped maize-soybean silage: Effects on forage yield, fermentation pattern and nutritional composition. Grassland Science, 2021Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1111/grs.12323. Acesso em: 13 nov. 2024.
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ABNT
FERNANDES, Juliana et al. Influence of hybrid, moisture, and length of storage on the fermentation profile and starch digestibility of corn grain silages. Animal Feed Science and Technology, v. 271, p. 1-11, 2021Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.anifeedsci.2020.114707. Acesso em: 13 nov. 2024.
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Fernandes, J., Silva, É. B. da, Carvalho-Estrada, P. de A., Daniel, J. L. P., & Nussio, L. G. (2021). Influence of hybrid, moisture, and length of storage on the fermentation profile and starch digestibility of corn grain silages. Animal Feed Science and Technology, 271, 1-11. doi:10.1016/j.anifeedsci.2020.114707
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Fernandes J, Silva ÉB da, Carvalho-Estrada P de A, Daniel JLP, Nussio LG. Influence of hybrid, moisture, and length of storage on the fermentation profile and starch digestibility of corn grain silages [Internet]. Animal Feed Science and Technology. 2021 ; 271 1-11.[citado 2024 nov. 13 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.anifeedsci.2020.114707
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Fernandes J, Silva ÉB da, Carvalho-Estrada P de A, Daniel JLP, Nussio LG. Influence of hybrid, moisture, and length of storage on the fermentation profile and starch digestibility of corn grain silages [Internet]. Animal Feed Science and Technology. 2021 ; 271 1-11.[citado 2024 nov. 13 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.anifeedsci.2020.114707
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CARLIS, Matheus Sousa de Paula et al. Whole corn grain-based diet and levels of physically effective neutral detergent fiber from forage (pefNDF) for feedlot lambs: digestibility, ruminal fermentation, nitrogen balance and ruminal pH. Small Ruminant Research, v. 205, p. 1-8, 2021Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.smallrumres.2021.106567. Acesso em: 13 nov. 2024.
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Carlis, M. S. de P., Sturion, T. U., Silva, A. L. A. da, Eckermann, N. R., Polizel, D. M., Assis, R. G. de, et al. (2021). Whole corn grain-based diet and levels of physically effective neutral detergent fiber from forage (pefNDF) for feedlot lambs: digestibility, ruminal fermentation, nitrogen balance and ruminal pH. Small Ruminant Research, 205, 1-8. doi:10.1016/j.smallrumres.2021.106567
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Carlis MS de P, Sturion TU, Silva ALA da, Eckermann NR, Polizel DM, Assis RG de, Souza TT de, Dias Junior PCG, Vicente ACS, Santos IJ dos, Comelli JH, Biava JS, Pires AV, Ferreira EM. Whole corn grain-based diet and levels of physically effective neutral detergent fiber from forage (pefNDF) for feedlot lambs: digestibility, ruminal fermentation, nitrogen balance and ruminal pH [Internet]. Small Ruminant Research. 2021 ; 205 1-8.[citado 2024 nov. 13 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.smallrumres.2021.106567
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Carlis MS de P, Sturion TU, Silva ALA da, Eckermann NR, Polizel DM, Assis RG de, Souza TT de, Dias Junior PCG, Vicente ACS, Santos IJ dos, Comelli JH, Biava JS, Pires AV, Ferreira EM. Whole corn grain-based diet and levels of physically effective neutral detergent fiber from forage (pefNDF) for feedlot lambs: digestibility, ruminal fermentation, nitrogen balance and ruminal pH [Internet]. Small Ruminant Research. 2021 ; 205 1-8.[citado 2024 nov. 13 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.smallrumres.2021.106567
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ABNT
GHELLER, Larissa Schneider et al. Different organic acid preparations on fermentation and microbiological profile, chemical composition, and aerobic stability of whole-plant corn silage. Animal Feed Science and Technology, v. 281, p. 1-8, 2021Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.anifeedsci.2021.115083. Acesso em: 13 nov. 2024.
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Gheller, L. S., Ghizzi, L. G., Takiya, C. S., Grigoletto, N. T. S., Silva, T. B. de P. e, Marques, J. A., et al. (2021). Different organic acid preparations on fermentation and microbiological profile, chemical composition, and aerobic stability of whole-plant corn silage. Animal Feed Science and Technology, 281, 1-8. doi:10.1016/j.anifeedsci.2021.115083
NLM
Gheller LS, Ghizzi LG, Takiya CS, Grigoletto NTS, Silva TB de P e, Marques JA, Dias MS da S, Freu G, Rennó FP. Different organic acid preparations on fermentation and microbiological profile, chemical composition, and aerobic stability of whole-plant corn silage [Internet]. Animal Feed Science and Technology. 2021 ; 281 1-8.[citado 2024 nov. 13 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.anifeedsci.2021.115083
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Gheller LS, Ghizzi LG, Takiya CS, Grigoletto NTS, Silva TB de P e, Marques JA, Dias MS da S, Freu G, Rennó FP. Different organic acid preparations on fermentation and microbiological profile, chemical composition, and aerobic stability of whole-plant corn silage [Internet]. Animal Feed Science and Technology. 2021 ; 281 1-8.[citado 2024 nov. 13 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.anifeedsci.2021.115083
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ABNT
GOMES, Ana L. M et al. Effects of processing, moisture, and storage length on the fermentation profile, particle size, and ruminal disappearance of reconstituted corn grain. Journal of Animal Science, v. 98, n. 11, p. 1-9, 2020Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1093/jas/skaa332. Acesso em: 13 nov. 2024.
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Gomes, A. L. M., Bueno, A. V. I., Jacovaci, F. A., Donadel, G., Ferraretto, L. F., Nussio, L. G., et al. (2020). Effects of processing, moisture, and storage length on the fermentation profile, particle size, and ruminal disappearance of reconstituted corn grain. Journal of Animal Science, 98( 11), 1-9. doi:10.1093/jas/skaa332
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Gomes ALM, Bueno AVI, Jacovaci FA, Donadel G, Ferraretto LF, Nussio LG, Jobim CC, Daniel JLP. Effects of processing, moisture, and storage length on the fermentation profile, particle size, and ruminal disappearance of reconstituted corn grain [Internet]. Journal of Animal Science. 2020 ; 98( 11): 1-9.[citado 2024 nov. 13 ] Available from: https://doi.org/10.1093/jas/skaa332
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Gomes ALM, Bueno AVI, Jacovaci FA, Donadel G, Ferraretto LF, Nussio LG, Jobim CC, Daniel JLP. Effects of processing, moisture, and storage length on the fermentation profile, particle size, and ruminal disappearance of reconstituted corn grain [Internet]. Journal of Animal Science. 2020 ; 98( 11): 1-9.[citado 2024 nov. 13 ] Available from: https://doi.org/10.1093/jas/skaa332
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ABNT
CARVALHO-ESTRADA, Paula de Almeida et al. Effects of hybrid, kernel maturity, and storage period on the bacterial community in high-moisture and rehydrated corn grain silages. Systematic and Applied Microbiology, v. 43, n. 5, 2020Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.syapm.2020.126131. Acesso em: 13 nov. 2024.
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Carvalho-Estrada P de A, Fernandes J, Silva ÉB da, Tizioto P, Paziani S de F, Duarte AP, Coutinho LL, Verdi MCQ, Nussio LG. Effects of hybrid, kernel maturity, and storage period on the bacterial community in high-moisture and rehydrated corn grain silages [Internet]. Systematic and Applied Microbiology. 2020 ; 43( 5):[citado 2024 nov. 13 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.syapm.2020.126131
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Carvalho-Estrada P de A, Fernandes J, Silva ÉB da, Tizioto P, Paziani S de F, Duarte AP, Coutinho LL, Verdi MCQ, Nussio LG. Effects of hybrid, kernel maturity, and storage period on the bacterial community in high-moisture and rehydrated corn grain silages [Internet]. Systematic and Applied Microbiology. 2020 ; 43( 5):[citado 2024 nov. 13 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.syapm.2020.126131
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PIZARRO, Isabely Fernanda. Imobilização da lipase de Geotrichum candidum em casca de ovo em pó e aplicação para reação de esterificação assistida por ultrassom. 2020. Dissertação (Mestrado) – Universidade de São Paulo, Pirassununga, 2020. Disponível em: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/74/74132/tde-06052021-135940/. Acesso em: 13 nov. 2024.
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Pizarro IF. Imobilização da lipase de Geotrichum candidum em casca de ovo em pó e aplicação para reação de esterificação assistida por ultrassom [Internet]. 2020 ;[citado 2024 nov. 13 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/74/74132/tde-06052021-135940/
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GANDRA, Jefferson Rodrigues et al. Amylolytic activity and chemical composition of rehydrated ground maize ensiled with α-amylase or glucoamylase. The Journal of Agricultural Science, v. 157, n. 5, p. 449-455, 2019Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1017/S0021859619000698. Acesso em: 13 nov. 2024.
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Gandra, J. R., Oliveira, E. R., Takiya, C. S., Del Valle, T. A., Rennó, F. P., Goes, R. H. T. B., et al. (2019). Amylolytic activity and chemical composition of rehydrated ground maize ensiled with α-amylase or glucoamylase. The Journal of Agricultural Science, 157( 5), 449-455. doi:10.1017/S0021859619000698
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Gandra JR, Oliveira ER, Takiya CS, Del Valle TA, Rennó FP, Goes RHTB, Leite RSR, Garcia NFL, Batista JDO, Acosta AP, Damiani J, Gandra ÉR de S, Escobar AZ. Amylolytic activity and chemical composition of rehydrated ground maize ensiled with α-amylase or glucoamylase [Internet]. The Journal of Agricultural Science. 2019 ; 157( 5): 449-455.[citado 2024 nov. 13 ] Available from: https://doi.org/10.1017/S0021859619000698
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Gandra JR, Oliveira ER, Takiya CS, Del Valle TA, Rennó FP, Goes RHTB, Leite RSR, Garcia NFL, Batista JDO, Acosta AP, Damiani J, Gandra ÉR de S, Escobar AZ. Amylolytic activity and chemical composition of rehydrated ground maize ensiled with α-amylase or glucoamylase [Internet]. The Journal of Agricultural Science. 2019 ; 157( 5): 449-455.[citado 2024 nov. 13 ] Available from: https://doi.org/10.1017/S0021859619000698
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ABNT
JUNGES, D et al. Short communication: influence of various proteolytic sources during fermentation of reconstituted corn grain silages. Journal of Dairy Science, v. 100, n. 11, p. 9048-9051, 2017Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.3168/jds.2017-12943. Acesso em: 13 nov. 2024.
APA
Junges, D., Morais, G., Spoto, M. H. F., Santos, P. S., Adesogan, A. T., Nussio, L. G., & Daniel, J. L. P. (2017). Short communication: influence of various proteolytic sources during fermentation of reconstituted corn grain silages. Journal of Dairy Science, 100( 11), 9048-9051. doi:10.3168/jds.2017-12943
NLM
Junges D, Morais G, Spoto MHF, Santos PS, Adesogan AT, Nussio LG, Daniel JLP. Short communication: influence of various proteolytic sources during fermentation of reconstituted corn grain silages [Internet]. Journal of Dairy Science. 2017 ; 100( 11): 9048-9051.[citado 2024 nov. 13 ] Available from: https://doi.org/10.3168/jds.2017-12943
Vancouver
Junges D, Morais G, Spoto MHF, Santos PS, Adesogan AT, Nussio LG, Daniel JLP. Short communication: influence of various proteolytic sources during fermentation of reconstituted corn grain silages [Internet]. Journal of Dairy Science. 2017 ; 100( 11): 9048-9051.[citado 2024 nov. 13 ] Available from: https://doi.org/10.3168/jds.2017-12943
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ABNT
MORAIS, Greiciele de. A fermentação de grãos de milho reidratados influenciada pela aplicação de aditivos: aspectos da conservação e do valor nutritivo para vacas leiteiras. 2016. Tese (Doutorado) – Universidade de São Paulo, Piracicaba, 2016. Disponível em: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11139/tde-27092016-170206/. Acesso em: 13 nov. 2024.
APA
Morais, G. de. (2016). A fermentação de grãos de milho reidratados influenciada pela aplicação de aditivos: aspectos da conservação e do valor nutritivo para vacas leiteiras (Tese (Doutorado). Universidade de São Paulo, Piracicaba. Recuperado de http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11139/tde-27092016-170206/
NLM
Morais G de. A fermentação de grãos de milho reidratados influenciada pela aplicação de aditivos: aspectos da conservação e do valor nutritivo para vacas leiteiras [Internet]. 2016 ;[citado 2024 nov. 13 ] Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11139/tde-27092016-170206/
Vancouver
Morais G de. A fermentação de grãos de milho reidratados influenciada pela aplicação de aditivos: aspectos da conservação e do valor nutritivo para vacas leiteiras [Internet]. 2016 ;[citado 2024 nov. 13 ] Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11139/tde-27092016-170206/
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ABNT
JUNGES, D et al. Contribution of proteolytic sources during fermentation of reconstituted corn grain silages. 2015, Anais.. Piracicaba: ESALQ, 2015. Disponível em: http://www.isc2015brazil.com/pictures/Proceedings-of-the-XVII-International-Silage-Conference-Brazil%202015.pdf. Acesso em: 13 nov. 2024.
APA
Junges, D., Daniel, J. L. P., Spoto, M. H. F., & Nussio, L. G. (2015). Contribution of proteolytic sources during fermentation of reconstituted corn grain silages. In Proceedings. Piracicaba: ESALQ. Recuperado de http://www.isc2015brazil.com/pictures/Proceedings-of-the-XVII-International-Silage-Conference-Brazil%202015.pdf
NLM
Junges D, Daniel JLP, Spoto MHF, Nussio LG. Contribution of proteolytic sources during fermentation of reconstituted corn grain silages [Internet]. Proceedings. 2015 ;[citado 2024 nov. 13 ] Available from: http://www.isc2015brazil.com/pictures/Proceedings-of-the-XVII-International-Silage-Conference-Brazil%202015.pdf
Vancouver
Junges D, Daniel JLP, Spoto MHF, Nussio LG. Contribution of proteolytic sources during fermentation of reconstituted corn grain silages [Internet]. Proceedings. 2015 ;[citado 2024 nov. 13 ] Available from: http://www.isc2015brazil.com/pictures/Proceedings-of-the-XVII-International-Silage-Conference-Brazil%202015.pdf
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ABNT
RIBEIRO, Edson et al. Produção de lipase de Geotrichum candidum por fermentação submersa utilizando subprodutos do processamento do milho. 2015, Anais.. São Paulo: Associação Brasileira de Engenharia Química, 2015. . Acesso em: 13 nov. 2024.
APA
Ribeiro, E., Silva, G. de S., Kamimura, E. S., Aguiar-Oliveira, E., & Maldonado, R. R. (2015). Produção de lipase de Geotrichum candidum por fermentação submersa utilizando subprodutos do processamento do milho. In Resumos. São Paulo: Associação Brasileira de Engenharia Química.
NLM
Ribeiro E, Silva G de S, Kamimura ES, Aguiar-Oliveira E, Maldonado RR. Produção de lipase de Geotrichum candidum por fermentação submersa utilizando subprodutos do processamento do milho. Resumos. 2015 ;[citado 2024 nov. 13 ]
Vancouver
Ribeiro E, Silva G de S, Kamimura ES, Aguiar-Oliveira E, Maldonado RR. Produção de lipase de Geotrichum candidum por fermentação submersa utilizando subprodutos do processamento do milho. Resumos. 2015 ;[citado 2024 nov. 13 ]